- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
Cok dogru soyluyosunuz Babam hep sunu ornek verir biriniz gaza basarken biriniz frene basin ikinizde gaza basarsaniz sonunuz kotu olur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesnliklee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok dogru soyluyosunuz Babam hep sunu ornek verir biriniz gaza basarken biriniz frene basin ikinizde gaza basarsaniz sonunuz kotu olur :)
Sen öyle düşünüyorsan vardır bir bildiğin ablacım.Aminn canim tabiki olur kavga gurultu ailen diyosun aile icinde bile annemizle babamizla huzursuzluklar yasiyoruzki onlarin caniyiz el evine gidiyosun sonucta ama hersey bizim elimizde diye dusunuyorum
Düğün ne zaman canım. Çok güzel birşey aynı evi paylaşmak, her yere birlikte gitmek, birlikte yemek yemek alışveriş yapmak tatile gitmek... :) hepsi ama en güzeli birlikte uyumak. Tabi karşındaki kişiye ve uyumunuza da bağlı.
Bence iyi bir evliliğin 3 kuralı var
1. Konuşurken yapıcı bir uslubun olması. Saygılı ve sabırlı olmak. Kırıcı sözler söylemekten kaçılmalı. Aynı evi paylaşıyorsun nasılsa kötü bir laf söylesen akşam onunla aynı yatağı paylaşacaksın. Kötü sözler söylediğin adama nasıl sarılacaksın:) (tabi bu erkek için de geçerli). Seni kızdırdığında öfke ile kötü şeyler söyleme, öfkenin geçmesini bekle.
2. Düzenli bir cinsel hayat olmalı. Erkekler bizden daha istekli bu konuda bencil olmamalıyız bilmem anlatabildim mi çok detaya girmek istemedim.
3. Ailesi ile iyi geçinmelisin ve onlarla ilgili eşine kötü birşey söylemekten kaçınmalısın. Ya da en azından kötü birşey olsa bile bunu uygun bir dille anlatmalı.
kesnlikleedüğün ne zaman bu arada
Bu yaz olcakti ama okulum var dwnildi dun konusuldu okulu var seneye bitcek bidahaki yaz yapalim diyolar bakalim insallah :)
Evlilik demek, sürekli hizmet etmek demek.
hakkında hayırlısı olsn![]()
Henüz bir yılını bitirmemiş biri olarak...bir müddet sonra kullanicam cevap verme hakkımı :)
Anlayamadim desem :)
Iste oyle bi sorunum yok cunku nisanlimin annesi hep iste calistigi icim yazinda koydeler hep disardan yemek yer nisanlim ve gecen gun ben tost yaptim sabah is cikisi goturdum bir mutlu oldu hizmet asla bekleme demek istedigim bu kendi toplar kendi yapar kucuk seylerimden mutlu olur:)
yani daha tam anlayamadım iyi mi kötü mü canım...biraz zaman geçince anlarım diye düşünüyorum :)
Çok şanslısın.....
Kizlar sorum evlilik nasil bisey yakin zamanda evlenicem nisanliyim evet profilimde evli yazyr cnku dugunum cok yakin zamanda ya nasil bi duygu m.edyrum onunla ayni evde olmak ne bileyim bana cok guzel gelyorr.:))