Bu örnekler çoğalırsa bilinçaltımıza daha güzel mesajlar giderBen ve nicelerimiz var.
Ama her gün iyi ki demiyorum.
Kavga da ediyoruz, gürültü patırtı da.
Kalp de kırıyoruz, yeri geliyor hakaret de oluyor.
Ama sonunda sakinleşince insan hatasını anlıyor ve karşısındakini seviyorsa tatlıya bağlanıyor.
Yanlış yere açmışsam demekki:) neyseki sorun çözülmüş:) teşekkürlerElbette var
Ama bunun nesi dert
Yanlış yere açmışsam demekki:) neyseki sorun çözülmüş:) teşekkürler
Aynen bende :)Ben ve nicelerimiz var.
Ama her gün iyi ki demiyorum.
Kavga da ediyoruz, gürültü patırtı da.
Kalp de kırıyoruz, yeri geliyor hakaret de oluyor.
Ama sonunda sakinleşince insan hatasını anlıyor ve karşısındakini seviyorsa tatlıya bağlanıyor.
Maşallah sizlereOkadar mutluyum ki eşimi çok seviyorum allahıma şükürler benim herşeyim o. Zor günlerde kötü günlerde tek hayat arkdasim onu bu dunyadada ahirette hep yanimda olsun istiyorum inşallah.
Allahım herkese hayirli mutlu sevgi huzur saygı dolu eşler versin
O zaman mutluluğunuz daim olsun:) banada dua edin pliiiizzAynen bende :)
Kavga ettiğimizde üzülüyorum kızıyorum.
Ama iyi şeyler olduğunda da iyiki evlenmişim diyorum m
Önemli olan doğru insanla karşılaşmak,inş öyle olmuştur benim içindeTamam taşınmış
Bende mutluyum şükür. .
Doğru kişi doğru zaman . .
Dürüst insan huzur verir. .
İnşallah en kısa zamanda hepinize nasip etsin allahım
Maşallah sizleredarısı bize:) sadece sevilmek değilde sevmeyi bilmekte önemli değilmi
Tabikide :)O zaman mutluluğunuz daim olsun:) banada dua edin pliiiizz
Doğru insan mı bilmem ama benm için tek birşey var anlasabilecegin insanla evlenmek!Önemli olan doğru insanla karşılaşmak,inş öyle olmuştur benim içinde
Biz de aynı sizin gibiyiz ama fikrim hala sevdiğin insanla evlenmekten yana.Doğru insan mı bilmem ama benm için tek birşey var anlasabilecegin insanla evlenmek!
Net !
Aşk meşk hepsi bir yere kadar . Anlayabiliyrsan hayat çok güzel.
(Eşimle tam zıt karakteriz anlaşamadığımız nokta coook. Ama anlaşmaya çalışıyoruz. Çünkü seviyoruz birbirimizi )
Ama bana sorsalardi şimdi anlasabilecegun insan mı sevdiğin insan mı deseler.
Anlasabilecegm derim . Net !
Allah hayırlısını versin herkese
O sorunlara aşmaya çalışırken insanın yıpranmasi kaçınılmaz oluyor ama.Biz de aynı sizin gibiyiz ama fikrim hala sevdiğin insanla evlenmekten yana.
Sevgiyle, anlayışla aşılamayacak sorun yok çünkü.
Hep her şeyde anlaşıp, birbirimize benzeyip ne yapalım, çok sıkıcı olmaz mı?
Benim evimde hep bir liderlik savaşı vardır, gizli gizli kim dediğini yaptıracak ne hamle atacak diye bekleriz.
Ya da istemediğim bir şeyi yapıyorsam, karşılığında mutlaka onun bana uyması gereken, kendisinden fedakarlık edeceği bir şey bulup talep ederim.
Bakıyorum, bana cici cici geliyor, huyuma gidiyorsa hemen anlıyorum bir bit yeniği var işin içinde.
O söyleyene kadar tadını çıkararak izliyorum şirinliklerini.
Böylesi gerçekten daha eğlenceli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?