Evlilik

shibalba

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
742
638
103
arkadaşlar
Mutlu,huzurlu evliliği olan yok mu? İyi ki evlenmişim diyen???
Birazda mutluluklarımızı paylaşsakta evliliğe olan inancımızı ve evlenebilme cesaretimizi yitirmesek:)
Bunun yolu neyden geçiyo acabaki

Ben ve nicelerimiz var.
Ama her gün iyi ki demiyorum.
Kavga da ediyoruz, gürültü patırtı da.
Kalp de kırıyoruz, yeri geliyor hakaret de oluyor.
Ama sonunda sakinleşince insan hatasını anlıyor ve karşısındakini seviyorsa tatlıya bağlanıyor.

Bu örnekler çoğalırsa bilinçaltımıza daha güzel mesajlar gider

Aynen bende :)
Kavga ettiğimizde üzülüyorum kızıyorum.
Ama iyi şeyler olduğunda da iyiki evlenmişim diyorum m

Okadar mutluyum ki eşimi çok seviyorum allahıma şükürler benim herşeyim o. Zor günlerde kötü günlerde tek hayat arkdasim onu bu dunyadada ahirette hep yanimda olsun istiyorum inşallah.
Allahım herkese hayirli mutlu sevgi huzur saygı dolu eşler versin

Maşallah sizlere darısı bize:) sadece sevilmek değilde sevmeyi bilmekte önemli değilmi

Önemli olan doğru insanla karşılaşmak,inş öyle olmuştur benim içinde
Doğru insan mı bilmem ama benm için tek birşey var anlasabilecegin insanla evlenmek!
Net !
Aşk meşk hepsi bir yere kadar . Anlayabiliyrsan hayat çok güzel.
(Eşimle tam zıt karakteriz anlaşamadığımız nokta coook. Ama anlaşmaya çalışıyoruz. Çünkü seviyoruz birbirimizi )
Ama bana sorsalardi şimdi anlasabilecegun insan mı sevdiğin insan mı deseler.
Anlasabilecegm derim . Net !
Allah hayırlısını versin herkese

Bu konu iyi oldu Ozellikle benim gibi evlilik fobisi olana;-)

Biz de aynı sizin gibiyiz ama fikrim hala sevdiğin insanla evlenmekten yana.
Sevgiyle, anlayışla aşılamayacak sorun yok çünkü.
Hep her şeyde anlaşıp, birbirimize benzeyip ne yapalım, çok sıkıcı olmaz mı?
Benim evimde hep bir liderlik savaşı vardır, gizli gizli kim dediğini yaptıracak ne hamle atacak diye bekleriz.
Ya da istemediğim bir şeyi yapıyorsam, karşılığında mutlaka onun bana uyması gereken, kendisinden fedakarlık edeceği bir şey bulup talep ederim.
Bakıyorum, bana cici cici geliyor, huyuma gidiyorsa hemen anlıyorum bir bit yeniği var işin içinde.
O söyleyene kadar tadını çıkararak izliyorum şirinliklerini.
Böylesi gerçekten daha eğlenceli bence.

O sorunlara aşmaya çalışırken insanın yıpranmasi kaçınılmaz oluyor ama.
Tamm bi zaman sonra bununla baş etmeyi öğreniyorsun o geride kalan zaman bir daha geri gelmiyor malesef.
Bende bazen eşimle kavga ettiğimde sonra baristigumizda acaba benim yüzümden mi ettik bidaha yapmicam aynı şeyi diyorum mesela.
Ama sonra da dıyorum ki kendi kendime arada sorun çıkmazsa evlilik sıkıcı olur bu adam benden bıkar hep aynı hep aynı . :)
Benim eşime karışma arkadaşlarıyla gezsin biryerlerde otursun başka hicbisey istemez. Ne ekmek ne su. Kul köle olur bana buna izin versem sürekli.
Böyle de manyak işte

Merhaba ben kk ne yeni üye oldum uzun zaman takipten sonra iyi ki üye olmuşum gerçekten güzel sohbetler var. Buda güzel bi konu olmuş hep mutsuz çiftleri görerek algilar yanlıs yöne gidiyor artık ve evliliğe karşı on yargı oluşuyor. Bencede güzel yanlarını görüp one çıkartmak lazım. Bende 7 yıl sevgililik sonrası evlendim 3 yıldır evliyim eşimi çok seviyorum evet uyusmayan yonlerimiz sikintilarimiz oluyor ama affedebilme saygı çok önemli ve ufacık bi gulumseme sarılış uzuntuleri unutturabiliyor kadın erkek birbirinden farklı yaratilista erkekler sevgisini bizden farklı gösteriyor bunları görmek de lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…