geçinmek derken maddiyat değil zaten derdim bitanem manevi olarak gecimden bahsetmistimCnm gecinenemek diye birsey yok bence hayat bu inişli cikisli bugun iyisinizdir paraniz birikiminiz vardir yarin is kotu olur harcar bir sekilde carki dondurursunuz. Biz ilk aylarimizda zorlandik sonra toparlandik simdi yine zorlaniyoruz yarini bilemem ama hep ayni gitmiyor. Tek sorun buysa bence asilabilir
geçinmek derken maddiyat değil zaten derdim bitanem manevi olarak gecimden bahsetmistim
ayrı bitanem annem babama abim bakacakAnne babana kim bakacak bir De kaynana yakın mi oturacaksiniz
aynen canim vallaCnm bunu en iyi sen bilebilirsin ?
Ama kaciş diye evlennemeni tavsiye ederim eger ki asiksan ki aşk evlenince yerini sevgiye birakir evlen ama degilsen bunu kacis yolu olarak dusunme evet evlendikten sonra erkeklerin turlu huylari cikmiyor degil. Ama ayni eve girmeden de onlari taniman mumkun degil
Peki senin geçinememe kaygılarının sebebi ne huyu mu ailesi mi kendin mi yaşadığınız kavgalar mıayrı bitanem annem babama abim bakacak
Allah seni mutlu etsin iyi düşün iyi olsun yeri geldiğinde annemizle kavga ediyoruz evlendigimiz adamla etmemek mümkün değil önemli olan akıllı olacan adamın aklını alacaksin ama hepsi zamanla oluyorayrı bitanem annem babama abim bakacak
kendimim stres ve yorgunluk sınırlı yaptı beni ..sinirlerime hakim olamiyormPeki senin geçinememe kaygılarının sebebi ne huyu mu ailesi mi kendin mi yaşadığınız kavgalar mı
Cnm o Zaman bu ruh halini atlatana kadar evlilikle ilgili birşey düşünme önce kendi içini iyi yap sonra evlilik olacaksa olırkendimim stres ve yorgunluk sınırlı yaptı beni ..sinirlerime hakim olamiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?