Evlilik...

Eşinize sormadınız mı hiç, neden tatile çıkmıyoruz diye?
Bu tatil olayı da bir yaşam biçimi aslında.Ayrıca ailelerin memleketine gitmek ,bana göre tatilden ziyade ziyaret oluyor sanki.

Belkide kaderimiz ayni seninle.. benimde 3 yıl biteli 2 ay oldu ve görücü usulu ama sonrasinda aşık olarak evlendik zamanla duruldu tabi evlilik teklifi beklemiyorum ama tatile o kadar ihtiyacım var ki benimde lüks bi yer olmasida sart degil denizde olmasa olur yeterki bana zaman ayırdığını gorsem başbaşa vakit geçirmek istedigini bilsem oda yeter ama ama amalar iste bitmiyo

Balayına niye gidemediniz, 3 yıldır onu bari telafi etseymiş. Bence birlikte zaman geçirmek tatil yapmak çok önemlidir iletişim ve evlilik için. Adamın tatil kültürü mü yok acaba, eksiklik duymuyor demek ki ilginç. Biz tam tersi her fırsatı değerlendirip yılda 3-5 kaçamak yapıyoruz, keyif alıyoruz bundan. Ama etrafımda sizin gibi çok var ve ben anlayamasam da eksiklik duymuyorlar.
Bence konuş açık açık 10 gün izni varsa en azından 5 günü tatil yapın ordan geçin memlekete. Hm peki bayramlarda zaten gitmiyor musunuz ailesine? Çocuk var mı peki o mu bahanesi acaba.

Evlilik teklifine gelince ben gerek duymuyorum, sonuçta birlikte alınan bir karar, o yola girdiğin belli zaten. Seremoni haline getirince ne oluyor ki. Bizi zamanımızda yoktu bu aksiyonlar, eşim ilk flört ederken bi söylemişti o yani benim aldığım teklifte :)

eşimi bu konuda arkadaşları uyarmış evlilik teklifi etmezsen istersen 10 yıllık evli ol bunu sürekli konuşurlar demişler. evlilikte teklif etti balayına da gittik. :KK70::KK70::KK70:

Eşinize sormadınız mı hiç, neden tatile çıkmıyoruz diye?
Bu tatil olayı da bir yaşam biçimi aslında.Ayrıca ailelerin memleketine gitmek ,bana göre tatilden ziyade ziyaret oluyor sanki.
Aynen tatilden ziyade ziyaret oluyor zatenben gittimizde hic tatil yapıyormuş gbi hissetmiyorum kendimi...
Ve evet tatil bir yaşam biçimi biz evlenmeden önce ailemle her sene tatile giderdik ama eşim hiç gitmemis daha bu yaşına kadar o yüzden ona çok kayıp gbi gelmiyor tatile gitmemis olmak

Balayına niye gidemediniz, 3 yıldır onu bari telafi etseymiş. Bence birlikte zaman geçirmek tatil yapmak çok önemlidir iletişim ve evlilik için. Adamın tatil kültürü mü yok acaba, eksiklik duymuyor demek ki ilginç. Biz tam tersi her fırsatı değerlendirip yılda 3-5 kaçamak yapıyoruz, keyif alıyoruz bundan. Ama etrafımda sizin gibi çok var ve ben anlayamasam da eksiklik duymuyorlar.
Bence konuş açık açık 10 gün izni varsa en azından 5 günü tatil yapın ordan geçin memlekete. Hm peki bayramlarda zaten gitmiyor musunuz ailesine? Çocuk var mı peki o mu bahanesi acaba.
Evet çocuk var ama o bahanesi olamaz çünkü bizim hir parcamiz artık.. ama evet tatil kültürü yok onun icin beni anlamiyor :KK43:

Kızlar aranızda benim gibi evlenme teklifi almayan ve balayı da yapmayaniniz var mı... ben hala daha bekliyorum çok aptalim deGil mi :kızgın: üstelik evleneli 3 yıl oldu ve biz daha bir sefer bile tatile çıkmadık ...
evlenme teklıfı almamıstım, nıkah masasında nıkah memuru malum soruyu sorunca ben daha teklıf almadım dedım ve bunu esımden duymak ıstedıgımı soyledım o da bana tum mısafırlerın onunde teklıfını yaptı..
balayına da gıttık bu sene borc harc ıcınde olmamıza ragmen yıne gıttık tatılımıze....
evlılık teklıfı zaten evlenme akdı gerceklesmeden alınırsa bır anlam ıfade eder ama tatıl kısmında hata sızde dıretın ve gıdın bu kadar basıt..

Evet çocuk var ama o bahanesi olamaz çünkü bizim hir parcamiz artık.. ama evet tatil kültürü yok onun icin beni anlamiyor :KK43:
çocuk olsa nolur bız 3 aylık bebekle gıttık bu sene yanında da esımın ılk evlılıgınden oglu da vardı o da 10 yasında su an gayette eglendık yanı ;)

E ailenle gitsen? Yani tatil yapmak bir kültürdür. Eşinle gitsen sıkılacak bence yine. Ya da şunu yap bileti al kendine ve çocuğuna biz gidiyoruz de. Bakalım ne yapacak?

Back
X