- 9 Mayıs 2015
- 1.441
- 4.182
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen tatilden ziyade ziyaret oluyor zatenben gittimizde hic tatil yapıyormuş gbi hissetmiyorum kendimi...Eşinize sormadınız mı hiç, neden tatile çıkmıyoruz diye?
Bu tatil olayı da bir yaşam biçimi aslında.Ayrıca ailelerin memleketine gitmek ,bana göre tatilden ziyade ziyaret oluyor sanki.
Ne güzel arkadaşlarmiş onlar öyleeşimi bu konuda arkadaşları uyarmış evlilik teklifi etmezsen istersen 10 yıllık evli ol bunu sürekli konuşurlar demişler. evlilikte teklif etti balayına da gittik.![]()
Evet çocuk var ama o bahanesi olamaz çünkü bizim hir parcamiz artık.. ama evet tatil kültürü yok onun icin beni anlamiyorBalayına niye gidemediniz, 3 yıldır onu bari telafi etseymiş. Bence birlikte zaman geçirmek tatil yapmak çok önemlidir iletişim ve evlilik için. Adamın tatil kültürü mü yok acaba, eksiklik duymuyor demek ki ilginç. Biz tam tersi her fırsatı değerlendirip yılda 3-5 kaçamak yapıyoruz, keyif alıyoruz bundan. Ama etrafımda sizin gibi çok var ve ben anlayamasam da eksiklik duymuyorlar.
Bence konuş açık açık 10 gün izni varsa en azından 5 günü tatil yapın ordan geçin memlekete. Hm peki bayramlarda zaten gitmiyor musunuz ailesine? Çocuk var mı peki o mu bahanesi acaba.
evlenme teklıfı almamıstım, nıkah masasında nıkah memuru malum soruyu sorunca ben daha teklıf almadım dedım ve bunu esımden duymak ıstedıgımı soyledım o da bana tum mısafırlerın onunde teklıfını yaptı..Kızlar aranızda benim gibi evlenme teklifi almayan ve balayı da yapmayaniniz var mı... ben hala daha bekliyorum çok aptalim deGil miüstelik evleneli 3 yıl oldu ve biz daha bir sefer bile tatile çıkmadık ...
çocuk olsa nolur bız 3 aylık bebekle gıttık bu sene yanında da esımın ılk evlılıgınden oglu da vardı o da 10 yasında su an gayette eglendık yanıEvet çocuk var ama o bahanesi olamaz çünkü bizim hir parcamiz artık.. ama evet tatil kültürü yok onun icin beni anlamiyor![]()