• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Valla aynı apartman dahi olsa kapilariniz ayrı olmasi gerektiği kanaatindeyim. Kendi evin kendi düzenin olmalı. Ama bunlar baştan konusulmaliydi sen kabul ettiysen şimdi çok zor
Aynen çok zor baştan şart koysaydım ama annesine çok düşkün bide şimdi hamileyim kaynanam salonda kalıo çouçuk odası benim yatak odam yan yana diyorki bana yatak alın ben çocuk odasında kalacam anne dedim hiçmi özelim olmasın e dior benim kulağım duymaz bide çocuk kla nasıl aynı yerde kalsın aslında kendiliğinden anlayisli olması lazım alsa öyle birşeyi isdememzi lazim

Buraya sorma gereği duyduğuna göre bu durumdan memnun değilsin. Benim çevremde de ailemle de eşinin ailesiyle yaşayan kimse yok. Hep kk da okuyorum.
Asla yapılmaması gereken bir şey olduğunu biliyorum. Nasıl rahat ediyorsunuz? Özellikle eşinizle özel anlarinizda ya da kendinize ayırdığınız kişisel zamanlarınızda ?
Ya tabiki kolay değil iyi biri ama olmuo herşeye karşır kendi düzenim yok ne bilim iyi yani var ama kimseye tavsiye etmem gereken

Back
X