- 30 Kasım 2017
- 9.949
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.201
- 198
- Konu Sahibi SelinSelin123
Cok anlamadim tek anladigim sey esin cok yogun vakit gecirmek istiyosun ama esin sürekli dinlenmek istiyor.Merhaba,
yeni evliyim ve esimle malesef bu aralar cok kavga ediyoruz cogu kisimer gibj. Hic iyi degilim sorun su ki 8 senedir tanisiyoruz,3 aydir evliyiz. Esimle iletisim problemi yasiyoruz. Ben bazi şeyleri direkt söyliyemiorum. Cok calisiyor iside cok oyüzden evden gec saatlere kadar cslisir bazen pazarda. Bende yeni kavgadan barisdik onla vakit gecirmek istedim uyumadan önce özledigim icin ve ona isini biraksan erkenden birazcik zaten hastaydin hem dinlenirsin. Cevabina göre zaten anlardim daha yapcakmi yapmicakmk onda dedi yorgun degilkm ben iyim daha devam yapicam be de anladım zaten biraz üzüldüm tabi oturma odasina gecdim uzandim. O da geldi sordu niye yatdigimi dedim uzandim öyle napim biraz malesef trip atdim sonra kavga cikdi ben ona gercek niyetimi söyledim vakit gecirmek istedigimi zaten bu hafta biraz kötüdü iyi gelirdi yeni hafta icin. Öfke patlamasi yasadi niye direkt söylemiom diye 8 yildir bana bunu anlatiormus yani konu büyüdü malesef oturup konusmaya denedik ama hemen parlior isim cok nekadar zor bilmionmu konuyu oralara bagliyor anlayis göstermiorum dedim tabiki biliorum ben sadece cözüm bulmak istedim vesayre konu bäyüdü beni cok kirdi agir laflar etdi bende cok olmasa bile öfke vsayre bende bi kac seyler dedim. Acik söylicrkmisim o da önem veriormus belki ayirirmis falan filan dedi tabi. Kac gündür konusmuyoz. Simdi yine adim atmaya calisio tuhaf sekildi ama ben iyi degilim gücüm yok kac gündür yatakdan kalkamiorum ilk kez yoksa böyle olmazdim. Bana yardim edin nolur. iletisim sorunu var evet ama cok dikkat etmem
lazim hep kritize ediyor beni kavgalarda gecmise gidiyor asil istedigim seyde duramioruz hic bir zaman. Ve kavgalar hep ayni. Yapmisim bi hata öyle sormaklar normal direkt diyemedim. O laflar beni bitirdi yok soguyormus böyke olunca ve daha fszlasi cok kötüyüm. Düsünxeniz nedir?
Öncelikle bunu anlaysla karsilamak gerek, sürekli calismak sürekli eve para yetistirmek kolay degil hele ki erkek / kadin farketmeden diyorum tek kisi calisiyorsa cok zor. Hersey is degil elbette haftanin 1-2 günü bos olunca ilgilensin seninle tabi ki. Benimde esim cok yogun pazar günü bile calisiyor. Bazen hic kahvalti bile beraber yapamiyoruz ama iletisim kurarak konusarak hall edilecek seyler bunlar. Acik acik ne oldugunu söylersen sorun olmaz. Sen üstüne düseni yap senden ciksin da gerisi onun sorumlulugu olsun.