- 15 Ağustos 2025
- 1
- -1
- 1
- 33
Herkese merhaba ben 2 senelik evliyim 8 aylıkta hamileyim. Evlenirken hep sorunlar yaşadım. Ailem çok iyidir aslında anlayışlı görmüş geçirmiş modern bi ailedir eşimide çok seviyorlar ama maddi olarak hiç destekleri olmadı herşeyinmi kız başıma tek başıma hallettim eşime takılacak saat olsun damatlığı çeyizim vs o dönem o kadar zorlandımki her allahın günü ağladığımı bilirim istemeye gelicekleri zaman bile babam paramız yok ben yapamam gelmesinler şuan demişti. Zordamıydık hayır emekliler evet ama kiramız yok borcumuz yok borç harç yapılamazmıydı insan evladı için çabalayamazmıydı diye düşünüyorum hep. Evlendim para konuları bitmedi. Kendi aralarında olan her soruna benide şahit ettiler. Çocuğum olucak 2 tane eşyasını aldılar daha tık yok ben düşünüyorum benim torunum olsa dünyaları sererdim önüne heyecandan hadi diyorum kurulmıyım altınını takarlar eşyasıda olmasın ama hep bi para mevzusu annem bana daha yeni kredi çektirdi eşimin haberi yok çekmek istemeye istemeye öektim yani diyorum kız çocuk doğurucak sıkıştırmayalım diyende yok babamla aralarında yine para mevzusu oluyor arayıp bana anlatıp babamı kötülüyor her gün hep bi sıkışmış hissediyorum sanki onların mutsuzluğu bile benim sorumluluğumdaymış gibi. Bi kısmına eşimde şahit oluyo o da artık bunaldı. Dün en son doğurana kadar beni kimse aramasın diyip kavga ettim ve hiçbiriyle konuşmak istemiyorum sizce doğru kararmı verdim