Evlilikte Bakım Önemli mi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar ben 1 senelik evliyim eşim öle süs püs sevmem ben der ben de sevmem ama çok öZeniyorum bakımlı Kadınlara mesela bazen duş almaya maske yapmaya üşeniyorum yatakta ki pijamamı çıkarmıyorum mesela onlarla dolaşıyorum hep buna benzer seyler siz Napıyosunuz mesela eşinizi ne ile karşılıyorsunuz eşiniz nasıl tepki veriyo

Kızlar ben 1 senelik evliyim eşim öle süs püs sevmem ben der ben de sevmem ama çok öZeniyorum bakımlı Kadınlara mesela bazen duş almaya maske yapmaya üşeniyorum yatakta ki pijamamı çıkarmıyorum mesela onlarla dolaşıyorum hep buna benzer seyler siz Napıyosunuz mesela eşinizi ne ile karşılıyorsunuz eşiniz nasıl tepki veriyo
Böyle yaparsan adam kaçar

Kendimi iyi hissetmek adına o pijamaları çıkarırım ben yataktan sonra. Yani pijamayı çıkart güzel bi eşofman giy mesela. Öyle bihterimsi dolanmaya da gerek yok benim hayatımda da. Ama düzgün bişeyler giyip karşılamak aynada yüzüne bakmak güzel kokulu bi sabunla yüzünü yıkamak bunlar iyi gelir sanada psikolojik manada.

Duş almaya üşenmek diye bişey olmasın bencede hayatında.

Pijamayı çıkartırım zaten hep saten giydiğim için gündüz öyle dolaşamam duş 2 günde bir maske ye ihtiyacınız var mı? Ben şahsen maskeleri işe yarar bulmuyorum ya yaramıyor yada çok Zaman lazım ben duşta kese yapıyorum sonrada nemlendirici maske den ziyade yediğime içtiğine dikkat ediyorum bitki çayı vs tüketiyorum özenli olmak gerekiyor bence özellikle evlilikte daha öok

Kocan için mi yapıcaksın kendin için mi ?

Zira adam beni genç Görsün geç yaşlanıyım diye maske Yapmıyorum.
Ölü derilerimden arınmak için yapıyorum maskemi.

Üstümüde dönerken ter kokumu duyup rahatsız olmuyum diye değiştiriyorum.

Süsümü püsümü giyimimi de Sevdiğim için yapıyorum.

Eşime de maskeler yapıyorum, sevmediğim için göğüs kıllarını alıyorum, canı acıyo Tırnak kenarlarından ve Gözüme hoş gözükmüyo diye önce ona sonra kendime manikür yapıyorum.

Ne yapıyosun kendim için yani.

Pijamayı çıkartırım zaten hep saten giydiğim için gündüz öyle dolaşamam duş 2 günde bir maske ye ihtiyacınız var mı? Ben şahsen maskeleri işe yarar bulmuyorum ya yaramıyor yada çok Zaman lazım ben duşta kese yapıyorum sonrada nemlendirici maske den ziyade yediğime içtiğine dikkat ediyorum bitki çayı vs tüketiyorum özenli olmak gerekiyor bence bilhassa evlilikte daha çok

Duş almaya üşenmeyin..Her gece yatmadan duş alıp mis gibi girin o yatağa. Erkekler bakımsız kadın sevmezler. Bir süre sonra sizden soğuyabilir. Bakımınızı aksatmayın. Pijamayla dolaşmak yerine eşofman veya tayt vs ile dolaşın evde.

önemli tabi olmaz mı öncelikle kendine olan saygın için şart bakım

eşimi öyle şık şıkırdım karşılamıyorum fakat normal kıyafetlerle karşılıyorum pijamayla değil ,
dışarıya giderken hep giyinip süslenirim özenli davranırım
saçlarımı makyajımı yaparım
duş almak,epilasyon meseleleri de zaten olmazsa olmaz

Ben evde ruj rimel bile sürerim bence kadin bakimli olmali hele ki evli bi kadin mutlaka kendine özen göster sonra adam kacti aldatiliyorum dememk icin tatlim

Her gun dus al.
Ev kiyafetlerin bile cok kotu olmasin ya. Tayt tisort ev botu bile olsa bi guzel ol.
Gece yattigin kıyafetle gunduz aksam vs oturma.

Temiz olmak, bakımlı olmak ayrı süslü olmak ayrı. Benim eşimde evde çok süs püs istemez bende yapamam zaten ama günlük duş almak çok önemli. Ben saçlarımı hep özenle yaparım evde olsamda, ev de giydiğim kıyafelerim temiz olmalı. Günlük yüz temizleme ürünlerimi kullanırım. Eşim gelmeden öncede mutlaka parfüm tazelerim. Bunları yapmam 10dk bence hiç yapamıyorsanız bu kadarı bile yeter.

Back
X