Evlilikte Bakım Önemli mi

Kızlar ben 1 senelik evliyim eşim öle süs püs sevmem ben der ben de sevmem ama çok öZeniyorum bakımlı Kadınlara mesela bazen duş almaya maske yapmaya üşeniyorum yatakta ki pijamamı çıkarmıyorum mesela onlarla dolaşıyorum hep buna benzer seyler siz Napıyosunuz mesela eşinizi ne ile karşılıyorsunuz eşiniz nasıl tepki veriyo
Canım benim eşimde bana aynen öyle söylüyor. Ama giyinip süslenip makyaj yaptığımdaysa çok güzel olmuşsun diyor. Sen onu boşver giyinip süslen:)

Kendimi iyi hissetmek adına o pijamaları çıkarırım ben yataktan sonra. Yani pijamayı çıkart güzel bi eşofman giy mesela. Öyle bihterimsi dolanmaya da gerek yok benim hayatımda da. Ama düzgün bişeyler giyip karşılamak aynada yüzüne bakmak güzel kokulu bi sabunla yüzünü yıkamak bunlar iyi gelir sanada psikolojik manada.

Duş almaya üşenmek diye bişey olmasın bencede hayatında.
yalnız bu cumleleri alt alta yazınca cok didaktık oluyo
bravo:KK9:

Peş peşee iki bebe dogurduktan sonraa bakım falan kalmadı :KK66:

Aynen bendede durum böylee. Peşpeşe 2 bebeden sonrahangi süs püs faln kalmadı yani. Dışarı cıkardn sacımu asansörde çorabımı arabada gıyıyorum:KK66:
Haaa ıkı çocuguyla tam anlamıyla ılgılenıp yetiştgim kendıme vakıt ayıramadıgım için benı aldatacaksa , aldatabilir(!)

aynennn son derece katılıyorum bırak güzel görünmeyi yemek yapabileyim yeeter.ben bütün bunları onun da çocuğu için çekiyorum kusura bakmasın senin 2 çocukla daha da zor Allah yardımcın olsun :KK14:

beni sevıyorsa zaten süsüme püsüme bakmaz. o ne öyle evde giyim, makyaj falan...
kişisel bakımını yaparsın olur biter. ev sonucta bu. evımde de rahat olamayacak mıyım yani..
o begendırsın kendını bana

Bende bakımlı sayılmam ama sade ve şıklığı severim evdede olmaya çalışıyorum bazen.. Temizlik çok önemli düzgün saçlar gülen yüz de tabi.. İnsan önce kendini düşünmeli kendini aynada iyi gördükçe özgüveni gelir ve eşinede yansır

Suslu puslu olman farz degil ama bakim cok onemli.

Kızlar ben 1 senelik evliyim eşim öle süs püs sevmem ben der ben de sevmem ama çok öZeniyorum bakımlı Kadınlara mesela bazen duş almaya maske yapmaya üşeniyorum yatakta ki pijamamı çıkarmıyorum mesela onlarla dolaşıyorum hep buna benzer seyler siz Napıyosunuz mesela eşinizi ne ile karşılıyorsunuz eşiniz nasıl tepki veriyo
Sürekli full makyaj dolasmaya gerek yok. Genelde esimle evden birlikte cikar birlikte doneriz. Sadece cumartesi gunleri ben izinli olurum, o calisiyor olur. Aksama kadar temizlikti yemekti sac bas dagilir. Esim gelmeye yakin esafmanlarimi cikarir gunluk (pantolon tisort, gundelik elbise gibi) biseyler giyerim. Sacimi tararim ve biraz da koku sikar kapiyi acarim. Bu onun cok hosuna gidiyor. Her cumartesi kapiyi actigimda gozlerini kapatip bugun yine nasil karsiliyor karim beni diye heyecanlanir. Tabi bazen daha ozenli giyinirim, cok az makyaj yaparim. Haftaici zaten hep esofman, topuz sac goruyor adam. Sen de en azindan esin gelecegi zaman markete gidecek gibi gundelik giyinip sacini tararsan esine yetecektir. Bakma sen onun bakim sevmem dedigine. Cok makyaj ve sus sevmiyordur ama bakimli kadini o da ister emin ol.

sürekli bakımla uğraşırsan bakımsız halini felaket gibi belletirsin.arada bakımlı seksi olmalısın ikisinin ortası olsan yeter.

süs püs ayrı bakım guzellık ayrı
makyaja gelınce rımelden baska hıcbırsey kullanmam fakat hergun sacımı bı sekıl yaparım kıyafetıme cok ozen gosterırım hep temız kokarım , genel vucut bakımımı asla aksatmam ...
bıkere kendım rahatsız olurum bakımsız olsam adam niye olmasın...

Bende dikkat ederim evde olduğum zamanlar , en küçük detay parfüm olsun losyon olsun bir diş fırçalamak olsun bunlara önem veririm ;)

Pijama yada gecelik oda alıştı artık yadırgamıyo bende hayranım makyaj yapıp föne süse püse vakit ayırabilenlere ben ağda yapmaya zor vakit ayırıyorum çocuklardan ev işlerinden çarşı pazardan aaah ah

Hergün mutlaka duş alırım birgun bile aksatmam. Sabah kalkar pijamalari cikarir ya bi esofman giyerim yada tayt giyerim evde pantolon bluz gezemem rahat edemem. Oglene kadar tum islerimi bitiririm. Aksam 4 e kadar kizimla vakit geciririm yada gezerim falan. 4 te mutlaka yemegi yapmaya baslarim. Yemegim hazir olur. Sonra sacimi basimi duzenler makyaj yaparim parfumumu sıkar esimi karsilarim :) onceden icimden bisey gelmezdi simdi alistm

Back
X