• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte bu kadarı ağır değilmi..yoruluyorum artık...

figan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
527
4
96
Sivas
arkadaşlar evliliğimin 4.yılı bitti..eşimin öyle garip huyları var ki,resmen beni tüketiyor..kendisi aslan burcu..sürekli erkeklik takıntısı var..en ufak ona cevap verirken sertlenmemde ERKEKLEŞME,KES SESİNİ vb kelimelerle bağırıp azarlıyor,fazla üzerine gidincede şiddete eğilimi çok yüksek..ailesindede bu tarz şeyler çok fazla..ve kavgadan sonra aşırı derece küsme huyu var..kendisi haksızda olsa birde üstüne üstlük küser..uğraş dur..anlatırken bile daralıyor.
bugünlerde şikayetçi olduğum konu ise..annemlere geldim sınav için başka bir ilden..1 hafta önce msn de konuşurken misafir geldi ve kendisiyle bir kaç dakika ilgilenemedim.o ara küfretti konuştuğumuz konu hakkında ve ben aniden duyulmasın diye msn in penceresini kapattım.oda sen nasıl yüzüme pencere kapatırsın diye msn i kapattı al sana diyerek...ertesi gün bir şey için aradığımda bi ton fırçalamaya başladı ve en son kes sesini ,cevap verme diyerek suratıma indirdi gene telefonu..bu arada küçük bebeğim var..sonra beyfendi inat ediyor aramıyor..bende öyle böyle bir kaç gün geçip aramayınca sinir oldum ve sim kartı kırdım ,çünkü kart açık olunca ben kesin ararım sinirimden ve de mesaj çekerim..hala arayan soran yok annemin babamın telinden..canımdan bezdim .bu nasıl bir inattır bitmek artık..bende bugün mail attım ve artık boşanmaya bile razı olucam yeter artık dedim..arkadaşlar ben bu adamla nasıl bir yöntemle baş edeceğimi bilemiyorum..fikri olanlar lütfen yazsın..

Son düzenleme:
canım ayrı mı yaşıyosunuz orasını anlamadım, mailine cevap geldi mi
valla zor bi kişilik, büyükler konuşsun dicem ama sanırım aileside aynı tarz

şiddete eğilimi var demişsin seni dövdü mü canım?
çocuk olmadan önce de böyle miydi?
yetiştirilme tarzı çok etkiliyor işte... ailesinden böyle gördüyse, evliliğin bu oldugunu sanıyordur...

Burçlardan anlamam...
Ben kendi adıma bana hakaret,küfür eden adamla evli kalamam... Ama burada okuyoruz görüyoruz tüm bunları normal karşılayan bir çok arkadaş var o yüzden size de boşanın diyemem.
Siz de madem bu kadar sorunlu evlilikten bebek sahibi oldunuz o halde alttan alın,her dediğine he deyin falan mı demem gerekiyor bilemedim...
Eşiniz sizi üzüyor,siz hediye olarak onu baba yapıyorsunuz,o halde devam ediniz..

canım ayrı mı yaşıyosunuz orasını anlamadım, mailine cevap geldi mi
valla zor bi kişilik, büyükler konuşsun dicem ama sanırım aileside aynı tarz

hayır sınav için annemlerin memleketine geldim..kısa bi süreliğine,ocak 15 kadar..

hep mi böyleydi eşin anlamadım çünkü ortada bebek var ne diyeyim bilemedim ama saygı bitmişse herşey bitmiştir

eşinin hiç bi diplomatik tarafı yok ki canım, alttan alır tarafı yok, sana saygı ve sevgisinin olduğundan emin değilim, bunlar olmayıncada nasıl huzurlu bi evlilik olur
hayır insan bari çocuğunu merak ederde arar, en azından senle konuşmıcaksa, anneannesine benim çocuk nasıl diye sorar

sizin burcunuz ne acaba?

aslan erkekleri hep bir üstünlük taslama çabası içerisindedir zaten.

canım allah yardımcın olsun biz bu konuda aslında pek de bişey diyemeyiz ama küfür hakaret kes sesisni demek bunları bende kaldıramam bebişte varmış ya ne bileyim işin zor gibi ailene actın mı konuyu yada onun ailesiyle konuştun mu bana böyle davranıyor die belki esinin ailesinin haberi olunca onu yumusatırlar bence bu tür seylerde iki kişi olarak çözüm aramaya çalışma ailelerden destek ve görüş al derim üzme tatlı canını :20:

burclara pek inanmam ama insanin kendi icindedir evlenmeden oncede bilmiyormuydun huyunu ?
ya alttan alacan mecburen yada demek istemem amam ayrilacaksin.bebekte var yazik ya

malesef akrebim..en bir araya gelmemesi gereken iki burç..

inanmıyoruuuum yaaaa... ben de bu cevabı almaktan korkuyordum. belki konumu daha önce okumuşsunuzdur. üniversitedeki asistan hocamdan hoşlanıyorum ve ben akrebim o da aslan.. acaba yükselene göre değişmez mi bu anlaşabilirlik???
:67:

Son düzenleme:
canım allah yardımcın olsun biz bu konuda aslında pek de bişey diyemeyiz ama küfür hakaret kes sesisni demek bunları bende kaldıramam bebişte varmış ya ne bileyim işin zor gibi ailene actın mı konuyu yada onun ailesiyle konuştun mu bana böyle davranıyor die belki esinin ailesinin haberi olunca onu yumusatırlar bence bu tür seylerde iki kişi olarak çözüm aramaya çalışma ailelerden destek ve görüş al derim üzme tatlı canını :20:

canım ailede en terbiyelisi o diyim ben sana..onlar ayırmak için uğraşıyorlar..

cnm bnde balık burcuyum ve eşim tam bır tipik aslan anlayacagın deli küser dediğin gbi bagırır ufak şeylerden kavga çok laf sölüyor bn duymamazlıktan geliyorum npalım birde çoçuğun varmış zor gerçekten ben bile çok zorlanıyorum çok tip yanii ama sn sabırlı ol sabırın sonu her zaman selamet:26:

tek burçla olacak iş değil ki bu.Yaşadığı çevre,ailesinin davranışları,arkadaş ortamı,aldığı eğitim......etkiler kişiliği.Yani her akrep-aslan böyle olacak değil.
Allah yardımcın olsun,böyle biriyle uğraşmak çok zor.Allah ıslah etsin.

burclara pek inanmam ama insanin kendi icindedir evlenmeden oncede bilmiyormuydun huyunu ?
ya alttan alacan mecburen yada demek istemem amam ayrilacaksin.bebekte var yazik ya

hayır canım bilsem evlenmezdim..melek gibiydi...genel halide öyle aslında
şöyle diyim..normalde eşim benle benim görmediğim yerlerde çok ilgilidir.işe gider sürekli arar,bi ihtiyacın varmı der,iş yerinde mangal yapsınlar,anında kapıma gönderir,market ihtiyacım için dışarıya çıkmama kıyamaz hemen evime o an gönderir..ben habersizken iityaçlarımı ben unuturum o düşünür,onlarla ilgilenir,kendine almaz bana alır,dışardayken hep benim dediğim yere gider,yedirir içirir,sürekli ben mutlu oliyim die uğraşır..yani hepten kötü bir adam değil..bazı uç huylarını yavaş yavaş törpüledim gibide ama bu aniden küsmesi terslemesine pek çare bulamadım..her zaman kötü değil,arada oluyor işte..aniden saygıyı yerle bir etmesi beni sinirlendiriyor..
mesela ben burda konu açtım ya,gariptir ki eşim az önce annemin telinden beni aradı ve sana telefon alıyorum hangi renk alıyım diye sordu.. yani anlatmak istediğim bu adamı çekeyimmi ayrılayımmı diye sormuyorum,bu duruma nasıl bir çözüm bulsamda bana öyle davranmasa diye soruyorum..çünkü çocuğuyla çok ilgili,benide düşünen birisidir..neden yapıcı olmak,çözüm aramak varken hemen bitirme yoluna gideyim ki..yuva kurmak zor,bozmaksa bir anlık..

tek burçla olacak iş değil ki bu.Yaşadığı çevre,ailesinin davranışları,arkadaş ortamı,aldığı eğitim......etkiler kişiliği.Yani her akrep-aslan böyle olacak değil.
Allah yardımcın olsun,böyle biriyle uğraşmak çok zor.Allah ıslah etsin.

evet burçla tek başına alakalı değil ama ıslah olmayan anlamsız yönleri burcunun özellikleri malesef..inadı..sürekli poh poh istemesi,ani parlamaları...

Burclara gore hayatımızdakı onemlı kararları almak,
ona gore yorumlamak benım ıcın yanlıs, ınanılması guc bırsey.

Akrep burcundakı butun kadınlar yada aslan burcundakı butun erkekler aynı karaktere sahıp olsaydı,
hayat ne kadar kolay olurdu.
Boylece kadınlar erkeklerı, erkekler de kadınları anlamak ıcın yuzyıllarca cabalamazdı.
Bırer model alırlar ve onun uzerıne yogunlasırlardı.
Gelelım konunuza; kendını ıspatlamaya calısıyor sanırım esınız.
Sızı ezmeye calısarak egosunu tatmın edıyor, cunku ıcınde hep bır guvensızlık soz konusu.
Sıddet egılımı sadece egılımle kalıyor yanı uygulamıyorsa, karsınıza alıp konusun.
Bır degıl, belkı bır kac kere yapmanız gerekecek bu konusmayı.
Sonra bıraz zaman tanıyacagınızı soyleyın esınıze.
Eger bu zamanı ıyı degerlendıremez ıse, ayrılacagınızı.
Dılerım hersey yoluna gırer hayatınızda...

hayır canım bilsem evlenmezdim..melek gibiydi...genel halide öyle aslında
şöyle diyim..normalde eşim benle benim görmediğim yerlerde çok ilgilidir.işe gider sürekli arar,bi ihtiyacın varmı der,iş yerinde mangal yapsınlar,anında kapıma gönderir,market ihtiyacım için dışarıya çıkmama kıyamaz hemen evime o an gönderir..ben habersizken iityaçlarımı ben unuturum o düşünür,onlarla ilgilenir,kendine almaz bana alır,dışardayken hep benim dediğim yere gider,yedirir içirir,sürekli ben mutlu oliyim die uğraşır..yani hepten kötü bir adam değil..bazı uç huylarını yavaş yavaş törpüledim gibide ama bu aniden küsmesi terslemesine pek çare bulamadım..her zaman kötü değil,arada oluyor işte..aniden saygıyı yerle bir etmesi beni sinirlendiriyor..
mesela ben burda konu açtım ya,gariptir ki eşim az önce annemin telinden beni aradı ve sana telefon alıyorum hangi renk alıyım diye sordu.. yani anlatmak istediğim bu adamı çekeyimmi ayrılayımmı diye sormuyorum,bu duruma nasıl bir çözüm bulsamda bana öyle davranmasa diye soruyorum..çünkü çocuğuyla çok ilgili,benide düşünen birisidir..neden yapıcı olmak,çözüm aramak varken hemen bitirme yoluna gideyim ki..yuva kurmak zor,bozmaksa bir anlık..

ha anladim sinir oldugun huylarini yazdin yani.tabiyki ayril demiyorum ama her gun boyleyse degismesse gibisinden.yanlis anlama ayrilmak 2 saniyelik is

ha anladim sinir oldugun huylarini yazdin yani.tabiyki ayril demiyorum ama her gun boyleyse degismesse gibisinden.yanlis anlama ayrilmak 2 saniyelik is

evet canım eşimi nasıl düzeltebilirim gbisinden açtım bu konuyu..her gün değil elbette..her gün olsa olmazki,bırakır giderim.o kadar kendime eziet etmem ,çocuğumada ettirmem.herkesin evliliğinde ilişkisinde sorunlar yokmu hangimiz çabalamıyoruz düzeltmek için..olmadı deyip bırakmak kolay..hayat başlıbaşına zor çünkü..kendimi daha zor bir durumun ortasına atmak istemem açıkçası..

Back
X