- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
mrb arkadaşlar.. konu arkadaşımla ilgili şuan kafası çok karışık... sizinde samimiyetinize ve tecrübelerinize inandığım için onun derdini sizinle paylaşmak istedim.. fikirlerinize gerçektende ihtiyacı var... arkadaşım 1 ay önce bir arkadaşı sayesinde biriyle tanıştı aslında bende biraz sebep oldum denebilir çocuğu tanımıyorum ama bir şans ver belki iyi biridir dedim...çocuk iyi biri ama arkadaşımın bazı endişeleri var... arkadaşım ünv mezunu mali müşavir stajerliği yapıyor kısa bir süre sonra stajı bitçek ve inş mali müşavir olucak... çocuk ise açıktan lise okumuş... arkadaşım şuan kariyer olarakta baya yol katetmiş durumda .. çocuğunda mesleği var ve hemen hemen aynı maaşı alıyorlar... arkadaşımın ailesi kızlarını başka memlekettten birine verme taraftarı değil kendi hemşerileri tanıdık bildik biri olsun istiyorlar.. kızın bu konudada çok kaygısı var aceba ne denir sorun çıkarmı gibilerinden.. aynı zamanda çocuk kızdan 1 yaş küçük... çocuğun kendine ayit evi yok evlenilirse kiraya çıkılcak... arkadaşımın ailesi bu konudada biraz tepkili zengin biri olsun istemiyoruz ama en azından bir evi olsun istiyoruz diyorlar bu şartlarda ev almak zor olurmuş... arkadaşım şuan çocukla tlfda ve msnde görüşüyor...ama niyet direk evlilik olduğu için bunlar kafasını karıştırıyor.. ve bu kaygılar nedeniylede çocuğa yakın davranamıyor... çocuk buluşmak istiyor arkadaşım erteliyor filan...sizce bunlar evlilikte çokmu önemlii... yani iki kişi eğitim , kültür, kariyer, maddiyat bakımından birbirine tam denklikmi sağlamalı???? yorumlarınızı bekliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan