evlilikte cinsel ilişki sıklığı?

mumandbaby

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
38
2
286
İstanbul
arkadaşlar evli çiftlerde sizce ideal cinsel ilişki ne kadar zamanda bir olmalı.önceki üye ne zaman bitmeli diye bir başlık atmış ben de tam tersi bunu sordum.tabiat kanunu sonuçta .

herkese göre değişir bu.haftada 1 de olabilir.2 günde 1 de.ama sebepsiz 15-20 günü geçiyorsa normal değil bence

Esler aradindaki ten uyumu ile alakali bence. Her iki taraf da birbirini istiyorsa cok sık olabilir. Bir taraf istemiyorsa daha az. Kisiden kisiye degisir. Ama surasi gercek her iki tarafin ten uyumu cok onemli tenler birbirini istemeli bence

Bu durum evliliğin ilk zamanları elbette daha sıktır. Haftada 5 kez yaptığımızı biliyorum. Daha sonraları hamilelik lohusalık derken süre uzayabiliyor. Hele çocuktan sonra...
Düzene girmesi şartlara göre değişebiliyor anlayacağın.
Şu ara haftada 3 veya 4 kez yeterli oluyor bizim için.

Esler aradindaki ten uyumu ile alakali bence. Her iki taraf da birbirini istiyorsa cok sık olabilir. Bir taraf istemiyorsa daha az. Kisiden kisiye degisir. Ama surasi gercek her iki tarafin ten uyumu cok onemli tenler birbirini istemeli bence

Neden 6 senelik konu?

Sitede ne oldu da her gün en az 3 konu hortluyor?

İki sağlıklı yetişkin insanın hergün beraberlik yaşaması fikrindeyim. Belki şartlar durum değişkenlik gösterebilir. Mesela bu da olabilir. 3gün ilişki yaşanmaz fakat öyle bi arzu yaşanır ki bi güne 3defa beraberlik de sığdırılabilinir.Aman çok olsun:halay: Az olmasından iyi :KK70:

Bende sürekli yapılmasının doğru olduğunu düşünüyorum, hatta şu regl dönemleri keşke hiç olmasa, insan istediği zaman yapmak istiyor bazı şeyleri. Tamam belki her gün olmayabilir ama 2-3 günü geçirmemek bence her açıdan daha doğru.

Back
X