- Emoji Skoru
- -1
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi Ruhsuz afsm
-
Namahrem gelmiş kaçııınnn. Abicim yasak yasak sen napıyosun burda?Eşimle 7 yıldır evliyiz en son 8 ay önce ilişkiye girdik ondan önce 3 ay önce sürekli benden kaçıyor bir erkek olarak zor bir süreçten geciyorum yakışıklı kişisel bakıma dikkat eden bir insanım konuşmaya çalışıyorum o zaman bağırıp sen sapiksin diyor kavga çıkartıyor bunun sebebi ne olabilir kadınların hiç mi nefsi yok hiç mi istemez
Abi sen napıyosun burda yahuEşimle 7 yıldır evliyiz en son 8 ay önce ilişkiye girdik ondan önce 3 ay önce sürekli benden kaçıyor bir erkek olarak zor bir süreçten geciyorum yakışıklı kişisel bakıma dikkat eden bir insanım konuşmaya çalışıyorum o zaman bağırıp sen sapiksin diyor kavga çıkartıyor bunun sebebi ne olabilir kadınların hiç mi nefsi yok hiç mi istemez
Gamzeli kib ..Eşimle 7 yıldır evliyiz en son 8 ay önce ilişkiye girdik ondan önce 3 ay önce sürekli benden kaçıyor bir erkek olarak zor bir süreçten geciyorum yakışıklı kişisel bakıma dikkat eden bir insanım konuşmaya çalışıyorum o zaman bağırıp sen sapiksin diyor kavga çıkartıyor bunun sebebi ne olabilir kadınların hiç mi nefsi yok hiç mi istemez
Burada hatayı biraz kendinizde aramalısınız. Demek ki kadının özlem duyacağı, tekrar yaşamak isteyeceği bir an yaşanmıyor yatakta.Eşimle 7 yıldır evliyiz en son 8 ay önce ilişkiye girdik ondan önce 3 ay önce sürekli benden kaçıyor bir erkek olarak zor bir süreçten geciyorum yakışıklı kişisel bakıma dikkat eden bir insanım konuşmaya çalışıyorum o zaman bağırıp sen sapiksin diyor kavga çıkartıyor bunun sebebi ne olabilir kadınların hiç mi nefsi yok hiç mi istemez
Gamzeli abi burda haydar Dümeni bulamazssinEşimle 7 yıldır evliyiz en son 8 ay önce ilişkiye girdik ondan önce 3 ay önce sürekli benden kaçıyor bir erkek olarak zor bir süreçten geciyorum yakışıklı kişisel bakıma dikkat eden bir insanım konuşmaya çalışıyorum o zaman bağırıp sen sapiksin diyor kavga çıkartıyor bunun sebebi ne olabilir kadınların hiç mi nefsi yok hiç mi istemez
Erkeklerin ne kadar yüzeysel olduğunu bir kez daha anladık. Bunlar tamam olunca sorun kalmıyor yani öyle mi?yakışıklı kişisel bakıma dikkat eden bir insanım
2022'den beri burdaymış bir de reisNamahrem gelmiş kaçııınnn. Abicim yasak yasak sen napıyosun burda?
Al karını karşına otur konuş ne derdi var diye. Karının cinselliğini burada farklı kadınlarla mı konuşacaksın?
Adet de olur yakında inşallah2022'den beri burdaymış bir de reis
Bir de söylediği gibi bakımlı biri de olmayabilir, kendini bakımlı sanıyordur belki. Burda ne konular okuduk herif ön sevişme yapmayı sevmiyor direkt bodoslama yapıyor bencil davranıyor diye. Konu sahibinin o kişilerden birisi olduğunu düşünüyorum.Erkeklerin ne kadar yüzeysel olduğunu bir kez daha anladık. Bunlar tamam olunca sorun kalmıyor yani öyle mi?
Erkeklerin sekse hazır olması için iki dokunmak yeter ama kadınlar psikolojik olarak hazır değilse çok zor. Bakalım eşinin bilinçaltında sekse uzak tutan ne var da yaklaşmıyor kadın