Evlilikte cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruhsuz afsm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
36
Eşimle 7 yıldır evliyiz en son 8 ay önce ilişkiye girdik ondan önce 3 ay önce sürekli benden kaçıyor bir erkek olarak zor bir süreçten geciyorum yakışıklı kişisel bakıma dikkat eden bir insanım konuşmaya çalışıyorum o zaman bağırıp sen sapiksin diyor kavga çıkartıyor bunun sebebi ne olabilir kadınların hiç mi nefsi yok hiç mi istemez

Namahrem gelmiş kaçııınnn. Abicim yasak yasak sen napıyosun burda?
Al karını karşına otur konuş ne derdi var diye. Karının cinselliğini burada farklı kadınlarla mı konuşacaksın?

Sen git eşin gelsin konu açsın abi

Abi sen napıyosun burda yahu

Gamzeli kib ..

@Mune erkek sanırım

Burada hatayı biraz kendinizde aramalısınız. Demek ki kadının özlem duyacağı, tekrar yaşamak isteyeceği bir an yaşanmıyor yatakta.

Gamzeli abi burda haydar Dümeni bulamazssin

Biz nerden bilelim bunca zaman eşinizle hiç konuşmadınız mı? Değil eşim, sevgilim kadınlar kulübünde gizlice 3 sene takılsa net olarak soğurum kendisinden. Hiçbir kadın eşine durduk yere soğuk davranmaz. Demekki yanlış yaptığınız bir şeyler var. Ya yeterince ilgi sevgi göstermiyorsunuz, ya daha önce aldattınız ya da kadını robot gibi görüyorsunuz. Birçok ihtimal var.

yakışıklı kişisel bakıma dikkat eden bir insanım
Erkeklerin ne kadar yüzeysel olduğunu bir kez daha anladık. Bunlar tamam olunca sorun kalmıyor yani öyle mi?
Erkeklerin sekse hazır olması için iki dokunmak yeter ama kadınlar psikolojik olarak hazır değilse çok zor. Bakalım eşinin bilinçaltında sekse uzak tutan ne var da yaklaşmıyor kadın

Aman tanrım ne kadar da cinsel gücü yüksek bir irkek. Karısı değerini bilememiş, hemen değerlendirelim…

Abi böyle bir karşılık bekliyor sanırım.

Bir dakikalık performansınız kadını tatmin etmediği için istemiyordur sevişmek.

Bir de söylediği gibi bakımlı biri de olmayabilir, kendini bakımlı sanıyordur belki. Burda ne konular okuduk herif ön sevişme yapmayı sevmiyor direkt bodoslama yapıyor bencil davranıyor diye. Konu sahibinin o kişilerden birisi olduğunu düşünüyorum.

Konuyu da silip düzenlemiş. Silinen konular geri geliyor ve ebediyen burda kalıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`