Evlilikte cinsellik

Açıkcası iş yernde oldugum için pek giremiyorum o sayfaya çünkü pc takip ediliyor hangi sitelere girdiğim görünüyo.öle bi sayfaya girdiğim görülürse utanırım.

Açıkcası iş yernde oldugum için pek giremiyorum o sayfaya çünkü pc takip ediliyor hangi sitelere girdiğim görünüyo.öle bi sayfaya girdiğim görülürse utanırım.

ama işyerindeki pcde açtığın topicin de ("evlilikte cinsellik") adı gözükecek gezindiğin sayfalarda?

Bir kiz cocugu ulkemizde yetistirilirken hep evlenene kadar sex yapmamasi empoze edilirek yetisir, genellikle aileden duyulan ikazlarda soyledir....aman sakin elini oraya surme, dokunma orana, erkeklerle gezme...

Hatta annellerimizden , diger bAYAN akrabalardan ve cevredeki bizden buyuk bayanlardan bile hep bir elestri ve ikazlar aliriz. Mesela suslu ic camasiri almak istersin hemen anneler igneler bunlari giymeye utanmiyor musun denilir? evlenince alirsin giyipte gosterecegin birimi var diye azarlar duyulur. genc kizin psikolojisi alt ust olur.Agda yaptirmaya gider veya disardan gelir banyo yapar hemen elestriler baslar sen niye bu kadar SIK banyo yapiliyorsun bir haltlar mi karistiriyorsun... Yaz gunu dehil birsey degil agda yapsan ne oalcak gorenin mi var gibi... Biraz eve gec kalirsiniz hemen laflar baslar ya basina bisi gelseydi ya tecavuz etselerdi ya kirletip atsalardi vs...Simdi hepimiz genelde bu sekilde yetisirken etrafimda arkadaslarimin annesinin yaptiklari da bu yonde oldu hep kizkiza dertlestik arkadaslarimla zamaninda... Ne yazikki aileler ve anneler kiz cocuguna o kadar baski kuruyor o kadar evlenene kadar kendini saklasin yok soyle boyle olmasin diyerek sexi beyinde kotu bir yere koyuyor ki.Insan tabiki bunu uzun yillar asamiyor. Sexin kacinilmasi gereken birsey, toplum baskisi o kadar bayanlarin uzereinde agirlasinca pek cok bayan icin sex tabiki onemli olmaz, olamazda zaten. Bunca yil bastirilmis duygular , psikoljik baskilarda sonra o bayandan evlenip bir gunde cinsel iliskiye girmesi tatmin etmesi ve sexte cok basarili olmasi beklenemez. Cogu bayanin sexi sevmemesi veya onemli gormemesid bundandir. Psikolojik olarak bastirilirak buyutulen insanlarin bu durumdan siyrilmasi veya sexe analam yukleyemezler. Cunku bu durumda sexi diledigince yasamak bile zordur.

Erkekler boyle baskilarla buyumedikleri icin onlarin sexe egilimliymis gibi gozukmeleri cok normal. Cunku bu duygularini hic baskiladan ozgurce yasiyorlar. Kadinla erkek yetistirilis tarzlari acisindan fark olmasaydi kadinlar ayni derecede sexe egilimli olabileceklerdi. Ama bu maalesef soz konusu degil yasadigimzi topumda.

çok güzel yazmışsın canım.yabancı kızlara bakıyoruz hani tatillerde falan erkekleriyle nasıl oynaşmalar,öpüşmeler,neredeyse sokak ortasında sevişecekler.seksi ne kadar sevdikleri belli.e bir tek onlar mı kadın.inan 5 yıllık evliyim hala seksten sonra suçluluk duyacağım neredeyse.o kadar baskıyla büyütülmüşüm ki.:50:bazen de diyorum ki " elektraya seni bu zamana kadar baskı altında tutanlara inat daha güzel seviş,daha çok seviş" işte o zaman performansın doruklarına çıkıyorum.:51:

sanırım artık o şey olcak die öpüşmekten bile kaçıyorum öpüşmekten zevk alır insan.sonuçta sevsiğin insan.ama ben öyle bir şartlanmışımki öpüşürken bile aklım orda oldugu için hoşuma gitmiyor artık...

çok güzel yazmışsın canım.yabancı kızlara bakıyoruz hani tatillerde falan erkekleriyle nasıl oynaşmalar,öpüşmeler,neredeyse sokak ortasında sevişecekler.seksi ne kadar sevdikleri belli.e bir tek onlar mı kadın.inan 5 yıllık evliyim hala seksten sonra suçluluk duyacağım neredeyse.o kadar baskıyla büyütülmüşüm ki.:50:bazen de diyorum ki " elektraya seni bu zamana kadar baskı altında tutanlara inat daha güzel seviş,daha çok seviş" işte o zaman performansın doruklarına çıkıyorum.:51:

oldukça ilginç bir motive unsuru :1:

bbayanlar için çokda önemli değil belki ama erkekler için çok önemli fizyolojik olarak dolan bir yapı boşalmalı ve rehatsızlık vermemeli vücüt çok dolmussa rüyada bile bosaltıyo erkekleri. ee evliyse adam düzenli bir cinsel hayatı olmalı bunu ister çok normal.

bence bir erkeği eve bağlamanın yolu gibi geliyor ya yanlıs anlasılmak istemem ama bazı kadınlar vardır çok rahat yasarlar her istediğini hallederler yatak odasında hallettiklerini söylerler gülerek . kaynana meselesinin bile. erkek yemek bile niye yok bile demez siz alımlı ona hazırlandığınızı hissedince dır dır da etmeyince. evlilik bence cinselliğin ve cocuk içindir yoksa niye evlenıysın kı kaynana dırdırı- olağan işlerinin 2 katına çıkması içinmi-her anlamda özgürlüğüğnü kısıtlamak içinmi - tabiki değil.

gamze sen yeni evliymisin tedavi ol tedavisi var canım. mutlu mutlu yasayın sıkma ne eşini ne kendini . bezdirme . seni bıraz anlayabılıyorum çünkü ben bir ilaç kullniyordum ve kuruluk yaptı istemiyordum eşimi o istiyo ya noluyo . ilaçın etkisini bildiğimiz halde ğeriliyorduk beğenmiyormususn beniye kadar gidiyordu

Evet Evlilkte Cinsellik önemlidir ama:

:Sevgi, saygı ,Aşk ,mutluluk olmadanda Cinsellik olmaz oyunzde Aşk Sevgi Saygı dah onemli :):16::16::16:

Evli bir insanın diğer herkesle yapamadığı tek şeydir cinsellik! o yüzden evlilikte cinsellik olmazsa olmaz... Ama gel gör ki evliliklerin çoğunda bu konuda bir uyum yok bence.

cinsellik evliliğin olmazsa olmazı fakat bencil olmamakla birlikte karşılıklı uyum olması lazım.

Back
X