evlilikte dayak

Dayak basli basina buyuk bir hatayken , birde sokak ortasinda asla affedilir degil...

Gerçekten çoğu zaman kendimize bakmiyoruz hep suçu onlarda arıyoruz dayak attığı için degil bu her konuda böyle inanin ben erkekten cok kadinlardan korkuyorum çünkü seytani bile alt etmisler aldatmaya neden olan da onlar yuva yikanda araya giren kadinlar oluyor lütfen hatayi az kendimizde arayalim erkek hersey iyiyken tabi insan olan neden durduk yere bunlari yapsin ki ben kendi adima konuşuyorum bende cok asiyim ve çoğumuz laf altında kalmiyoruZ biz sindiriyoruz ama onlar bizim gibi degiller

Hep böyle erkek delisi miydiniz sonradan mı oldunuz?
Çok zavallısınız, size güzel dayak yemeler dilerim, dikkat edin o yerlere göklere sığdıramadığınız kocişiniz sizi ortada dımdızlak bırakmasın, o zaman gelir yine şimdi kötülediğiniz kadınlardan medet ummak zorunda kalırsınız. Bu dünyada işlenen suçların- cinayet, tecavüz, hırsızlık, savaş- %90'ından fazlası erkekler tarafından işleniyor, ama siz kadınlardan daha fazla korkuyorsunuz öyle mi? Sizin gibi kadınlardan utanıyorum inşallah çocuk yapmazsınız, ya da yaparsınız da Sosyal Hizmetler el koyar, sizin gibi ezik bir kadın ve dayakçı bir kocayla yetişmesin yavrucak.

Seda Sayan denen sanatçı bozuntusu programına iki eşini öldüren adamı çıkartmış diyor ki "ne kadar masum bakıyor" !!!!!!!!!! Kan beynime sıçradı. Rtük programı kaldırmış yayından ama ne yazar. Kadına şiddeti kadın cinayetlerini normalleştirmeye çalışan bir algı yönetimi var ülkemde. Herkes seferber!

O kadın bir de kendinden 'aydın kesim' diye bahsediyor.:KK53: Ne yiyip içiyor merak içindeyim. :KK45:

Hep böyle erkek delisi miydiniz sonradan mı oldunuz?
Çok zavallısınız, size güzel dayak yemeler dilerim, dikkat edin o yerlere göklere sığdıramadığınız kocişiniz sizi ortada dımdızlak bırakmasın, o zaman gelir yine şimdi kötülediğiniz kadınlardan medet ummak zorunda kalırsınız. Bu dünyada işlenen suçların- cinayet, tecavüz, hırsızlık, savaş- %90'ından fazlası erkekler tarafından işleniyor, ama siz kadınlardan daha fazla korkuyorsunuz öyle mi? Sizin gibi kadınlardan utanıyorum inşallah çocuk yapmazsınız, ya da yaparsınız da Sosyal Hizmetler el koyar, sizin gibi ezik bir kadın ve dayakçı bir kocayla yetişmesin yavrucak.

Ağzını topla be saçma şey inşallah senin çocuğun olmaz böyle boş ve gerwksiz yorumlar yazarak siz ezik duruma dusuyorsunuz insana hele de bi anneye evladı hakkında asla böyle bir beddua etmeye hakkınız yok kimsenin yok bi oğlum var çok şükür bu kimseyi ilgilendirmez benim sorunum eşimle cocugumla değil babası ona o babasına aşık bir çocuk eziyet etmiyorum ben ogluma üvey anne de değilim ki sosyal hizmetler alsın elimden evwt cinayetlerin çoğunu erkekler işliyor ama biri nedensiz ikisi nedensiz hepsi ni nedensiz asıl sizin gibi zihniyetler oldukça bu devran değişmez en ufak birseyde yuvani yık git çalış diyen zihniyet bi yorum yazdım nasıl tepkiler veriliyor gerksiz yorumlar yapmaktan vazgeçin sizin gibi zihniyetler oldukca kimsenn çocuğu da olmaz yuvasi da asıl ben utanıyorum bi kadın olduğum icin sizin gibi yıkıcı hemcinslerim olduğunuz için git kocaya akşama kadar bos boa konuş sonra dayak yedim de herkesin bi sınırı var senin gibi kadini kim evine karı diye aliyorsa ... kadınlar kuyruk sallamasa yuvalar bozulmaz belki aldatilmalr olmaz hepinizin cani cehenneme öncelikle sen asla böyle bi yorum yazmadim çünkü sen haddini astin ...

senin gibi kadini kim evine karı diye aliyorsa ... kadınlar kuyruk sallamasa yuvalar bozulmaz belki aldatilmalr olmaz ...

yuh be yoruma bak :KK57::KK57:
bu nasıl bir sindirilmişlik,bu nasıl bir ezim ezim ezilmişlik yüce Rabbim?
sen kadın bedeninde bir erkek olabilir misin acaba bu neyin kafası ya?yok bir kadın düşünemez bunu gerçekten erkeği bu kadar masum ve yüceler yücesi adeta Zeus gören bir kadın olamaz.
lafa bak kadın kuyruk sallamasa yuva bozulmazmış.. he evde karısı dururken gözü dışarda gezen pislik pez...klerin hiiiç suçu yok yani?
kocan sana gelip ah karıcım vah karıcım ikigözüm valla billa o kadın kuyruk sallamasa ben onun peşine takılmazdım,evi arabayı onun üstüne yapmazdım.vallah bak o kuyruk salladı hepsi onun yüzünden" dese gel buraya seni hınzır deyip sarılacaksın herhalde?hanım hanım yuva yıkan birisi varsa en büyük suçlu evdeki karısını aptal yerine koyan,uçkuru büzüşesice koca müsveddesidir!

Ağzını topla be saçma şey inşallah senin çocuğun olmaz böyle boş ve gerwksiz yorumlar yazarak siz ezik duruma dusuyorsunuz insana hele de bi anneye evladı hakkında asla böyle bir beddua etmeye hakkınız yok kimsenin yok bi oğlum var çok şükür bu kimseyi ilgilendirmez benim sorunum eşimle cocugumla değil babası ona o babasına aşık bir çocuk eziyet etmiyorum ben ogluma üvey anne de değilim ki sosyal hizmetler alsın elimden evwt cinayetlerin çoğunu erkekler işliyor ama biri nedensiz ikisi nedensiz hepsi ni nedensiz asıl sizin gibi zihniyetler oldukça bu devran değişmez en ufak birseyde yuvani yık git çalış diyen zihniyet bi yorum yazdım nasıl tepkiler veriliyor gerksiz yorumlar yapmaktan vazgeçin sizin gibi zihniyetler oldukca kimsenn çocuğu da olmaz yuvasi da asıl ben utanıyorum bi kadın olduğum icin sizin gibi yıkıcı hemcinslerim olduğunuz için git kocaya akşama kadar bos boa konuş sonra dayak yedim de herkesin bi sınırı var senin gibi kadini kim evine karı diye aliyorsa ... kadınlar kuyruk sallamasa yuvalar bozulmaz belki aldatilmalr olmaz hepinizin cani cehenneme öncelikle sen asla böyle bi yorum yazmadim çünkü sen haddini astin ...
off off ki ne off! ne talihsiz bi yorumdur bu böyle? ilkönce insanların hayvan olmadıklarını bilmeniz gerekiyor. "asabımı bozdu ben de dövdüm" diye birşey olamaz! eğer bir erkek eşinden çok çekiyorsa aldatmak yerine boşanabilir( çok akıllısınız fakat bu seçeneği aklınıza getiremiyosunuz dimi?) kadın aldatınca oros.u olur; erkek aldatınca kadın suçlu olur dimi? hay ben sizin zihniyetinize bişey diyeyim!
ay kızlar banlanıcam şimdi:KK62:

Yorumları okudukça şiştim vallahi. Bi kadın kendini nasıl bu kadar küçümseyebilir, nasıl ezebilir. Evlilikte asla kabul edemeyeceğim şeyler dayak, aldatılma, yalan. Hangi kadın gururuna yedirip bunları kabul eder ki . O kadar mı değersizsiniz. Bu hayata kaç defa gelip bu yaşta kaç defa olacaksınız. Ne desek boş bazı kadınlara. Kocam değil mi döver de sever de..... aynen bu kafa devam!

Konudaki bazı kadınların yorumları beni ağlattı.
Dayak keyiften atılmaz falan deyince tutamadım kendimi..

Oglunuz varmis. Allah bagislasin ama...

Sonra bu siddet gosteren, eslerini aldatan erkekler nasil yetisiyor diye dusunuyoruz?

Anne siddeti normal gorurse cocuk gorur. Anne aldatmayi kadinin kuyruk sallamasi olarak gorurse cocuk da bu zihniyetle buyur.
Hele cinayetler konusunda da bir nedensiz, iki nedensiz hepsi mi nedensiz erkekler suclu demeniz kanimi dondurdu. Hanimefendi insanlar 'hayatini kaybediyor' bunun suclusu da mi kadinin kendisi? Kabus gibi bu yazdiginiz gercekten.
Fazla soze gerek yok. Insallah ne 4,5 yasindaki kizkardesim ne de ileride olursa kizim siz ve sizin gibi zihniyete sahip annelerin ogullariyla karsilasmaz.

LUTFEN ARTIK SUNU AKLIMIZA SOKALIM!! DAYAK YEMEK NORMAL DEGILDIR!! Kocamdir dover affedim mantigindan kurtulalim. Siz insansiniz sizinde caniniz duygulariniz var. Biz kadin olarak erkek dovsek ayiplaniriz kadinliktan cikarirlar bizleri '' bunu yapan gene kadinlarimiz''. Bence bu Pislikten hemen ayrilin. Sizi sokagin ortasinda doven bir pislik sizi karisi olarak gormuyor kusura bakmayin! Hemen bosanin. Mutlu olmak sizinde hakkiniz! Boyle bir yaratigi cekmek zorunda degilsiniz.

LUTFEN ARTIK SUNU AKLIMIZA SOKALIM!! DAYAK YEMEK NORMAL DEGILDIR!! Kocamdir dover affedim mantigindan kurtulalim. Siz insansiniz sizinde caniniz duygulariniz var. Biz kadin olarak erkek dovsek ayiplaniriz kadinliktan cikarirlar bizleri '' bunu yapan gene kadinlarimiz''. Bence bu Pislikten hemen ayrilin. Sizi sokagin ortasinda doven bir pislik sizi karisi olarak gormuyor kusura bakmayin! Hemen bosanin. Mutlu olmak sizinde hakkiniz! Boyle bir yaratigi cekmek zorunda degilsiniz.
Haklısınız

Şu yazdıklarını yaşına veriyorum diyeceğim ama senin yaşın da olup aklı başında olan o kadar çok kardeşim var ki site de.

Allah kimseyi içinde yanımdaki adam bana vuracak mı tedirginliğiyle yaşatmasın.
Sevgili hanımlar, kimse bunu hak etmez. Bunu kendimize layık görmeyelim rica ederim.
Hiçbir canlıya uygulanan şiddet kabul edilemez.

Tepkinizi gostermezseniz devami gelir
Hatta evi terkedin ailemizin yanina gidin
Sokak ortasında vurmak ne demek

eşin çok dengesiz..
ve sen zaten soğudum ve nefret ediyorum yazmışsınız
bence affetmeyin böyle bir adamı..
çünkü bunu alışkanlık haline getirmiş.

dayak yuzunden bi evlilik bitmli midir ? esim sinirli biri cok fazla tartismaalarimiz oluyo dun gecede onlardan biriydi yuruyuse cikmistik ailelerden acildi konu tartismaya basladik sokagin ortasinda bi samar yedim sacimi tuttu sustum eve gelenekadar agladim hic konusmadim eve gelince yine tartistk ve yine ayni seyleri tekrarladi 1 2 saat gecti gonlumu almya calisti bgn de kahvlti falan hazirladi ama benpas vermiyorum sabrimi zorluyosun diyo sicze ne yapmaliyim konusmalimiyim ondan nefret edyrum iyice sogudum ama konusmazsam da rekear ayni seyleri yasatmasindan korkuyorum kendimi cok caresizhissediyorum bosluktayim pismanliklarla doluyum ve icimi kimseye dokemiyorum
İyi günler
Siteye yeni katıldım.Dolanırken mesajınız dikkatimi çekti.Açıkçası bir kadın olarak yaşadığınız her gün duyduğumuz,gördüğümüz ve belki çoğumuzun maruz kaldığı veya kalacağı bir durum.Öncelikle eşim sinirli dekren bile bu durumu kendi içinizde kabul etmişsiniz.Eşinizin sinirli bir yapıda olması sizin tahammül etmek zorunda hatta maruz kalmak zorunda olduğunuz bir durum değil.Madem sinirli bir psikologa gidecek çünkü bunu kendisini savunamayacak bir kişi ile tatmin etmesi normal bir ruh hali değildir.Kadınlar kendilerini savunamaz demek şu anlamda;kadınlar fiziksel olarak erkeklerden daha güçsüzdür.Ama kadınlar erkeklerden daha güçsüzdür diyemeyiz.Kendinizi fiziksel olarak savunmak zorunda değilsiniz.Ki tek yol da fiziksel şiddet veya hak arama yöntemi değildir.İyice soğudum diyorsunuz ve hala berabersiniz.Bu da sizin kendinize uygulamış olduğunuz bir çeşit şiddettir.Eşim diye bahsettiğiniz kişinin size yapmış olduğu fiiller Türk Ceza Kanunu kapsamında KASTEN ADAM YARALAMA hatta şiddeti ve niyetine göre KASTEN ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTÜR.Durumun ciddiyetini ve maruz kaldığınız hareketin niteliğini anlamanız için bu bilgiyi verdim.Kısacası eşinizle ilgili yapabileceğiniz bir çok şey var.Susarsanız,susarsak her gün bir kadın daha ölür.Konuşmalı mıyım diyorsunuz.Kadına şiddet gösterebilen bir insanla konuşmayı deneyin zatern napmanız gerektiğini sonra anlarsınız.Durumunuza çok üzüldüm.Umarım en kısa zamanda hukuki haklarınızı da dikkate alarak ve başınızı bir kadın olarak dik tutup bu duruma karşı savaşmayı ve susumamayı tercih edersiniz.

Back
X