- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi siyahpembe
Dayak basli basina buyuk bir hatayken , birde sokak ortasinda asla affedilir degil...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çoğu zaman kendimize bakmiyoruz hep suçu onlarda arıyoruz dayak attığı için degil bu her konuda böyle inanin ben erkekten cok kadinlardan korkuyorum çünkü seytani bile alt etmisler aldatmaya neden olan da onlar yuva yikanda araya giren kadinlar oluyor lütfen hatayi az kendimizde arayalim erkek hersey iyiyken tabi insan olan neden durduk yere bunlari yapsin ki ben kendi adima konuşuyorum bende cok asiyim ve çoğumuz laf altında kalmiyoruZ biz sindiriyoruz ama onlar bizim gibi degiller
Seda Sayan denen sanatçı bozuntusu programına iki eşini öldüren adamı çıkartmış diyor ki "ne kadar masum bakıyor" !!!!!!!!!! Kan beynime sıçradı. Rtük programı kaldırmış yayından ama ne yazar. Kadına şiddeti kadın cinayetlerini normalleştirmeye çalışan bir algı yönetimi var ülkemde. Herkes seferber!
Hep böyle erkek delisi miydiniz sonradan mı oldunuz?
Çok zavallısınız, size güzel dayak yemeler dilerim, dikkat edin o yerlere göklere sığdıramadığınız kocişiniz sizi ortada dımdızlak bırakmasın, o zaman gelir yine şimdi kötülediğiniz kadınlardan medet ummak zorunda kalırsınız. Bu dünyada işlenen suçların- cinayet, tecavüz, hırsızlık, savaş- %90'ından fazlası erkekler tarafından işleniyor, ama siz kadınlardan daha fazla korkuyorsunuz öyle mi? Sizin gibi kadınlardan utanıyorum inşallah çocuk yapmazsınız, ya da yaparsınız da Sosyal Hizmetler el koyar, sizin gibi ezik bir kadın ve dayakçı bir kocayla yetişmesin yavrucak.
senin gibi kadini kim evine karı diye aliyorsa ... kadınlar kuyruk sallamasa yuvalar bozulmaz belki aldatilmalr olmaz ...
off off ki ne off! ne talihsiz bi yorumdur bu böyle? ilkönce insanların hayvan olmadıklarını bilmeniz gerekiyor. "asabımı bozdu ben de dövdüm" diye birşey olamaz! eğer bir erkek eşinden çok çekiyorsa aldatmak yerine boşanabilir( çok akıllısınız fakat bu seçeneği aklınıza getiremiyosunuz dimi?) kadın aldatınca oros.u olur; erkek aldatınca kadın suçlu olur dimi? hay ben sizin zihniyetinize bişey diyeyim!Ağzını topla be saçma şey inşallah senin çocuğun olmaz böyle boş ve gerwksiz yorumlar yazarak siz ezik duruma dusuyorsunuz insana hele de bi anneye evladı hakkında asla böyle bir beddua etmeye hakkınız yok kimsenin yok bi oğlum var çok şükür bu kimseyi ilgilendirmez benim sorunum eşimle cocugumla değil babası ona o babasına aşık bir çocuk eziyet etmiyorum ben ogluma üvey anne de değilim ki sosyal hizmetler alsın elimden evwt cinayetlerin çoğunu erkekler işliyor ama biri nedensiz ikisi nedensiz hepsi ni nedensiz asıl sizin gibi zihniyetler oldukça bu devran değişmez en ufak birseyde yuvani yık git çalış diyen zihniyet bi yorum yazdım nasıl tepkiler veriliyor gerksiz yorumlar yapmaktan vazgeçin sizin gibi zihniyetler oldukca kimsenn çocuğu da olmaz yuvasi da asıl ben utanıyorum bi kadın olduğum icin sizin gibi yıkıcı hemcinslerim olduğunuz için git kocaya akşama kadar bos boa konuş sonra dayak yedim de herkesin bi sınırı var senin gibi kadini kim evine karı diye aliyorsa ... kadınlar kuyruk sallamasa yuvalar bozulmaz belki aldatilmalr olmaz hepinizin cani cehenneme öncelikle sen asla böyle bi yorum yazmadim çünkü sen haddini astin ...
Ağzını topla be saçma şey inşallah senin çocuğun olmaz böyle boş ve gerwksiz yorumlar yazarak siz ezik duruma dusuyorsunuz insana hele de bi anneye evladı hakkında asla böyle bir beddua etmeye hakkınız yok kimsenin yok bi oğlum var çok şükür bu kimseyi ilgilendirmez benim sorunum eşimle cocugumla değil babası ona o babasına aşık bir çocuk eziyet etmiyorum ben ogluma üvey anne de değilim ki sosyal hizmetler alsın elimden evwt cinayetlerin çoğunu erkekler işliyor ama biri nedensiz ikisi nedensiz hepsi ni nedensiz asıl sizin gibi zihniyetler oldukça bu devran değişmez en ufak birseyde yuvani yık git çalış diyen zihniyet bi yorum yazdım nasıl tepkiler veriliyor gerksiz yorumlar yapmaktan vazgeçin sizin gibi zihniyetler oldukca kimsenn çocuğu da olmaz yuvasi da asıl ben utanıyorum bi kadın olduğum icin sizin gibi yıkıcı hemcinslerim olduğunuz için git kocaya akşama kadar bos boa konuş sonra dayak yedim de herkesin bi sınırı var senin gibi kadini kim evine karı diye aliyorsa ... kadınlar kuyruk sallamasa yuvalar bozulmaz belki aldatilmalr olmaz hepinizin cani cehenneme öncelikle sen asla böyle bi yorum yazmadim çünkü sen haddini astin ...
HaklısınızLUTFEN ARTIK SUNU AKLIMIZA SOKALIM!! DAYAK YEMEK NORMAL DEGILDIR!! Kocamdir dover affedim mantigindan kurtulalim. Siz insansiniz sizinde caniniz duygulariniz var. Biz kadin olarak erkek dovsek ayiplaniriz kadinliktan cikarirlar bizleri '' bunu yapan gene kadinlarimiz''. Bence bu Pislikten hemen ayrilin. Sizi sokagin ortasinda doven bir pislik sizi karisi olarak gormuyor kusura bakmayin! Hemen bosanin. Mutlu olmak sizinde hakkiniz! Boyle bir yaratigi cekmek zorunda degilsiniz.
Şu yazdıklarını yaşına veriyorum diyeceğim ama senin yaşın da olup aklı başında olan o kadar çok kardeşim var ki site de.Ağzını topla be saçma şey inşallah senin çocuğun olmaz böyle boş ve gerwksiz yorumlar yazarak siz ezik duruma dusuyorsunuz insana hele de bi anneye evladı hakkında asla böyle bir beddua etmeye hakkınız yok kimsenin yok bi oğlum var çok şükür bu kimseyi ilgilendirmez benim sorunum eşimle cocugumla değil babası ona o babasına aşık bir çocuk eziyet etmiyorum ben ogluma üvey anne de değilim ki sosyal hizmetler alsın elimden evwt cinayetlerin çoğunu erkekler işliyor ama biri nedensiz ikisi nedensiz hepsi ni nedensiz asıl sizin gibi zihniyetler oldukça bu devran değişmez en ufak birseyde yuvani yık git çalış diyen zihniyet bi yorum yazdım nasıl tepkiler veriliyor gerksiz yorumlar yapmaktan vazgeçin sizin gibi zihniyetler oldukca kimsenn çocuğu da olmaz yuvasi da asıl ben utanıyorum bi kadın olduğum icin sizin gibi yıkıcı hemcinslerim olduğunuz için git kocaya akşama kadar bos boa konuş sonra dayak yedim de herkesin bi sınırı var senin gibi kadini kim evine karı diye aliyorsa ... kadınlar kuyruk sallamasa yuvalar bozulmaz belki aldatilmalr olmaz hepinizin cani cehenneme öncelikle sen asla böyle bi yorum yazmadim çünkü sen haddini astin ...
İyi günlerdayak yuzunden bi evlilik bitmli midir ? esim sinirli biri cok fazla tartismaalarimiz oluyo dun gecede onlardan biriydi yuruyuse cikmistik ailelerden acildi konu tartismaya basladik sokagin ortasinda bi samar yedim sacimi tuttu sustum eve gelenekadar agladim hic konusmadim eve gelince yine tartistk ve yine ayni seyleri tekrarladi 1 2 saat gecti gonlumu almya calisti bgn de kahvlti falan hazirladi ama benpas vermiyorum sabrimi zorluyosun diyo sicze ne yapmaliyim konusmalimiyim ondan nefret edyrum iyice sogudum ama konusmazsam da rekear ayni seyleri yasatmasindan korkuyorum kendimi cok caresizhissediyorum bosluktayim pismanliklarla doluyum ve icimi kimseye dokemiyorum