- 18 Mart 2025
- 133
- 22
- 13
- 31
- Konu Sahibi pinkycloud
Merhaba daha önce de konu acmıstım.Evliliğimde bazı sorunlar var diye anlatmıstım kafa karısıklıgımı.Arkadaslar ben bir türlü zamana bırakamıyorum durumu.Eşim az cok çabalamaya baslasa da mutlu etmiyor bu beni.Tedirgin ediyor hatta neden bilmiyorum.Cok kırıldıgımdan mı hayak kırıklıgına ugramamak için mi beklentimi sıfırladım bilmiyorum.Mesela eşim nadiren sigara içiyordu ben bırakmasını rica ettim saglıgı için.O da zaten tam alışmadıgı için bırakırım içmem dedi.Biraz daha detaylı bu konu ama özet gecicem.Sonra telefonunda arkadasına elektronik sigara resmi atmıs kendisi bizim araç içinde. Önermiş o markayı Gizlice içtiğini gördüm.Sonra ben sordum sen sigara içiyormusun diye. O da hayır içmiyorum dedi. Doğruyu söyle bak sonradan öğrenmeyeyim önemli olan bana gerceği söylemen dedim. Hayır dedi. Üzerime yemin et eger içiyorsam yarın öl diye dedim. Bu sekilde yemin etti. Sonra aradan zaman gecti bir kaç hafta, ben eşimin sakladıgım elektornik sigaraları ortaya cıkardım. Koydum önüne. Dedim mi sana bırakıyorum ister atarsın ister içersin. Yalan söylememiş olursun dedim. Sonra o da iş yerinde sakladıgı sigaraları artık gizlememeye basladı. Her neyse burda beni kötü hissettiren durum üzerime içersem sen öl diye bile bile yemin etmesi zaten. İnanın artık hislerimi anlatmaya o kadar yoruldum ki onun hakkında bile konusmak istemedim üstelemedim. Ben mi abartıyorum? Sizler böyle bir seyde nasıl hissederdiniz? İnanın yalan söyleyerek sigara içmesinde değilim. Bile bile o yemini etmesi beni aşırı kötü hissettirdi. Böyle seyler aklımda içimde hep. Duygu olarak da içimde. Eşime ne kadar anlatsam da sadece sessizce karsımda durup özür dilerim diyor. Salagım diyor o kadar. Konusmuyor dil dökmüyor.