Selam kızlar. Eşimle universitede başlayan altı yıllık beraberliğin ardından evlendik. Şimdi iki yıllık evliyim. Ancak eşimin üniversiteden dört yıl uzatmasına rağmen mezun olamadı. Bu konu da sürekli tartışıyoruz. Neden derslerine doğru dürüst çalışmıyorsun,beni sürekli oyalıyorsun, ne zaman bitecek bana doğru bir tarih ver sürekli beklemek zorunda kalmıyım, çoçuk meselesini de bu yüzden bekletiyoruz dediğimde. Dırdır edip duruyorsun diyor, konuşamıyoruz.Bununla birlikte ikimizde çalışırken altı ay önce işimizden çıkartıldık. Aynı maaşla, Ben yoğun stres ve mesaiyle , o ise 4 gün ikindi sonrası geceye kadar çalistigimiz zamanlarda , sabah işe giderken kendisini kaldırdığımda okula gidicem gidiyorum diyordu Ancak söylenmeyeyim diye beni geçiştiriyormuş . Bende onun kendisini zorlamadığını görünce bundan sonra artık çalışmıycam dedim. Kendisi de bir aydır benim uğraşlarımla çalışmaya başladı. Aslinda böyle sorumsuz biri değildi kendisi de çok sıkılıyor ama neden böyle rahat davranıyor anlayamadım. Bana guvenmemesi içinde ben calismiycam dedim.
Bu sorun nedeniyle hem onun hem kendi yakın akrabalarımızda çoçuk sahibi olamama sorunu varken bizim bunu sürekli ertelememiz de beni çok üzüyor. İkimizde 27 yaşındayız. Ben erken yaşta çoçuk sahibi olup işime yöneleyim diye düşünürken o bu konuyu açtırmıyor bile. Onu bekleyene kadar kimbilir kaç sene geçeçek. Yoksa böyle davranırken bende acele etmek istemiyorum sadece sorun çıkmasından korkuyorum.
Benim işimde çok stresli, artık özelde kolay iş bulunmuyor. Biran önce kurum sınavlarına çalışmaya bakmam gerekirken onu beklediğimden onu da yapamadım.
Çok uzun oldu arkadaşlar hakkınızı helal edin. Özetle, sürekli birşeyler beklemek yapılması gerekenleri ertelemek ve evlilikten beklenilen düzeni yerine getirememek beni çok üzüyor..
Not : Arkadaşlar neden okul bitmeden evlendiniz diye soracaksınız, o zamanda başka türlü anlatması uzun sorunlarımız vardı. Böyle gerekti.