• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte esinin ve senin kardes sayisi

Federokovic

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
2
1
1
33
Arkadaşlar sorumu düzenliyorum.

Ben Avrupada doktora yapiyorum birkac yil sonra ulkeme donup akademisyen olarak hayatima devam edecegim.Yeni seyler denemeyi seyahat etmeyi seven hayata pozitif bakan birisiyim.İlgilendigim kisi de ayni ulkede doktora yapiyor. Ancak benim sadece bir ablam var.Karsi taraf ise 7 kardes ve geleneksel bir aileden geliyor.Sizce bu kisiyi tanimaya calismali miyim? Yoksa kalabalik aile benim gibi rahat keyifli yasamayi seven birisi icin evlilikte bir sorun olusturur mu?

Son düzenleme:
Merhaba ,

Ben tek kardesli birisiyim ancak olabilitesi olabilir diye düşündüğüm kişi yedi kardeşli sizce bu uyumsuzluk bir sorun oluşturur mu deneyimleriniz neler ?
Her şey tamam hiç kafanıza takılan birşey yok sorun olursa kardeş sayısından olur mu diye düşünüyorsunuz

Kardeş sayısı şu anlamda sorun olur, eğer aileci bir yapısı varsa sürekli gelmek gitmek isterlerse, sizden de bu beklentiye girilirse sorun olabilir. Kardeş sayosondan önce kültür farklılığı var mı ona odaklanmalısınız.

Back
X