- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
-
Hiç bırak demedim bence asla bırakamaz Çok Da içmiyor yani haftada 1Bu yalan sorunu evlenince mi başladı? Bence bırakmasını sağlayın alkolu.
Ben sıkmıyorum ki içmesine izin verdiğim halde söylüyor anlamıyorum onun inçinİçmek isteyen insan bir yolunu bulur içer. Siz sıktıkça daha çok yalan söyler o yalan söyledikçe siz yıpranırsınız. Bence yollarınızı ayırmayı düşünün madem bu kadar dert edindiniz. Herkes istediği gibi yaşasın.
İçsin hergün sıkıntı değil ama değişmesin isteğim buİçmek isteyen insan bir yolunu bulur içer. Siz sıktıkça daha çok yalan söyler o yalan söyledikçe siz yıpranırsınız. Bence yollarınızı ayırmayı düşünün madem bu kadar dert edindiniz. Herkes istediği gibi yaşasın.
Yalan söylemesine tek sebepHiç bırak demedim bence asla bırakamaz Çok Da içmiyor yani haftada 1
Hiç bırak demedim bence asla bırakamaz Çok Da içmiyor yani haftada 1
Çok sinirli geliyor eve baskı yapmıyorum ortalığı yıkıyor ben abartmıyorum komşulara kadar geçti bu konu düşün ben abartsam millet normal karşılamıyor .. 11,12 geliyor mecbur belki sabahlara kadar gezmek istiyor bilmiyorum ama daha geç gelmek için yalan söylüyor bir şey oldu vs gibiBen alkole karşıyım. Bu kesin. Ama içip sarhoş geliyorsa daha da kötü.
Ama bu mesajdan da anlıyorum ki abarttığınız gibi değil.
Erkekler benim gördüğüm alışkanlıklarına söz söylenmesini sevmiyorlar. Kim sever ki....
Ama evlenen adamın da bazı şeyleri göze alması lazım. Artık yalnız değilsin ve kimse zorla evlendirmedi.
Dolayısı ile, bence baskı yapmıyor görünerek bu alışkanlığını minimuma indirin. Nasıl? Bilmiyorum, ben tanımıyorum sizi ve eşinizi. Ama bence baskı yapıyor gözükmeyin.
Hayır ben araştırdım sadece daha fazla bi yere gitmek için yalan söylüyor ama fazla kalmak işin fırsat olsa pavyona da gider bence hiç güvenmiyorum ama geceye kalmadı hiç bu zamana kadar çünkü korkuyor Benden ama ben içinden gelsin kendi eve gelsin istiyorum işte aşırı içtiklerinden sürekli başka yere geçelim vs diyorlar ben çıkıyorum devreden Eve gelince de arkadaşları geziyor tabi bu evde evli sinir küpüYalan söyleyen insana bencede güvenme zaten içkiyi birakmasini sağla çok değil demissiniz ama içince kendini kaybediyor demissiniz.Evde icmesini söyleyin bi süre içkiye karşı değilim bende içiyorum esimde içer ama bizde ayda yılda bir iki yani evli adamın haftada İçmesi bence çok bide dışarda hemde yalan nezmana kadar biyerlere gitmiceksiniz onun için zaten evdeyknde yalan soyliyormus gidincede söyler pavyon gibi biyere mi gidiyor acaba yalan söylüyor
Ozman evlenmeseymis canım evliligi daha kavrayamamis yada alisamamis oturun konuşun alissin bi zahmetHayır ben araştırdım sadece daha fazla bi yere gitmek için yalan söylüyor ama fazla kalmak işin fırsat olsa pavyona da gider bence hiç güvenmiyorum ama geceye kalmadı hiç bu zamana kadar çünkü korkuyor Benden ama ben içinden gelsin kendi eve gelsin istiyorum işte aşırı içtiklerinden sürekli başka yere geçelim vs diyorlar ben çıkıyorum devreden Eve gelince de arkadaşları geziyor tabi bu evde evli sinir küpü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?