Evlilikte güven

comeback06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
686
119
103
36
arkadaşlar 1 yıldır evliyiz kocama hiç bir konuda güvenmiyorum alkol yüzünden yalan söylüyor içmek için işim var diyor gezip geliyor arkadaşlarıyla içip gece değil ama değişiyor içince yoksa karışmayacagım bi yere gidince aklım onda kalıyor şehir dışına falan gidemiyorum hiç hep böyle nereye kadar ? Zaten ben git iç diyorum karışmıyorum ama bokunu çıkarıyor izin verdiğim halde yalan söylüyor başka konularda izin vermesem daha çok sıkılacak hep ev iş çok yoruldum :(

İçmek isteyen insan bir yolunu bulur içer. Siz sıktıkça daha çok yalan söyler o yalan söyledikçe siz yıpranırsınız. Bence yollarınızı ayırmayı düşünün madem bu kadar dert edindiniz. Herkes istediği gibi yaşasın.

İçmek isteyen insan bir yolunu bulur içer. Siz sıktıkça daha çok yalan söyler o yalan söyledikçe siz yıpranırsınız. Bence yollarınızı ayırmayı düşünün madem bu kadar dert edindiniz. Herkes istediği gibi yaşasın.
Ben sıkmıyorum ki içmesine izin verdiğim halde söylüyor anlamıyorum onun inçin

İçsin hergün sıkıntı değil ama değişmesin isteğim bu

Böyle başlayan konuların çoğunluğu hamileyim ya da çocuğum var, boşan demeyin diye devam ediyor genelde. Allah'tan siz henüz o aşamaya gelmemişsiniz. Bu adam böyleyken gelmeyin de lütfen. Yalan söylemesinin sebebi nedir öğrenmek lazım. Kimle ve nerede içiyor mesela? Arkadaşlarıyla olduğuna emin misiniz? Ya da düzgün bir mekanda olduklarına? Siz karışmadığınız halde, yalan söyleme gereksinimi hissediyorsa, aslında öğrenmenizi istemediği şeyler vardır bence. Eşiniz durumu nasıl düzeltir bilmiyorum ama bir yolunu bulamazsa, siz bunu bu şekilde kabullenmemelisiniz. Yalan söyleyen insanın ağzından çıkanlara nasıl güveneceksiniz?

Hiç bırak demedim bence asla bırakamaz Çok Da içmiyor yani haftada 1
Yalan söylemesine tek sebep
Sizin farkına varmadan uyguladıgınız baskı olabilir.
Hem karışmayıp hemde yalana sürükleyecek ne olabilir.
Yalan söyleyen insan herşey de söyler
Dikkat etmeniz gereken yalan nerde başlıyor

ne yaparsınız güven konusunu bilemem ama rica ediyorum evliliğin oturmadan çocuk yapmayın

Hiç bırak demedim bence asla bırakamaz Çok Da içmiyor yani haftada 1

Ben alkole karşıyım. Bu kesin. Ama içip sarhoş geliyorsa daha da kötü.
Ama bu mesajdan da anlıyorum ki abarttığınız gibi değil.
Erkekler benim gördüğüm alışkanlıklarına söz söylenmesini sevmiyorlar. Kim sever ki....
Ama evlenen adamın da bazı şeyleri göze alması lazım. Artık yalnız değilsin ve kimse zorla evlendirmedi.
Dolayısı ile, bence baskı yapmıyor görünerek bu alışkanlığını minimuma indirin. Nasıl? Bilmiyorum, ben tanımıyorum sizi ve eşinizi. Ama bence baskı yapıyor gözükmeyin.

Yalan söyleyen insana bencede güvenme zaten içkiyi birakmasini sağla çok değil demissiniz ama içince kendini kaybediyor demissiniz.Evde icmesini söyleyin bi süre içkiye karşı değilim bende içiyorum esimde içer ama bizde ayda yılda bir iki yani evli adamın haftada İçmesi bence çok bide dışarda hemde yalan nezmana kadar biyerlere gitmiceksiniz onun için zaten evdeyknde yalan soyliyormus gidincede söyler pavyon gibi biyere mi gidiyor acaba yalan söylüyor

Ben alkole karşıyım. Bu kesin. Ama içip sarhoş geliyorsa daha da kötü.
Ama bu mesajdan da anlıyorum ki abarttığınız gibi değil.
Erkekler benim gördüğüm alışkanlıklarına söz söylenmesini sevmiyorlar. Kim sever ki....
Ama evlenen adamın da bazı şeyleri göze alması lazım. Artık yalnız değilsin ve kimse zorla evlendirmedi.
Dolayısı ile, bence baskı yapmıyor görünerek bu alışkanlığını minimuma indirin. Nasıl? Bilmiyorum, ben tanımıyorum sizi ve eşinizi. Ama bence baskı yapıyor gözükmeyin.
Çok sinirli geliyor eve baskı yapmıyorum ortalığı yıkıyor ben abartmıyorum komşulara kadar geçti bu konu düşün ben abartsam millet normal karşılamıyor .. 11,12 geliyor mecbur belki sabahlara kadar gezmek istiyor bilmiyorum ama daha geç gelmek için yalan söylüyor bir şey oldu vs gibi

Yalan söyleyen insana bencede güvenme zaten içkiyi birakmasini sağla çok değil demissiniz ama içince kendini kaybediyor demissiniz.Evde icmesini söyleyin bi süre içkiye karşı değilim bende içiyorum esimde içer ama bizde ayda yılda bir iki yani evli adamın haftada İçmesi bence çok bide dışarda hemde yalan nezmana kadar biyerlere gitmiceksiniz onun için zaten evdeyknde yalan soyliyormus gidincede söyler pavyon gibi biyere mi gidiyor acaba yalan söylüyor
Hayır ben araştırdım sadece daha fazla bi yere gitmek için yalan söylüyor ama fazla kalmak işin fırsat olsa pavyona da gider bence hiç güvenmiyorum ama geceye kalmadı hiç bu zamana kadar çünkü korkuyor Benden ama ben içinden gelsin kendi eve gelsin istiyorum işte aşırı içtiklerinden sürekli başka yere geçelim vs diyorlar ben çıkıyorum devreden Eve gelince de arkadaşları geziyor tabi bu evde evli sinir küpü

Hayır ben araştırdım sadece daha fazla bi yere gitmek için yalan söylüyor ama fazla kalmak işin fırsat olsa pavyona da gider bence hiç güvenmiyorum ama geceye kalmadı hiç bu zamana kadar çünkü korkuyor Benden ama ben içinden gelsin kendi eve gelsin istiyorum işte aşırı içtiklerinden sürekli başka yere geçelim vs diyorlar ben çıkıyorum devreden Eve gelince de arkadaşları geziyor tabi bu evde evli sinir küpü
Ozman evlenmeseymis canım evliligi daha kavrayamamis yada alisamamis oturun konuşun alissin bi zahmet

Back
X