• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte,hayırlı işlerde nasip,kısmet meselesi

eliz elit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
102
58
13
39
Arkadaşlar sizinde hayırlı bir iş olacakken o veya bu sebepten elinizden kayıp giden kısmetleriniz oldu mu?Ya da çevrenizde olupda duyduğunuz var mı?Bütün şartlar tamam,oldu olacak derken herşeyin altüst olduğu..Hani akıl almaz engellerin karşınıza çıktığı bu sadece evlilik için değil,herhangi bir hayırlı iş içinde olabilir.Dibe vurdukça vurduğunuz zamanlar oldu mu?OLduysa nasıl oldu,isyan etmek vs.için değil,sadece tecrübe edip kendi halimize şükretmek adına bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.Sevgiler...:KK200:

9 ay kadar önceydi oldu olacağı geçtim nikahtan bi gün önce bitti ...sonra altı ay berbat bi hayat yaşadım ne yaptığımı bilemedim şimdilerde topladım şükür ama artık hayallerim gerçek olsun mutlu olayım istiyorum...yine bi arkadaşımda nikah kıydı düğün olmadan ayrıldı zor ama geçiyor nasip değilmiş demek

Benimde iş konusunda hep bu oldu. Liseye başladiğimda virgülle anadolu lisesine giremedim, universitede sinif oğretmenliğini 2 puanla kaçirdim, kpss'de 82 aldim eve atandim, suan bi mulakat bekliyorum 5inde bakalim ne olacak. Yine de hep derim hayirlisi olsun. Umarim bu defa yuzum guler..

9 ay kadar önceydi oldu olacağı geçtim nikahtan bi gün önce bitti ...sonra altı ay berbat bi hayat yaşadım ne yaptığımı bilemedim şimdilerde topladım şükür ama artık hayallerim gerçek olsun mutlu olayım istiyorum...yine bi arkadaşımda nikah kıydı düğün olmadan ayrıldı zor ama geçiyor nasip değilmiş demek
Allah yardımcınız olsun.Allah gönlünüze göre versin inşaallah.Bende buna benzer iki olay geçirdim başımdan.

.Hani akıl almaz engellerin karşınıza çıktığı bu sadece evlilik için değil,herhangi bir hayırlı iş içinde olabilir.Dibe vurdukça vurduğunuz zamanlar oldu mu?OLduysa nasıl oldu,isyan etmek vs.için değil,sadece tecrübe edip kendi halimize şükretmek adına bu konuyu açma ihtiyacı hissettim.Sevgiler...:KK200:

Ama şimdi sen böyle diyince durumu senden kötülerin olduğunu duysan sevineceksin sanki gibi geliyor kulağa. Oh beterin de beteri var der gibi.

Herkes iyi olsun inşallah

h
Ama şimdi sen böyle diyince durumu senden kötülerin olduğunu duysan sevineceksin sanki gibi geliyor kulağa. Oh beterin de beteri var der gibi.

Herkes iyi olsun inşallah
Hayır alakası yok.Bununla ilgili ayet var hatta.Şİmdi buraya yazmam uygun olur diye yazmıyorum.Kendimi halime sevinir,çok şükür derim.Ama benden daha aşağıdakinin durumuna niye sevineyim?

Back
X