• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte heyecanınız bittimi?Bitmediyse neler yapmalıyız?

HXIXLALLXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
18
0
86
40
İstanbul
Akadaşlar evlenince eski heyecanınız kaldımı flört ederken herşey çok heyecanlı oluyordu ama evlenince herşey çok değişiyor tamam evliliğimde bi sorun yok ama eski heyecan hiç yokkk yaaa monoton bir hayat sizinde öylemi öyle değilse neler yapıyosunuz heyecanı kaçırmamak için?:sm_confused:

canım kaç yıllık evlisin? yasın 22 yazıyo ama. Ben 3.5 yıllık evliyim valla bizde heyecan pek bitmedi. Tabiki tamamen flört dönemi gibi olmaz ama heyecanın bitip bitmemesi birazda bizlerin elinde bence. Mesela biz evin içnde iki çocuk gibiyizdir, sürekli şakalasır, herseyi paylaşırız, yeri gelir duygusal bir parca acar dans ederiz sık sık dışarda buluşur yemeğe, farklı yerlere gideriz. Birbirimizi fazla sıkmamaya calısırız yani oraya gitme buraya gitme yapmayız birbirimize pek. Bence en önemli şey herşeyi paylaşabilmek. Ve birazda cocuk ruhlu olmak belki de.

Ya Kizlar şu Evlilikteki Heyacan Adrenalin Olaylarini Niye Hep Biz Düşünüyoruz Ki Sanki
Ben Boşverdim Birazda Eşim Düşünsün, Ikimizin Evliliği Sonuçta
çünkü Bu Konuda Eşim Benden Daha Başarili

İşi olmayanlar evde boş boş oturmaktan ,uyuşukluktan adrenalin salgılamaya fırsat bulamıyo , işi olanlar da zaten gerekli adrenalini işte uğraştıkları bir sürü kişiye harcadıklarından eve gelince pilleri bitmiş oluyor. Böylelikle ne oluyo elveda heyecan , elveda adrenalin , merhaba evlilik!

tatlım evlilikte heyecanı bitirende bizleriz,sürdürende bizleriz..ben 14 yıllık evliyim ha bazen monotonluk bizde de oluyor ama heyecanın bitmesine izin vermiyorum eşimle sanki flört edercesine yine geziyorum,tozuyorum evde farklı davranıyorum kızımın yanında bile sarılıp öpüyorum ki oda mutlu bir ailede yaşadığını hissetsin diye,ne bileyim süpriz yapıyorum, plan yapıyorum bazen kızımda yardım ediyor bana ...şuan aklıma gelmiyor ama yapıyorum ya çünkü monoton bir evlilik çekilmez herhalde...

Akadaşlar evlenince eski heyecanınız kaldımı flört ederken herşey çok heyecanlı oluyordu ama evlenince herşey çok değişiyor tamam evliliğimde bi sorun yok ama eski heyecan hiç yokkk yaaa monoton bir hayat sizinde öylemi öyle değilse neler yapıyosunuz heyecanı kaçırmamak için?:sm_confused:

Ne zamandır evlisin canım benim, yaşın 22 yazıyo ama bilemedim. Biz 1,5 yıldır evliyiz. 1,5 yıl da flört etmiştik. Bizde heyecan bakii, aynen duruyor. Ama bi arkadaşımızın da dediği gibi biraz da çocuk ruhlu olmaktan mı geçiyor bilmiyorum biz de devamlı şakalaşırız, tepişiriz vs.vs. Valla aynı heyecan devam ediyo özetle. Heyecanı yitirmemek o iki kişinin elinde bence. Saldım çayıra melvam kayıra dersen biter tabi haliyle.Şeniz

Biz 4 yıl Flört ederken herşey çok güzeldi o zaman aşk vardı.Evlenincede aşıkımız sevgiye dönüştü.ister istemez biraz monotonluk var tabıkı.Ama eşime ben çocuk ruhlu davranırım,şakalaşırımki gülelim eğlenelim eşiminde hoşuna gider.monoton bır evlılık istemem ama benım es benden 9 yaş buyuk oldugu ıçın aşırıyada kaçmıyorum heheheh:tomato:jeyyarjeyyar

Bizde heyecan geçmedi.Çünkü ikimizde aynıyız ve sürpriz yapmayı çok seviyoruz.Hayatı ve herşeyi paylaşıyoruz.Aynı idealler için beraber çalıştığımızdan iş heyecanımız da oluyor.Yeni projeler,yeni kararlar..Heyecanımız her geçen gün artıyor hatta.Beraber birşeyler yapmayı deneyin.Sevgiler..

biraz yaratıcılığınızı konuşturup farklı süprizler yapabilirsiniz..örneğin her gün genel kültür açısındanda yeni şeyler öğrenip birbirinizle paylaşabilirsinizx bu paylaşımı alışkanlık haline getirip

:1hug:arasıra heycan oluyo eşini sevcen imaj yapcan güzel söz sölicen onu ,kıskandığını fazla belli etmicen , destekçisi olcan onu kırmıycan işte öyle:asigim:

elbette her zaman monoton degil,benim tek ama tek sorunum esim sürekli is toplantilarinda,seminerlerde...hala bebek gibiyiz,sakalar,gülüsmeler,beraber biseyler yapmak...ama is stresi vuruyor bize.ben okul telasindayim,esim is telasinda.eve geldigimizde hakkatende pilimiz bitmis oluyor..hafta sonlari yeniden asik oluyoruz,hafta ici yine ayni:((benim kastettigim bu arkadaslar...

ben 4 yillik evliyim ve birde 1.5 yasinda kizim var. bizim evlilimiz bazen heycan kalmiyor bazende heycan dorukda oluyor yani bu inisli cikisli bizde cok farkli , herzaman cicim balim olmazki saten bazende kavga gerek evlilikde. ama yinede allah sükür evlilim iyi yolda yani gidisad iyi

bizde iki bebek var, ama yine de heyecanımızı koruyoruz :))...sürprizler gerekiyor kesinlikle..hatta bu konuda karşı taraf ihmalkarsa açık açık: "sürpriz zamanım geldi" diyoruz..ha bir de masaj yapıyoruz birbirimize :)) hem dinleniyoruz hem de dokunmak sevmektir sözünü doğruluyoruz :)..bence romantizm için aşkın devamı için çaba şart...tıpkı bahçe gibi bence evlilik..bahçıvalık yapmalısın dönüşümlü ki bahçe, içinde yaşamaktan hoşlandığın bir vazgeçilmeze dönüşsün...böyle düşünüyorum.

ayni evde olmamiza ragmen yan yana oturmamiza ragmen bazen mesajlasiyoruz telefonla. bazen is yerinden mail gönderiyoruz uzun uzun .
ahh nerde o eskiden yazilan ask mektuplari... artik hersey tik tik ile ibaret naniknanik

3.5 senedir evliyiz ama galiba biraz monotonlastik esim bana cok karisir aramizda 12 yas var cok kiskaniyo o yuzden esimle yasamakta cok zorlaniyrm o bana karistigi icin bende ona karisiyrm belki bikar oda karismaz diye ama nafile....

Benım yorum yazmam ıcın erken olabılır.
Cunku bugun tam 15 aylık evlı olduk.
Yıne de yazmak ıstedım.
Bız evde ıkı cocuk gıbıyız.
Oyunlar oynarız, sakasına dovusuruz,
Canım acıyınca nazlanırım, o acıyan yerımı oper...
Zaman zaman notlar yazarız bırbırımıze,
Bulabılecegımız yerlere bırakırız.
Ya da bırbırımıze sarılıp, guzel sozler sarf ederız.
Sımdılerde yenı bır yontem uyguluyorum.
Bebegım gelmeden once, kapının uzerıne not yapıstırmak.
Boylece daha evıne gırmeden, mutlu olmasını saglamak ıstıyorum...
Kımı zamanda buzdolabına ıcecegının uzerıne sırın notlar yapıstırırım.
Mesela, 'benı ıc benı ıc, cunku esın kulagıma senı cok sevdıgını fısıldadı' gıbı...
Yada kımı zaman odamıza gecer, oradan mesaj atarım.
Bunlar hosuna gıdıyor.
O pek yazmaz not, mesajı ıse evlenmeden once de sevmezdı, hala sevmıyor.
Fakat oda genelde duyguları yogunlastıgı an, benı aramayı ve guzel sozler sarf etmeyı tercıh edıyor.
Sımdılık, evlılıgımız monoton degıl dıyebılırım yanı.
Fakat onemlı olan 10 yıl gıbı bır zamandan sonra bunu dıyebılmektır bence.

Back
X