Evlilikte ilişkiye ara vermek hata mı???

Cinsellik konusunda bir engel durum yoksa esiniz istedigi zaman yapmaniz gerekir . Melekler lanet edermis cunku ona harama itmis oluyorsunuz .. Bence burada hataniz var . Ama oda bakimsiz ve sizi tiksindirdiyse oda ayni derecede hatali
ben buna inanmıyorum açıkça,karı kocanın birbirine eziyet etmesi günah tabiiki ama çevremde duyduğum kadarıyla bazı erkeklerde hormonlardan sanırım cinsellik isteği fazla..

eşin ekmek parası kazanıyorken siz cinselliğin peşine düşüp ceza veriyorsunuz..ama tabiki sırf erkek istiyor diyede arada bir olmayabilir..yoksa günah mış ne batıl inanç yaa.. bunlar..hangi çağda yaşıyoruz..kadınlar köle değil erkeğin karşısında..fakat siz tammen bilerek ceza veriyorsunuz..:KK34:
arkadaşta sadece hafta sonunda görüşmelerinden bıkmış sanırım,en son çare olarak görmüş ama kocası iş değiştirmiyor hala bu durumda ne yapılabilirki..

2015'e giriyoruz halen cinselliğin sadece erkeğe sunulan bir ikrammış gibi algılanması ne kötü ya..

Canım eşinin yanında olmaması nedir az çok bende biliyorum, çok zor tek başına evin çocuğun sorumluluklarıyla uğraşmak, eşini önce özlüyorsun çok, sonra kızmaya başlıyorsun, demekki çok sonra da senin yaşadığın isyan durumları başlıyor. Ama şu bir gerçek her ne olursa olsun yatak ayırmak, cinselliği bir ceza yöntemi olarak kullanmak önce kendini yaralamak anlamına gelir. Cinsellik az çok yolundaysa bi evlilikte, başka sorunlar bi şekilde halloluyor çünkü ruhen daha iyisin, cinsellik bitmiş veya bitirilmişse ortada sorun olmasına gerek yok,herşey büyür de büyür. Eşlerin birbirine olan bağlılığı da cinsellikle doğru orantılı bence. Yapma bu kötülüğü kendine. Sen onu cezalandırdıkça eşin daha çok saldırganlaşıp seni başka başka yollardan cezalandırmaya başlayacak.

ben buna inanmıyorum açıkça,karı kocanın birbirine eziyet etmesi günah tabiiki ama çevremde duyduğum kadarıyla bazı erkeklerde hormonlardan sanırım cinsellik isteği fazla..

Engel bir durum yoksa dedim farkindaysaniz .. Illa ki hastalik olarak demedim . Bunlar gercekler..

Elbetteki eziyet etmesi kotu birsey .. Asla tasdiklemiyorum bunu yanlis anlasilmasin

Geçmiş konularımda da hep sonunum olan konu eşimin işi ve ikili ilişkimiz...
Özetlemek gerekirse eşim yıllardır hafta içi şehirdışında sadece hafta sonu geliyor ve yıllardır bir umutla değiştirmesini beklerken asla bir çift olamadık, birbirimize uyum sağlanamadık, ilişkimiz yıprandı ben çok soğudum eşimden.

Ikiz bebeklerim var artık yalnız çok zorlanıyorum

Ben son noktada yılbaşında bu işi değiştirdin değiştirdin yoksa boşanıyoruz dedim. bikaç ay önce yatakları ayırdım sonra annemler yanımıza yardıma gelince mecbur yatağıma geçtim. ama aylardır her hafta sonu o yaklaşıyor ben dokunmasına izin vermiyorum

Bi kaç kere tehtitkar konuştu sonuçlarına katlanırsın diye, sen bilirsin dedim. Soğuduğumu anlattım, kişisel bakımına dikkat etmemesinin beni rahatsız ettiğini, cinsellik istemediğimi bişeylerin düzelmesi ve benim için çabalaması gerektiğini söyledim hem de defalarca

Şimdi her haftasonu yatakta tartışıp Yatıp uyuyoruz gündüzler normal/kısmen sorunlu hayata devam...

Zaten benim isteksizliğim yüzünden kötü olan cinsel hayatımız bitti yani...
Bazen hata mı yaptım diyorum ama içimden de gelmiyor
Işini de tavırlarını da değiştireceğine inanmıyorum

cinsellik yok ,ten uyumu yok,ortak paylaşım yok...eşinizin size ve cocuklara vakıt ayırdıgı yok.araya işle ilgili mesafe de girmiş, e yataklardan ayrılmış..siz aslında coktan ruhen boşanmış durumdasınız...

Önceki konularınzı bilmiyorum. Ama bana göre bir kadın eşini cinsellikle cezalandırmamalı. İsteksiz olabilirsiniz bunu anlarım. Fakat istekli olmanıza rağmen sırf cezalandırmak için izin vermiyorsanız buna şiddetle karşıyım. Hem eşiniz soğur hemde evlilik diye bir şey kalmaz arada. Tenlerin birbirine değmesinden midir nedir bilemiyorum ama bir çok kırgınlıklar bu sayede unutulabiliyor :)

Geçmiş konularımda da hep sonunum olan konu eşimin işi ve ikili ilişkimiz...
Özetlemek gerekirse eşim yıllardır hafta içi şehirdışında sadece hafta sonu geliyor ve yıllardır bir umutla değiştirmesini beklerken asla bir çift olamadık, birbirimize uyum sağlanamadık, ilişkimiz yıprandı ben çok soğudum eşimden.

Ikiz bebeklerim var artık yalnız çok zorlanıyorum

Ben son noktada yılbaşında bu işi değiştirdin değiştirdin yoksa boşanıyoruz dedim. bikaç ay önce yatakları ayırdım sonra annemler yanımıza yardıma gelince mecbur yatağıma geçtim. ama aylardır her hafta sonu o yaklaşıyor ben dokunmasına izin vermiyorum

Bi kaç kere tehtitkar konuştu sonuçlarına katlanırsın diye, sen bilirsin dedim. Soğuduğumu anlattım, kişisel bakımına dikkat etmemesinin beni rahatsız ettiğini, cinsellik istemediğimi bişeylerin düzelmesi ve benim için çabalaması gerektiğini söyledim hem de defalarca

Şimdi her haftasonu yatakta tartışıp Yatıp uyuyoruz gündüzler normal/kısmen sorunlu hayata devam...

Zaten benim isteksizliğim yüzünden kötü olan cinsel hayatımız bitti yani...
Bazen hata mı yaptım diyorum ama içimden de gelmiyor
Işini de tavırlarını da değiştireceğine inanmıyorum

Öncelikle Allah ım yardımcın olsun ;)
sorunlarınız umarım en kısa zamanda halledilir...
tam olarak neler yaşandı bilemem fakat eşine yatağı yasak etmek konusu bence yanlış bir uygulama ..
bu seni kıymetli etmez kendinden soğutur...
tatlı dilli güler yüzlü olsan ...bir kere daha denesen...
onu değiştirmeden sen biraz değiştirsen olur mu?

2015'e giriyoruz halen cinselliğin sadece erkeğe sunulan bir ikrammış gibi algılanması ne kötü ya..

evet maalesef türk kadınları düşünüyor..yabancılarda yok böyle bir şey..yukarıda bi üye yazmış..erkek isterse kadın geri çevirince günah oluyormuş..ne kadar geri kafalı kadınlar var bu ülkede..şunları bir bilgilendirsinler..cinselliğin her iki taraf isteyince olur..çok sinirleniyorum böyle yorumlara..kadına gelince her şey günah..ama erkek erkektir..istediği herşeyi yapar..neredeyse tapacaklar of of...:KK57:

Back
X