Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 26 yaşndayım 5 yıllık evlym ve 1 evladım var .eşim bursalı ben aydınlıyım .ama evimiz aydında yani ben bursaya gelin gitmedm ailemoen ayrı kalmamak gurbet yaşamamak için .fükat eşim 1 yıldr iş sıkıntısı yaşıyo ve il dışında çalışmaya başladı bu süreç haliyle hem bizi yıprattı hem aile ici huzurumu ..eşime en son dedmki bursaya gidelm ordan bi iş bul orada hayatmıza devam edelm ayrılk yüşamayalm oda tamm sen nasl istersen dedi ağzımın içine bakan bana ve kızına düşkün sadece biz mutlu olalm diye didinen bi insandr allah razı olsun . ailesi küçükken ayrılmş yurtta büyümüş ve aile özlemi çektiği içn kıymet bilen biri aynı zamanda iyinyetlidr .ama ailem başka şehre gitmemi istemyor kzım burda gidiyorz gelyorz en ufak bi ihtycın oldğnda kapına gelyorz gitme kimsen yok bursada diyolar yapamazsn dyolar sen inatçısın en ufak bşyde çıkar gelrsn dyolar ama benm gönlüm eşimoen yana .fakat ailem böyle söyledkçe ikilemde kalyorm çıkmaza giriyorm bana bi akıl vern arkadaşlar areda kaldm
Aileniz ne hakla karışıyor?
Sizin artık çekirden aileniz eşiniz ve çocuğunuz.
Genelde erkeklere kızarız göbek bağını kesmemişler diye sizin aileniz de aynısını yapıyor.
Nerede karnın doyuyorsa evin orasıdır.
Ayrıca neden yapamayasınız?
Bursa’da inanın Aydın’dan çok daha fazla rahat eder, çevre edinir çok da güzel yaşarsınız.
Eşinize zorluk çıkarmak yerine ailenizin çıkarını gözetin.
Merhaba arkadaşlar 26 yaşndayım 5 yıllık evlym ve 1 evladım var .eşim bursalı ben aydınlıyım .ama evimiz aydında yani ben bursaya gelin gitmedm ailemoen ayrı kalmamak gurbet yaşamamak için .fükat eşim 1 yıldr iş sıkıntısı yaşıyo ve il dışında çalışmaya başladı bu süreç haliyle hem bizi yıprattı hem aile ici huzurumu ..eşime en son dedmki bursaya gidelm ordan bi iş bul orada hayatmıza devam edelm ayrılk yüşamayalm oda tamm sen nasl istersen dedi ağzımın içine bakan bana ve kızına düşkün sadece biz mutlu olalm diye didinen bi insandr allah razı olsun . ailesi küçükken ayrılmş yurtta büyümüş ve aile özlemi çektiği içn kıymet bilen biri aynı zamanda iyinyetlidr .ama ailem başka şehre gitmemi istemyor kzım burda gidiyorz gelyorz en ufak bi ihtycın oldğnda kapına gelyorz gitme kimsen yok bursada diyolar yapamazsn dyolar sen inatçısın en ufak bşyde çıkar gelrsn dyolar ama benm gönlüm eşimoen yana .fakat ailem böyle söyledkçe ikilemde kalyorm çıkmaza giriyorm bana bi akıl vern arkadaşlar areda kaldm
Gercekten huzuri yakalicaksaniz canim gitmenden yanayim bende ailemden uzagim 22 yasindayim cok zor ama alisiyorsun gercekten huzurun onemli bi yerde soyle bir gercek var ki senin kendi evin yuvan ailen var
Aileniz sizi çok yanlis yonlendiriyor. Ne demek inatcisin cikar gelirsin filan cocuk musunuz siz?
Ben de ailemden farkli bir sehirdeyim hatta bir ara ailem yurtdisindaydi. Kuzenim ayni sekilde yurtdisina gitti evlenip, baska bir kuzenimin eşi yurtdisindan Turkiyeye evlenerek geldi yabanci...
Bir suru insan bu sekilde
Sizin cekirdek ailenizi dusunmeniz lazim once, sizin icin yani cekirdek aileniz icin ne iyi olacaksa onu yapin. Ailenizin dibinde durmak icin eşinizden ayrilmaniz, cocugu babasindan ayirmaniz bencillik degil mi?
Ya ben mi gamsızım hayırlı evlat mı değilim bilmiyorum ki.
Şu durumda ben aileme sormam ki. Aydın Bursa İzmir hiç önemli değil, ekmek nerde ev bark orada..
Aydında iş yoksa bursada bulunuyorsa bursaya gideceksiniz tabiki. İzmirde iş varsa izmire gidersiniz.
Ailenin yaptığı doğru değil. Onları etkileyen hiç birşey yok bu iş konusunda. Evinizin düzeni bozulduysa toparlamanız lazım tabiki. Aileni dinleme. Hep politik konuş. Bi baksın eşim belki iş bulamaz gitmeyiz, brlli değil hiç birşey konuşmayalım şimdi deyip kapat konuyu.
Büyüdün evlendin ve artık bebegin var sorumluluk sahibi bir kadın olarak aileni düşünmek zorundasın nerde ekmek varsa oraya gidilir eşini de evliliğinide yipratmamis olursun.. ailesinden ayrılan tek gelinde sen değilsin ben 20 yaşımda 8 9 saat uzağa gelin gittim iki çocuğumu ne annem ne kv değil ben büyüttüm tek başıma..bence artık sende büyü ve kendi aileni düşün
Sizin artık kendi aileniz var evet ana baba ama yetişkin olunca okul, iş evlilik vs nedenlerden dolayı onlardan mecbur ayrılıyoruz.Aile yönlendirmesini doğru bulmadım.Düzen değişecek ama hayatın kanunu bu.
Önemli olan eşinle çocuğunla maddi sıkıntı yaşamadan yaşayabileceğiniz bir hayatınızın olması. Eşinin ailesi rahat vermez diye düşünüyorsan Bursa’yı değil İzmir’i düşünebilirsin. Hem Aydın’a daha yakın hemde orası da büyükşehir. Eşin il dışında çalıştıkça çocuğun da babasından mahrum kalmış oluyor. Ailen yetişkin olan senden bile ayrı kalmak istemiyorken senin çocuğun niye bu küçük yaşında babasını daha az görmüş olsun. Ailene fikir sorma derim, onlar senden ayrılmamak için öyle diyor olabilirler. Bir sürü tayinci insan var, yıllarca farklı şehirlerde dolaşıyor. Ekmek nerdeyse insan da orada yaşamalı.
Cnm tabiki ekmek nerde orada yaşa özellikle ailen maddi desteği yoksa napcan ki, aydında kiradaysanız bursada aynı olacak benim de eşim benim yanımda ama benim annem öldü babam yalnız o yuzden öyle ama oda bursada iş sıkıntısı çekt i İstanbul da evimiz var oraya geri döncez mecbur babam ıda görürcez nplm hayat işte
Il disinda çalisiyorsa, il disina tasinin? Mecburmusunuz Bursaya tasinmaya? Hani orda kayin aile olsa biri yardimci olsa neyse diyecegim. Yada çok iyi is ve maas imkanlari olsa anlarim.
Ancak bu durumda is belli degil. Orda kimsenizde yok. Gerçekten çok zor olur. Cocugun okul yada krese gitmesi gelmesi, masraflari,.. Aileni bu konuda hakli buldum.
Yani il disina tasinsaniz, sende is ararsan olmazmi? Annende çoçuguna bakar?
ben memurluğa hazırlanıyorm 8 aylık bi sürecim var önümde sonuçlanması için .mahkeme katibi yada infaz koruma memuru olacağım net belli değil oyüzden su an mülakatlara çalışıyorum ..bi 8 ay daha eşimden uzak kalmak çok zor geliyor her gün 4 duvar arasındyım annem çalışıyo karoeşlerim işinoe gücünde bi ben varım böyle olan çocuk babadan ayrı kalıyo evde saoece cocuk için tencere kaynıyo ben kendim bile yemeyi canm istemiyo .annem arada gelip gidiyo .ama gitmemi istemiyolar napacağım kafam o kadar karışıttı kardeşlerm bana yol göstervek kimse yok o ordan kolumdan çekiyo o ordan yoruldm artık beynim kaldırmıyo
ben memurluğa hazırlanıyorm 8 aylık bi sürecim var önümde sonuçlanması için .mahkeme katibi yada infaz koruma memuru olacağım net belli değil oyüzden su an mülakatlara çalışıyorum ..bi 8 ay daha eşimden uzak kalmak çok zor geliyor her gün 4 duvar arasındyım annem çalışıyo karoeşlerim işinoe gücünde bi ben varım böyle olan çocuk babadan ayrı kalıyo evde saoece cocuk için tencere kaynıyo ben kendim bile yemeyi canm istemiyo .annem arada gelip gidiyo .ama gitmemi istemiyolar napacağım kafam o kadar karışıttı kardeşlerm bana yol göstervek kimse yok o ordan kolumdan çekiyo o ordan yoruldm artık beynim kaldırmıyo