Gercekten huzuri yakalicaksaniz canim gitmenden yanayim bende ailemden uzagim 22 yasindayim cok zor ama alisiyorsun gercekten huzurun onemli bi yerde soyle bir gercek var ki senin kendi evin yuvan ailen varMerhaba arkadaşlar 26 yaşndayım 5 yıllık evlym ve 1 evladım var .eşim bursalı ben aydınlıyım .ama evimiz aydında yani ben bursaya gelin gitmedm ailemoen ayrı kalmamak gurbet yaşamamak için .fükat eşim 1 yıldr iş sıkıntısı yaşıyo ve il dışında çalışmaya başladı bu süreç haliyle hem bizi yıprattı hem aile ici huzurumu ..eşime en son dedmki bursaya gidelm ordan bi iş bul orada hayatmıza devam edelm ayrılk yüşamayalm oda tamm sen nasl istersen dedi ağzımın içine bakan bana ve kızına düşkün sadece biz mutlu olalm diye didinen bi insandr allah razı olsun . ailesi küçükken ayrılmş yurtta büyümüş ve aile özlemi çektiği içn kıymet bilen biri aynı zamanda iyinyetlidr .ama ailem başka şehre gitmemi istemyor kzım burda gidiyorz gelyorz en ufak bi ihtycın oldğnda kapına gelyorz gitme kimsen yok bursada diyolar yapamazsn dyolar sen inatçısın en ufak bşyde çıkar gelrsn dyolar ama benm gönlüm eşimoen yana .fakat ailem böyle söyledkçe ikilemde kalyorm çıkmaza giriyorm bana bi akıl vern arkadaşlar areda kaldm
Aydinda is mi kalmadi? Bursada bulan aydinda da bulamaz mi? Duzeniniz degisecek zor olacakMerhaba arkadaşlar 26 yaşndayım 5 yıllık evlym ve 1 evladım var .eşim bursalı ben aydınlıyım .ama evimiz aydında yani ben bursaya gelin gitmedm ailemoen ayrı kalmamak gurbet yaşamamak için .fükat eşim 1 yıldr iş sıkıntısı yaşıyo ve il dışında çalışmaya başladı bu süreç haliyle hem bizi yıprattı hem aile ici huzurumu ..eşime en son dedmki bursaya gidelm ordan bi iş bul orada hayatmıza devam edelm ayrılk yüşamayalm oda tamm sen nasl istersen dedi ağzımın içine bakan bana ve kızına düşkün sadece biz mutlu olalm diye didinen bi insandr allah razı olsun . ailesi küçükken ayrılmş yurtta büyümüş ve aile özlemi çektiği içn kıymet bilen biri aynı zamanda iyinyetlidr .ama ailem başka şehre gitmemi istemyor kzım burda gidiyorz gelyorz en ufak bi ihtycın oldğnda kapına gelyorz gitme kimsen yok bursada diyolar yapamazsn dyolar sen inatçısın en ufak bşyde çıkar gelrsn dyolar ama benm gönlüm eşimoen yana .fakat ailem böyle söyledkçe ikilemde kalyorm çıkmaza giriyorm bana bi akıl vern arkadaşlar areda kaldm
Neden illa bursa aileside yok sanirim koskoca aydında neden is bulamadı yanlış anlamazsanız bence gitmeyin is nasi olsa bulunur ama aile bulunmazMerhaba arkadaşlar 26 yaşndayım 5 yıllık evlym ve 1 evladım var .eşim bursalı ben aydınlıyım .ama evimiz aydında yani ben bursaya gelin gitmedm ailemoen ayrı kalmamak gurbet yaşamamak için .fükat eşim 1 yıldr iş sıkıntısı yaşıyo ve il dışında çalışmaya başladı bu süreç haliyle hem bizi yıprattı hem aile ici huzurumu ..eşime en son dedmki bursaya gidelm ordan bi iş bul orada hayatmıza devam edelm ayrılk yüşamayalm oda tamm sen nasl istersen dedi ağzımın içine bakan bana ve kızına düşkün sadece biz mutlu olalm diye didinen bi insandr allah razı olsun . ailesi küçükken ayrılmş yurtta büyümüş ve aile özlemi çektiği içn kıymet bilen biri aynı zamanda iyinyetlidr .ama ailem başka şehre gitmemi istemyor kzım burda gidiyorz gelyorz en ufak bi ihtycın oldğnda kapına gelyorz gitme kimsen yok bursada diyolar yapamazsn dyolar sen inatçısın en ufak bşyde çıkar gelrsn dyolar ama benm gönlüm eşimoen yana .fakat ailem böyle söyledkçe ikilemde kalyorm çıkmaza giriyorm bana bi akıl vern arkadaşlar areda kaldm
ben memurluğa hazırlanıyorm 8 aylık bi sürecim var önümde sonuçlanması için .mahkeme katibi yada infaz koruma memuru olacağım net belli değil oyüzden su an mülakatlara çalışıyorum ..bi 8 ay daha eşimden uzak kalmak çok zor geliyor her gün 4 duvar arasındyım annem çalışıyo karoeşlerim işinoe gücünde bi ben varım böyle olan çocuk babadan ayrı kalıyo evde saoece cocuk için tencere kaynıyo ben kendim bile yemeyi canm istemiyo .annem arada gelip gidiyo .ama gitmemi istemiyolar napacağım kafam o kadar karışıttı kardeşlerm bana yol göstervek kimse yok o ordan kolumdan çekiyo o ordan yoruldm artık beynim kaldırmıyoŞimdi nerede çalışıyorsa oraya gidin
Ya da siz de Aydın da iş bulun annemiz çocuğa baksın eşine de orada iş arayın
Bursa ya gidin de orada da iş Çeşmeden akmıyor aile vs destek de yok
Bu arada eşiniz yurtta az mı kalmış yurtta Kalanların memuriyet hakkı var onun yok mu
ben memurluğa hazırlanıyorm 8 aylık bi sürecim var önümde sonuçlanması için .mahkeme katibi yada infaz koruma memuru olacağım net belli değil oyüzden su an mülakatlara çalışıyorum ..bi 8 ay daha eşimden uzak kalmak çok zor geliyor her gün 4 duvar arasındyım annem çalışıyo karoeşlerim işinoe gücünde bi ben varım böyle olan çocuk babadan ayrı kalıyo evde saoece cocuk için tencere kaynıyo ben kendim bile yemeyi canm istemiyo .annem arada gelip gidiyo .ama gitmemi istemiyolar napacağım kafam o kadar karışıttı kardeşlerm bana yol göstervek kimse yok o ordan kolumdan çekiyo o ordan yoruldm artık beynim kaldırmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?