biz severek evlendik ve 2 yıldır evliyiz. şimdi birde bebeğimiz var. eşim tanıştığımızda kibar bir insandı.ben öyle sanıyordum.bende sakin bir kişiliğe sahibim. şimdi sürekli benle dalga geçiyor. espiri adı altında rencide oluyorum. çocuğa tek başıma bakıyorum. oda eve geç geliyor ve yorgun oluyor. bende yorgun diye onu idare ediyorum ama tüm stresini paratoner gibi benle atmak istiyor. saçma şeylere bağırıyor.sık sık ciddi kavgalar yaşıyoruz. sonra gelip bana sırnaşıyor ama davranışlarını açıklamıyor. kısacası dengesiz davranıyor. ben alttan aldığım sürece iyiyiz. artık yoruldum. idare edemiyorum .annemin yanına bir süre kafa dinlemeyemi gitsem(şehir dışına). ikimizede mola olur. yoksa onunla konuşmayı biraz dahamı denesem.
aslında bende sadece anlayış bekliyorum. zaten gece uyumuyorum.tüm işleri -ev dışı işlerde dahil-ben hallediyorum .beklediğim belki sadece bir teşekkür ve güler yüz.aşkımızı onun öldürdüğüne inanıyorum. artık bana saygısı yok. hep kendi dedikleri önemli.
bu hale nasıl geldikki.
sinirlerim bozuldu galiba.akıl verebilirmisiniz. konuşacak kimsem yok
aslında bende sadece anlayış bekliyorum. zaten gece uyumuyorum.tüm işleri -ev dışı işlerde dahil-ben hallediyorum .beklediğim belki sadece bir teşekkür ve güler yüz.aşkımızı onun öldürdüğüne inanıyorum. artık bana saygısı yok. hep kendi dedikleri önemli.
bu hale nasıl geldikki.
sinirlerim bozuldu galiba.akıl verebilirmisiniz. konuşacak kimsem yok