Evlilikte mutsuzluk...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Doree
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Söyle aslında ben değilde biz bosanamayiz. Öyle bir aile yapimiz yok. Çok kötü giden bir evlilik hergun kavga kıyamet de değil. Ama o kadar çok laf duydum ki sanki herşeyi güzelleştirmek için pilim bitmiş gibi. Yok etme değil ama vazgeçme gibi...
Herseyi guzellestirmek sizin elinizde olsa o guc yine gelirdi.Ama bosa bir caba oldugunu biliyorsunuz.Tum sorun bu.
Aslinda bu durumlarda degistirilmesi gereken tek sey karsidaki kisidir.

Adam seni dayaktan öldürecek olsa yinedd boşansmaz mısın? Sebep?

Arkadaşların da birçoğu demiş zaten. Bence konuşmalisiniz. Kelimeleri dikkatli seçtikten sonra konuşmanın ne zararı olabilir ki. Eşinize de kendinizi ifade edemeyecekseniz kime edeceksiniz. Duygularinizi , içinde bulunduğunuz durumu eşinizle paylaşın ve çözüm yollarını birlikte arayın.

bu ruh halınızı onunla paylasın , eğer kabul ederse de bı aıle terapistine gidin.

Aslında durum şu ben çok sevdim. Eşimde öyle. Ben çok fedakarlık ederim her zaman herkese yapim bu sanırım ama çok fedakarlık çok vefasızlık getiriyor bazen.

Biz evleneli 6 yıl olcak. Her evlilikteki gibi kavgalarimiz oluyor ama geçiyordu. Ama eşim son zamanlara doğru küfür ediyor sürekli kavgada. Hep söyledim bak kaldıramıyorum böyle konuşma telefisi olmaz diye. Hep mükemmel o kendi gözünde. Çok klasik bir Türk erkeği diyebiliriz. Herşeyin her zaman suçlusu benimdir yani ona göre. Benim boşanma gibi bir ihtimalim asla yok.

Sorun şu ki ona tabi tâbi iyi davranıyorum her zamanki gibi elimden geleni yapıyorum ama içimde hiç sevgi kalmadığını hissediyorum. Onu görünce mutlu olmuyorum. Evden nöbete gidince rahatlıyorum.

Ruhu alınmış bir hizmet robotu gibi hissediyorum. Bu geçer mi? Sevgi tekrar gelirmi? Ne biliyim yaşayan varmı bunu eski haline dönebilir mi insan?
Dönebiliyor bende oldu. Aşık olup evlendim. Sonrasında yarış atina dondum anasına kos kendine kos oraya kos buraya kos. Yapmayı kestim. Sonra tartışmalar cıktı. Sonra kavgalar. Sonra soğudum. Bitirmeye kalktım olmadı korktun birde ailem. Sonra bisey oldu eşim değişmeye başladı. Bagirmaz oldu. Beni kirmamaya basladi. Evimi yeniledim azar azar. Ve şimdi çok seviyorum onu kavga bile etmez olduk. 9 yıllık evliyim. Sizdede böyle olsun insallah .

Aslında durum şu ben çok sevdim. Eşimde öyle. Ben çok fedakarlık ederim her zaman herkese yapim bu sanırım ama çok fedakarlık çok vefasızlık getiriyor bazen.

Biz evleneli 6 yıl olcak. Her evlilikteki gibi kavgalarimiz oluyor ama geçiyordu. Ama eşim son zamanlara doğru küfür ediyor sürekli kavgada. Hep söyledim bak kaldıramıyorum böyle konuşma telefisi olmaz diye. Hep mükemmel o kendi gözünde. Çok klasik bir Türk erkeği diyebiliriz. Herşeyin her zaman suçlusu benimdir yani ona göre. Benim boşanma gibi bir ihtimalim asla yok.

Sorun şu ki ona tabi tâbi iyi davranıyorum her zamanki gibi elimden geleni yapıyorum ama içimde hiç sevgi kalmadığını hissediyorum. Onu görünce mutlu olmuyorum. Evden nöbete gidince rahatlıyorum.

Ruhu alınmış bir hizmet robotu gibi hissediyorum. Bu geçer mi? Sevgi tekrar gelirmi? Ne biliyim yaşayan varmı bunu eski haline dönebilir mi insan?
Bizim evliliğimize çok benziyor 2 yıl önce soğudum ne yaptıysam olmuyor tekrar buz gibiyim hatta ölmesini isteyecek kadar sogudum

Back
X