Evlilikte ne zormuşş be dienler 2012 gelinleri buraya.............!!!

fatmaMMMM

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
50
0
16
Tekirdağ
Evlenmeden önce herşey güzel güzzzzel gibi görünüyodu ama sonraları herşey nasılda değişiyo.... Kızlar ne olr yardım edin bana ben çalısmak istiyorum iş istiyorum eşim .stemiyo ikna edemiyom oda cocuk istıyo ben ıstemıyom napcam bılmıyom fıkırlerınızı beklıyorum

canım bende aynı senin gibiydim. eşim bir türlü istemiyordu çalışmamı. Ama sonunda ikna edebildim. ben eşime sen bana bakarsın ben sana güveniyorum ama Allah korusun sana bi şey olsa ben ne yapıcam dedim. illa boşanma olarak değil Allah korusun sen ölsen bana kim bakar o yüzden kendi ayaklarımın üstünde durmama izin ver. eğer öyle bir olay olursa kendime bakacak güvenim olsun. sığıntı gibi yaşamamı istemezsin dimi falan dedim. böyle diye diye en sonunda hak verdi.inşallah seninki de bi gün anlar :)

kızlar esım ve aılesı bolumunde benım konumu okudunuz mu 'nutkum tutuldu'
yanı bu kadar tezatlık olur
utanıyorum evlılıgımden ıyıce....................

canım bende aynı senin gibiydim. eşim bir türlü istemiyordu çalışmamı. Ama sonunda ikna edebildim. ben eşime sen bana bakarsın ben sana güveniyorum ama Allah korusun sana bi şey olsa ben ne yapıcam dedim. illa boşanma olarak değil Allah korusun sen ölsen bana kim bakar o yüzden kendi ayaklarımın üstünde durmama izin ver. eğer öyle bir olay olursa kendime bakacak güvenim olsun. sığıntı gibi yaşamamı istemezsin dimi falan dedim. böyle diye diye en sonunda hak verdi.inşallah seninki de bi gün anlar :)

ya eşim memur ole bısey olsa maas kalıyo:( allah korusundaa ya ole bısekılde ıkna edemem bana basa bırsey lazım ya ne olur yardım edın ne dıe ıkna edebılrım konuyu bana actırmıyo bıle bagıryo konusamıyom bıle karsısında sole bole dıe ya ama cok ıstıyorum calsmak evde oturmak ıstemıyorumm benmkıızn vermıyo ıste. bıde sen smdı calısıo musn canm

merhaba kızlar bende evlenmeden çalışıyodum düğüne yakın ayrıldım.Eşim çalışmama karşı değil ama işte önce ehliyetini al kurslarını bitir dinlen eve alış dedi.Şimdi herşey tamam ama daha zamanı var diyo çocuk da istemiyoruz benimi oyalıyo anlamadım..

bu erkekler hep böyle işlerine gelmeyen seylerı sallıyorlar... senın esın nasıl bırı bılemem ama benımkı sallamyıda gectı dırek azarlıyo:(

yarama parmak bastınız konu sahibi:)

eee boşuna demiyorlar bekarlık sultanlık diye her ne kadar şükredeceğim çok şey olsada bekarkenki nefes alışım bile farklıymış sanki...ahhhhh

Evlenmeden önce herşey güzel güzzzzel gibi görünüyodu ama sonraları herşey nasılda değişiyo.... Kızlar ne olr yardım edin bana ben çalısmak istiyorum iş istiyorum eşim .stemiyo ikna edemiyom oda cocuk istıyo ben ıstemıyom napcam bılmıyom fıkırlerınızı beklıyorum

herkesin istekleri ne kdar farklı insanoğlu bi yerde hep kendinde olmayanı istiyo bende asla çalışmak istemiyorum bu yaşıma kadar hiç çlışmadım laf yeme patron korkusu var bi türlü sevemiyorum evimde keyif yapmak istiyorum ama maddi imkansızlıklar yüzünden çok severek evlendiğim eşimle saçma sapan kavgalar ediyoruz ve o şiddetle çalışmamı istiyo gerçi elimden geleni yapıyorum bi çok yre başvurdum ama dua ederek gidiyorum inşallah işe almazlar diye eşimde haklı beraber mücadele etmemiz gerekiyo ama keşke benim eşimde asla çalışmamı istemeseydi ve bi an evvel çocuk yapalım diye başımın etini yeseydi ama borç dert bitmeden çocukta istemiyo çok mutsuzum çoooook :2:

herkesin istekleri ne kdar farklı insanoğlu bi yerde hep kendinde olmayanı istiyo bende asla çalışmak istemiyorum bu yaşıma kadar hiç çlışmadım laf yeme patron korkusu var bi türlü sevemiyorum evimde keyif yapmak istiyorum ama maddi imkansızlıklar yüzünden çok severek evlendiğim eşimle saçma sapan kavgalar ediyoruz ve o şiddetle çalışmamı istiyo gerçi elimden geleni yapıyorum bi çok yre başvurdum ama dua ederek gidiyorum inşallah işe almazlar diye eşimde haklı beraber mücadele etmemiz gerekiyo ama keşke benim eşimde asla çalışmamı istemeseydi ve bi an evvel çocuk yapalım diye başımın etini yeseydi ama borç dert bitmeden çocukta istemiyo çok mutsuzum çoooook :2:

insanların hayatlarını yaşamak istediklerini seçme şansları yok sadece karar veriyoruz ama neler olcak bilmeden... buraya konuyu açtığımda çalışmak isteyen evde ders çalışan ve çocuk istemeyen biriydim şimdi ise hamile.... ve işte olursa olur olmazsa da olmaz diyen biri oldum. zamanla fikirlerimiz fazlasıyla değişiyor neyin bizim için hayırlı olduğunu bilmden istıyoruz sadece ama bundan sonraki yaşamımda tek dicem şey RABBİM SEN HAYIRLISINI VER...

bak fatma evet haline şükret benim gibi otur evinde , keyfini sür bak ben geliyorum bebeğin olucak (gerçi daha çok ama )olsun otur kızım evinde kızarım haaaa :)

Back
X