Evlilikte sevgililer gunu

ceren_y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
150
0
96
Muğla
Umarim dogru yere acmisimdir. 4 yil oldu ozel gunlerimizi hep en hos sekilde kutladik.sevgililer gununude adetten zorunluluktan degil hazir madem boyle bigun var bari degisiklik olsun diye kutlariz :) hamile oldugum icin calismiyorum.bu yuzden esimin parasiyla esime hediye almak mantiksiz olcagi icin es geciyorum.kirmizi temali guzel bi sofra,suslen puslen muzik o da tamam. Karnim burnumda zaten sexi camasir giysemde sexi degil kirmizi camasir giymis filcik olurum :) napalim kizlar? Esim gizli sakli bisiler yapio. Benim aklima orjinal hicbisi gelmiyo.akil akildan ustundur. Yardim eder misiniz :)

sen onu baba yapacaksın, en büyük hediye bu bence...
bizde 4 yıllık evliyiz, sevgililer gününü kutlamayız, eşim biraz ruhsuzdur da :)
aşkım biz evliyiz sevgili değiliz ki der sıyrılır işin içinden...
bence programın güzel cnm....

mrb kızlar benim eşimde ruhsuz gerçi bende öyle valla kırmızı temalı sofra falan imrendim ne güzel düşünmüşsün hiç aklıma bişi gelmiyo zaten eşim bombayı patlattı sevgili değiliz artık diyerek :))umutlanma demeye getirdi sanırsam:27::27::27:

benimkinin durumu daha vahim demek , benim esim hem sen benim karimsin der, hem birdünya özel gün var ben bu kadar yaratici biri degilim der, hem sevgililer günü aslinda bir hristiyan rahibi anmak icin yapiliyor der, hem ticari kesimin para harcatma oyunu der :27::27::27:

bence esine cok guzl bır suprız hazırla kucuk kartlara ona olan sevgini yaz ve fıyokla duvardan sallandır sonra yerlere 2 3 balon koy işten gelince sok gecirsin sofrayıda kur mıs gibi sonra o notları okusun ve senın yanına gelsin o sihirli sozcugu senı seviyorum de yeter eminim cok mutlu olur :)

ay biz sevgiliyken bile bu günü kutlamıyoruz hele evlenince ne biliyim o günün adına hediye almak gereksiz cünkü gercekten hristiyan bi rahibin zina eden gençleri savunurken öldürüldüğü gündür 14 subat hristiyanlarda bu yuzden adını zina dan alıp sevgi günü demişlerdir yani bir şeyleri iş olsun diye değilde ne yaptığımızı neyi kutladığımızı bilerek yaparsak daha iyi olur tabi bu benim görüşüm yani ben ruhsuz falanda degilimdir güzel birşey görürüm hemen askıma alıyım derim durup dururken ona pasta yaparım kendim yedirrim doğum gününü , yıl dönümümzü falan hiç atlamayız ama sevgililer gününde hiç almıyoruz hatta hatrlamıyoruz bile cünkü o benim hergün sevgilim...

Back
X