evlilikte sex cok mu önemli?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acromion

Ziyaretçi
arkadaslar, evlilikte veya bir iliskide iyi bir sex-hayati olmamasi iliskiye sorun verirmi?

evlilik disini hicc sormaa ne anlarim nede yorum yaparimm
ama evliliktee
bence sartt
olmazssa olmazlardan birisi sevginin askin bagimliligin en onemlisi tutkunun odak noktasi diyebilirimm
canimm bi evlilikte iliski yoksa
huzurda yoktuur
bu genelde boyledirr

ilişkiyi bilemem ama benim 4 yillik bir ilişkim var ve dediğin gibi (seks) öyle bir hayatimiz yok fakat henüz soğumuş değiliz :) ama sanriim evlilikte önemli oluyor canim

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinselik hersey demek degildir bir evlilikte lakin oda bir parcasidir.....iyi gitmeyen birseyler varsa cözüm bulmak gerekir cünkü bu ciddi sekilde evlilige zarar verebilir.

Her konuda cok iyi anlasan bir cift sirf cinsel hayati iyi gitmiyor diye ayrildigni gördüm.

Valla benim için önemli değil ama eşim için önemli...:1closedeyes:
Bence erkekler için daha önem teşkil ediyor...:1closedeyes:
Hayır anlamıyorum düşünüyorumda, o yaşa kadar nasıl duruyorlarda sonra duramaz oluyolar..:jeyyar::1ninca::bbo:

Hayır anlamıyorum düşünüyorumda, o yaşa kadar nasıl duruyorlarda sonra duramaz oluyolar..:jeyyar::1ninca::bbo:

ehhh firsattan istifade ediyorlar canim baska ne olabilir:utangac::delphin:

benim 1,5 yıllık ilişkim var öyle cinsel hayatımız yok (evlenmeden olmaz zaten:) ama birbirimize hergün yeniden aşık oluyoruz :nazar: Allahım bozma Yarabbim :Saruboceq: neyse ben başka yere gittim konuyu dağıtmayım

ama evlenince evliliğin bir parçası
hemde aynı odada aynı yatakta yatıpta kardeş kardeş uyunmaz ki
:jeyyar:

önemli canım hemde çok möhüm:icecream:

Evliliklerde cinsel hayat olmazsa mutlulukta olmazmis. Buna dair bir hadis-i serif var.

bence de önemli ama belli bi zamandan sonra onemsizleşiyomuş yani uzun evliliklerde erkek 45i gectıkten sonra birinden duymuştum ama bu değişir bence

viiiis peki diyelim 4-5 senedir bi birliteliginiz var evli deilsiniz cinsel hayat yok bencce o adam gider baskasiyla birlikte olur bu kadar mühimse..

ilişkilerde olmazsa oluyo bence.. hem de gayet iyi de oluyoo..aşk ve heyecan yetiyo sanırım.. ama evlilikler de iyi bir sex hayatı olmazsa durum değişiyo,aşk ve heyecan da bi yere kadar, e artık evlenmişken kadın da erkek te bunu doya doya yaşamak istiyoooo...

Sence bekliyorlar mi o yasa kadar?

Hic zannetmiyorum:1no2:

bende zannetmiyorum.....diyelim birliktesin 2 yil nisanlisin 2 yil etti 4 yil bence o coktan gitmis yapmistir bile...erkek degil mi.....

viiiis peki diyelim 4-5 senedir bi birliteliginiz var evli deilsiniz cinsel hayat yok bencce o adam gider baskasiyla birlikte olur bu kadar mühimse..

Valla cevrede bu kadar cok aldatma olaylari varken "seviyorsa bekler" demek istedigim halde diyemiyorum..

bencede bi parçasıdır evliliğin...ona göre evliliğin ilk gecesi gerdek demişler evlenmeyle başlıo zaten...:utangac:ama ilişkide olmazsa olmaz değil...aşk ve sevgi yeterli bence...ve arkadaşların dediği gibi seven bekler ama....bencede beklemeli yhaa ben bekliyosam ona saklıyosam kendimi oda bklemeli yhaa...:dilcikar:süprizzzzz
:enbuyukkk::enbuyukkk:dimi ama hanımlar....

ÇOOOOOOK ÖNEMLİ.EVLİLİĞİN TUTKALI GİBİ,TAM BİTTİĞİ YERDE EĞER HAKKI VERİLEREK YAŞANIYORSA YENİDEN BAŞLATAN BİRŞEY.SEX OLMASAYDI KADININ ERKEK ÜZERİNDE HİÇBİR GÜCÜ OLMAZDI,ARTI HERKES KARDEŞİYLE ANNE BABASIYLA YAŞARDI,YABANCI BİRİNE ALIŞACAĞINA .BENCE EVLİLİĞİN ÇOK BÜYÜK KISMI SEX.ÖYLE ZAMANLA TADI FİLANDA KAÇMIYO HATTA İKİ KİŞİ UYUMU YAKALARSA SONU YOK:delphin:

Back
X