Evlilikte sorun

Meral_tosun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
25
3
6
27
Merhaba cok bunaldm birileriyle biseyleri paylasmam lazm ve burayi tercih ettim cok mutsuzum 4 yillik ewliyim severek ewlendk ama olmadi 4 senede bitti hersey ben cok gulumseyen biriym artk etrafa mutluyum pozu vermek mutsuzken gulmekten cok yorldm esimle aramz hic iyi degl ve napcami bilmiyorm benimle sıkntsnı derdni paylasmaz baskalaryla paylasr yada içer dun gece kavga ettk ewe gec geldi bende kızdm normaldede hep gec gelr tabiki bekar hayati gbi hayat yasar dun patladm madem derdni sıkntnı baskalaryla paylasyosn karn yok bndan snra dedm oyle basladi kavgamz en sonnda bna yarn isten gelnce bileziklerin hepsni satcm dedi ben ewlenrken bna hicbisi alnmadi yaplmadi birtek bileziklerm var ve bende onlari zor gunlermz icn kullanmak istyorm ew alabilmek icn cocgmz olmyo mesela tedavi icn ama o araba alicakms bende araba icn vermek istemyorm cunku araba olnca ewe hic gelmycek daha oncesnde annemn evne gttim degstm artk soz bidaha olmyck dedi inandm ve gero dondm smdi ailemde geri gelme bikere gttn artk diyo napcmi hic bilmyorm artk cok yorldm ruh saglgmn bozldgnu dusunyorm cnku bn oncden boyle biri degldm beni cok yipratti nasl bi yol ozlycemi bilmyorm artk

Aileniz sizi geri istemiyor, eşinizi artık sevmiyorsunuz, çok mutsuzsunuz, eşiniz alkol kullanıyor, sizi takmıyor ve siz bileziklerinizi doğru düzgün baba olamayacak bir adamdan ÇOCUK YAPMAK İÇİN KULLANACAKTIM DİYORSUNUZ... Lütfen düzgün bir gelecek sunamayacaksanız çocuk doğurmayın olduğunuz şartlarda siz bile mutsuzsunuz aileniz sizi istemiyor diye o evden de kıpırdayamıyorsunuz sanırım tek başınıza yine bir şekilde hayatınızı baştan kurabilirsiniz ama çocuğunuz olursa bu daha zor olmayacak mı ? Ona da yazık bu adamdan kurtulabilecekken çocuğunuz olursa ömrünüz boyunca görüşmek zorunda kalacaksınız. Kaç yaşındasınız eğitim durumunuz ne iş tecrübeniz ne bilmiyorum ama bir şekilde iş bulup çalışmaya başlarsanız birikim yapıp o evden kurtulun ve ne sizi istemeyen ailenize ne sizi umursamayan eşinize ne de başkasına boyun eğip minnet etmeyin kendi hayatınızı kurmaya bakın ve lütfen bu adamdan çocuk yapmayın.

Ailem bni istemyo derken iki kere flan ailemn ewne geri geldm ve onlarn gitme geri demelerne ragmen dinleneyp gittm oyuzden biraz karsilar cocuk ztn yapmam bilezkleri araba icn istycene baska sey icn istese dmek istedm 21 yasndaym daha oda 23 lise mezunym salak gbiyim artk o derece icine kapank brisi yapti beni

21 mi daha çok gençsiniz . Annenize falan yalvarın bence sizi geri kabul etmeleri için sonra da üniversiteye hazırlanın yada açıktan okurken çalışın para biriktirin kendi hayatınızı kurabilecek güce ulaştığınızda da kendi hayatınızı kurun ailenize de yük olmamış olursunuz ama olmanız gereken yer kesinlikle o adamın yanı değil kendinize gençliğinize, geleceğinize yazık etmeyin.

kesinlikle çocuk yapma ! Evliliğiniz oturmamış belliki. Daha küçüksün elbette çocuğun olucak Allah’ın izni ile ... bileziklerde arabaya bağlanır mı?! Zaten o senin sana hediye kocan araba alsın diye değil !

Ah ah neresinden tutsam elimde kalıyor yaşlarınız şimdi bile evlenmek için çok genç ama olmuşla ölmüşe çare Yok.. bi kere kesinlikle ve kesinlikle çocuk düşünme Allah vermiyorsa vardır bi bildiği.. ki iyki de olmamış diyorum. Dert paylaşma konusuna gelince belki bi kadınla dertleşmeyi gururuna yediremiyor olabilir vardır böyle erkekler diğer bi ihtimal sizinle dertleşmiyosa biraz kendinizi sorgulayın belki sizi o olgunlukta görmüyor belki daha önce denedi ama siz umursamadınız belki çözüm sunmadınız belki bu da sorun mu diyip geçtiniz ya da kendi derdinizi anlattınız vs. Sizin ne yaşadığınızı ben bilemem sadece teoriler üzerinden konuşuyorum ama lütfen geçmişe dönüp neler yaşadığınızı bi düşünüp tartın..

Ve açıktan da olsa eğitiminize devam edin şimdiden iş bakmaya başlayın lise mezunu olabilirsiniz ama yaşınız çok genç illa büro olması şart değil yapabileceğiniz bi iş mutlaka vardır.. ve şahsi fikrim eşiniz o bilezikleri sizin güvenceniz olarak görüyo ve o yüzden bozdurmak istiyo olabilir kendinizi kimseye muhtaç olmadan hayatınızı idame ettirebileceğinizi kanıtlayın ve son olarak, görmüş geçirmiş bi ablam bana demişti ki; “ ne zaman anne olmaya hazır olursun biliyor musun? Bu çocuğu tek başıma da büyütebilirim dediğin zaman..”

boşanmak istiyorsan ailen illaki kabul edecektir. ama emin olmadan evi terketme. git gel olmasın, laçka oluyor ilişki.

Yine görüyoruz ki haramın(içkinin) girdiği yuvalarda huzursuzluk hat safhalarda.
Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm 4 yıl gibi bir sürede az değil. 4 yılda düzelmeyen adam bir daha iflah olmaz.
Sanırım çocuğunuz yokmuş. Aklınız varsa şayet bu adamdan çocuk da yapmazsınız.
Böyle tırt adamlar yüreği güzel kadınlara kader oluyor ya ne diyeyim ki..

Suanda 3 4 gundr hcbi iletsimimz yok konsmyorz ble sadce mecburyetlktn yan yanayz secimlern gecmesni beklyorum allahm herkesn hakknda hayrlsni eylesin ama artkcabalycak gcum kalmadi smdye kdr hep bn alttan aldm sustm gnede olmadı beni kaybetmyi ztn goze almş almasa yapma icme o arkdaslarnn yanina gtme istemyorm huzurmz bozlyo ilskmz bitck yipranyorz dememe ragmen yapcani yapyo o dmekki ztn bitrmeyi goze alms ztn hep bekar hayati gbi hayat yasadı

Ben daha 21 yasndaym ama inanin kendmi 35 yasnda gbi hissedyorm halim hareketlerm hep oyle benimle yast opl ewli olan arkadaslarma bakyorm hcbirisi bnm yasadgm hayati yasamyolr gezip tozyolar bisi yapyolrda esleryle birlkte yapyolar ama bizde o yok 4 sene oldu ewleneli ama birkere piknge gittgmzi bilmem gezmeyede sayilidir ya 2 ya 3 sürekli kendsi arkdslaryla gidiyo herseyi gectm inann bn oyle zırtaran birisi deglmdr susarm susmasni cok iyi bilrm yeri gelir bazi seyleri yutarmda cevremdeki butn insanlr senn kdr anlaysli insan gormedik derler anlayslymdrda neden boyle olyo biturlu anlamyorm

Bana dun gece diyoki bileziklermi vermedm dye bn o arabayi nasl nasl alicam o arabayada seni bindrmycem dyo insan karısna bnu nasl dyeblr bn elmiyim senin aksam oldgnda yanina yatanm ben

Eğer kararın netseee ailene evine git.. Onlar seni kabul edecekler tabii ki bakma öyle dediklerine gitme üzülme yine diye demişlerdir.. Bırak o kocayı da daha olgunlaşmamış sanırım.. Bilezikleri de asla verme.. Onlar senin hakkın.. Kendine güzel bi hayat kur bence.. Ufacık yaşlarda yapılan evlilikler de oluyor böyle sıkıntılar.. Çünkü daha ne istediğini bilmiyorsun, karakterin oturmamış.. Ne istediğini bilince böyle kavgalar başlıyor işte..
Hayırlı olsun hakkında

Birincisi altın kadının ziynetidir . Sizden alamaz psikolojik şiddet ile almaya çalışmak zaten boşanma sebebidir. İkincisi aileniz blöf yapiyor. Madem içiyor paylaşım yok. Toplayın eşyalarınızı gidin ailenizin yerine altınlarını alın. Alamazsinda diyemez. Habersiz çıkın olmadı suçlu duruma dusmezsiniz korkmayın. Kanunen sizin çünkü. Ailenizede herşeyi eksiksiz anlatın kimsenin sizi evden konacak hali yok. Blof yapıyorlar. Konu komşu ne der bir kere döndün diye. Şimdi geri gelirsen bir daha dönersin belki diye psikolojik olarak senide yoruyorlar. Çocuğunuz yok evlilik iyi değil niye çocuk istiyorsunuz. Bırakın ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…