Evlilikte yalnizlik

karnak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
2
4
1
55
Aynı evde yalnız olmak. Gidememek. Biriyle konuşma ihtiyacı hissetmek. Yargılanmadan dinlemeyi bilen gerçek bir dostla konuşmak. Akıl vermeyen sadece dinleyen. Böyle bir arkadaşa ihtiyacım var. Var mı aynı dertten muzdarip biri burada. Konuşup dertlesebilecegim??!!

Aynı dertten muzdarip değilim ama anlat arkadaşım, burdaki kadınların çoğu birbirine destek vermek ve doğalca içini dökebilmek için burda💛

Aynı evde yalnız olmak. Gidememek. Biriyle konuşma ihtiyacı hissetmek. Yargılanmadan dinlemeyi bilen gerçek bir dostla konuşmak. Akıl vermeyen sadece dinleyen. Böyle bir arkadaşa ihtiyacım var. Var mı aynı dertten muzdarip biri burada. Konuşup dertlesebilecegim??!!
Bi dönem bende evliliğimde böyle bir süreç yaşamıştım şimdi çözüldü şükür anlatmak istersen seve seve dinlerim

Böyle bir dertten müzdarip değilim ama içindekileri anlat, burda çok kadın sana yardımcı olur 💕

Teşekkür ederim. Biraz önce Tülay kök ün bir videosunu izledim. Tam da bunalmisken. Zaten uzun zamandır da takip ederim kendisini. Sizlere de tavsiye ederim. Çare kendimize dönmekmiş. Karşımızdakini düzeltmek değil. Ben kendi kendimi sinir ediyormuşum. Biraz geç oldu ama anladım.

Back
X