- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
Ne kdr iyi niyetli oldugunuz yorumunuzdan belli.. siz cokmu ilerisiniz acaba ? Yahu o kadar egitimli insan gordum insanliktan nasibini almamis hala egitim farkina takmissiniz.. insanlik onemli egitim farki degil.. meslek farki degil.. Neyse sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum..Okudunuzu anlamama gibi bi probleminiz var galiba.Kendimi yuksek gördüğüm noktayi bi soylermisiniz acaba?
O ornekte söz konusu kuzenimdi.
1-ortaokul mezunu demem onu asagiladigim anlamina gelmiyor.Dememde ki sebep aradaki egitim farkı ve evet aradaki egitim farkı malesef sonradan sorunlara yol açıyor.Bunu arkadasimda gördüm.Arkadaşım anaokulu öğretmeni idi eşi lise mezunuydu ve her kavga ettikleeinde adam bunu dile getiriyordu "Sen universite mezunusun ya cok bi halt bildigini saniyorsun ya"diye diye arkadasima söz hakkı vermiyordu.Erkek asla egosuna yedirmez kadının daha iyi noktada olmasını
2-rica ediyorum cümle içinde cocugun gerikafaliligini ortaokul mezunluguna bagladigim satırları bana bir atın.Cidden bi atın bakalım.
Ve evet çocuk inanılmaz gerikafali tanidigimizdan biliyoruz bu egitimsiz olmasindan bagimsiz bi durum.
Ha ayrıca sinir olmuşsunuz cokta fifi hade byyyy ^_^