evlilikten sıkılan sadece ben miyim?

5 yıldan sonra sıkılma dönemi oluyormuş
bende kuzenimden duymuştum 6.senelerinde bunalıma girmişti kızcağız
herşey gözüne batıyordu,herşeyi sorgulamaya başlamıştı,hiçbişeyden zevk almıyordu.
ama sonrasında geçiyor,önemli olan bunun farkında olmanız ve düzeltmeye çalışmanız.
eşinle birlikte değişiklik yapın,evliliğinizi renklendircek bişeyler bulun.
inşallah enkısa zamanda düzelirsin.

ben de sıkıldım,hem de çokkkk...şimdi 2. kızım da geliyor.yandıkk! neden mi yaptım 2.çocuğu? tabiki ilk kızım kardeşsiz kalmasın diye,benim de düşüncem bu.eşimden ayrılsam da yapayalnız bir çocuk yetiştrmek istemem,yani boşanmayla filan alakası yok.istedim yaptım.boşanırsak yalnız kalmaz işte:) sevgiler.

Olur ara ara böyle sıkılmalar altındaki asıl neden önemli olmakla birlikte,

Bence bunun nedeni özellikle kadının hayatını eşe çocuğa adamaktan geçiyor. Her zaman şunu savunmuşumdur evli çiftlerin kendilerine ait ayrı yaşam alanları olmalı. Çünkü neticede insanız ve monotonluk sıkıyor bir süre sonra.

Kendini yanlız hissetme tatlım...Biçok kişi sıkkın aslında ama dışarı vurmaktan korkuyo bazısı...Ben de sıkılıyorum mesela...Böyle sıkıcı bişey oldugunu bilseydim evlenmezdm ömür boyu belki de...Ya da daha eğlenceli birini seçerdm..herkese de diyorum evlenmeyin hayatınızı yaşayın diye.Keşke zamanında benim çevremdeki insanlaar da "evlen artık,ne zaman evlenion" diye psikolojik baskı yapmak yerine benim gibi "amaaaan napcan evlenip de,hayatını yaşa valla" deselerdi de biraz gözüm açılsaydı.

al bendende okadar şimdiki aklım olsa kesinlikle evlenmezdim heralde ünv.bitti paldur küldür evlen,çocuk oldu ee 2.ne zaman çevremiz yönetio sanki bizi.kızımıda babasız büyütmek istemiyorum ama eşimin her hareketi batmaya başladı artık bana çıkmazdayım :50:

açıkçası bu aralar bende sıkıldığımı hissediyorum.5senemiz bitiyor.inşallah o yüzdedir:)

şimdiki aklım olsa erkenden evlenemzdim.daha üniv. bitmeden ''evde kaldın,ne zaman evlenecen, evlen artık gibi baskılar sonucu üniv. biter bitmez daha işe başlamadan evlendim.

keşke o zamanlar bu siteyi keşfetmiş olsaydım belki herşey farklı olurdu:)

bende sizin gibi çok gel-gitler yaşadım... bizde çocukta yok... kkdaki arkadaşlarım vazgeçirdi herseferinde... iyide oldu ..şimdi bebiş planları yapıyoruz..

evlilikten sıkılma değil de bu daha çok verdiğimiz sabrın fedakarlığın bi zaman sonra tükenmişliği karşı taraf için tahammülsüz olarak adlandırılması..vsvs...

en iyisi siz biraz kafanızı dinleyin tatile çıkın iyi gelecektir...ister eşinizle ister kendiniz ve cocugunuzla...

ben de evlenmek yuvamı kurmak istiyorum ama
etraf dur daha acelen ne evlenip napcan diyo depresyona giriyorum
al işte bu da ayrı bir dert :1:

konu sahibi ablacım bence evlilik yada senin adamda değil de hayatta bi monotonluk vardır
bide çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama çocuğun değil varlığı adı bile yetiyor bazen
ne kadar yorulduğunu beyninin de bedeninin de kaç parçaya ayrıldığını tahmin edebiliyorum
evlilik hayatı da böyle geçiyo demekki evdi çocuktu koşturmacaydı..

çalışmıyosun sanırım ama gene de bi uğraş alanı bulabilirsin bence kendine
çocuğun yaşını bilmiyorum dediğim gibi ama küçükse de pek bişi kalmamış malum okul yaşı düştü
en azından çocuk okula başlayınca bişiler yapabilirsin
ama bi şekilde eşini de kendine uydur bence
inş güzel olur herşey

Bende evlilikten sıkılanlardanım tam 10 yıl oldu evleneli.benim sıkılmamın sebebi eşimi görememem ve bir şey paylaşamamam.birlikte hiç vakit geçirmiyoruz.ve birde artık benim isteklerim değişti ,beklentilerim yani.yani velhasıl sıkıcı oluyor gerçekten.

5yillik evliyiz sikildim dersem yalan olur 2cocugum var bence kendinize vakit ayirayabileceginiz alanlar olustuemalisiniz kizlar hersey once kendinizde basliyor gunde 1saati cok gormeyin kendinize bwn iki cocukla kendime 1saat ayirabiliyorsam emin olun sizde isterseniz o vakti bulabilirsiniz....
ozel gunu beklemeyin esinizle her gun ozel unutmayin...

Back
X