Ya okudukça yazdıklarınızı erkeklerden de evlilikten de soğudum. Küfür etmeyii sevmem etmem de ama bazen cevap yazarken suçlu kimse ona küfür edip siliyorum sakin ol burası bir forum sitesi diye. Allah yardımcınız olsun evli bayanlar... Evlenirken mal varlığı sözleşmesi değil sadakat, baska kadınlarla yemek yememek, facebook twitter da kimseyle muhabbet etmemek, ailenin dolduruşuna gelmemek, şiddet uygulamamak gibi maddelere imza attıracam. Ve çok ciddiyim... Bu yaza muhtemelen sözleniyorum aralık gibi de nişanım olur, evlilik 2014 e kaldı ama kesinlikle bundan evlenecegim zaman sevgilime bahsedecem. Bence kadınların sopası kariyer ve kazanç. Sorun yaşayan çoğu bayan ev hanımı.. Lütfen eliniz ekmek tutmadan çocuk yapmayın Allah aşkınıza o cocuklara günah yaa çooooooooook üzülüyorummmmmmmmmmmmmmmmm... benim annem 24 sene sonra bosandı. bizim için sabretti. Ev hanımıydı ama kültürlü bir kadındır. Benim bile doğru duzgun ingilizcem yok annem su gibi konusur dusunun. Ve suan bu yastan sonra meleğim benim çalışıyor kendi ayakları uzerinde duruyor, ablam gibi gösteriyordu zaten şimdi yaşıt gibiyiz gençleşti :) Lütfen elinize ekmeğinizi alın size çalıştırmam diyen adamdan koca olmaz , siz ona muhtac olun diye çalıştırmayan esler var.. Lütfen istisnalar üstüne alınmasın ama genel olarak kadınların durumu böyle.