Evlilikten uzaklaştım....

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
Merhabalar..Kızlar daha öncede konu açmıştım evliliği düşündüğüm erkek arkadaşım benden farklı face adresleri alarak eski kız arkadaşının profilini takip etmişti neyse ben çok sevdiğim için sevgilime şans vermiştim.Şu an askerde günde 4-5 defa konuşuyoruz.Evlilikten bahsediyor ama benim eski heyecanım hevesim isteğim kalmadı.İstiyorum ama hayal kuramıyorum...Bu olaydan önce sözde ne giysem nasıl olur diye hep kafamda düşünürdüm.Çeyiz almaya bile başlamıştım ama artık yok kendimi tuhaf hissediyorum :/// Düşünesim bile gelmiyorr

Canım ona ikinci şansı verdiğin için bir kere güvenin de sarsıldığı için böyle hissetmen normal.Bunu aşman çok uzun zaman alacak ama benim şahsi fikrim bir kere bu tür olaylarla karşılaşınca gerisi pek hoş olmuyor:44: İşte biz kadınlar sadece sevdiğimiz adamlara defalarca şans veriyoruz

Bence erkek arkadaşın senin güvenini kazanana kadar böyle düşünmemen normal. Zaten güvenini kazanırsa o zaman elinde olmadan düşüneceksin.

bence hiç ikinci şansı vermeyecektin. yapan bir daha yapar. bence o ne istediğini de bilimiyor. seninleyken hala onun profiline bakıyorsa erkek arkadaşın tam tekmelik. benim de böyle bir sevgilim vardı. artık yok o çok beter olsun.

Bence de ondan emin olmadan asla evlenme,onunla yada başkasıyla..
ha evliliğe de soğuk bakma ama daha temkinli ol ve kesinlikle duygularının yanına mantığınıda iliştir..

Off ya yaptığı şeyi düşündükçe saydığı bütün herşeyin yalan olduğunu düşünüyorumm..Seviyorum mutlu olmak istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrrr ayrılsamda mutlu olmayacağım.. :26: Bunu ona anlatmak o kızı hala düşünmesini sağlıcak napsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…