- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
Annemle aynı şehirdeyiz ama k. Validmlr başka ilçede. Annemle nerdeyse hergün görüşüyoruz kendisi çalışıyor ama iki oğlum var onları çok seviyor özellikle büyüğü. Ama bugün ne olduysa oldu tartıştık ben kendi oğlumun sırtına vurdum sinirle oda onu alıp gidecekti bi yere. Ben oğluma vurunca oda bana vurdu. Şok oldum akşama kadar ağladım eli hep üstümüzdedır sürekli alır satar oyleki biz istemesek bile. Hep iyiliğimizi ister ama bugün kabus gibiydi tekrar çocuğu bırakmaya gelince ben ağladım inanamıyorum bu kadar büyüttüğünd dedi ben bi daha şok oldum tabi.siz ne durumdasınız biz mi abartıyoruz görüşme işini.
açkcası ben annemle 2haftadabir görüşüyorum ama oğluma yanında hç söz geçiremiyorum
geçenlerde çok olmadı oğluma kızdım annembana kızdı oğluma seni döverim dedim annem daha ileri gitti.sinirlendim anneme
vurdum oğluma az daha oda bana vurcaktı.
torun onlar için daha acayip bişey
sonra kızdım tabi dedimki
sen beni küçükken nasıl dövüyodun hatırlıyomusun senden kaldı bana bu mirasdedim
çok üzüldüpişmanımdedi
bende üzüldüm keşke demeseydim
bence çok fazla görüşmemek lazım hani hergün bekarken bile zor geliyodu
evliyken daha da zor
bizde de benzer durumlar söz konusu....
onun yanında kızıma söz geçirmeyi bırakın yok sayılıyorum bi kızsam hemen cık cık cık diyor.. gel kızım gel anneannemmmmm
işte o zaman ölüyorum sinirden.
hani insan aklıbaşında bi nasihat bekler ne bileyim ''çocuğun suçu yok kızım abartma ya da annen haklı o ne diyosa o''.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?