Evlisiniz,peki Kendi annenizle ne kadar samimisiniz ?

minikmeleklerim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
210
0
116
Nevşehir
Annemle aynı şehirdeyiz ama k. Validmlr başka ilçede. Annemle nerdeyse hergün görüşüyoruz kendisi çalışıyor ama iki oğlum var onları çok seviyor özellikle büyüğü. Ama bugün ne olduysa oldu tartıştık ben kendi oğlumun sırtına vurdum sinirle oda onu alıp gidecekti bi yere. Ben oğluma vurunca oda bana vurdu. Şok oldum akşama kadar ağladım eli hep üstümüzdedır sürekli alır satar oyleki biz istemesek bile. Hep iyiliğimizi ister ama bugün kabus gibiydi tekrar çocuğu bırakmaya gelince ben ağladım inanamıyorum bu kadar büyüttüğünd dedi ben bi daha şok oldum tabi.siz ne durumdasınız biz mi abartıyoruz görüşme işini.

Annemle aynı şehirdeyiz ama k. Validmlr başka ilçede. Annemle nerdeyse hergün görüşüyoruz kendisi çalışıyor ama iki oğlum var onları çok seviyor özellikle büyüğü. Ama bugün ne olduysa oldu tartıştık ben kendi oğlumun sırtına vurdum sinirle oda onu alıp gidecekti bi yere. Ben oğluma vurunca oda bana vurdu. Şok oldum akşama kadar ağladım eli hep üstümüzdedır sürekli alır satar oyleki biz istemesek bile. Hep iyiliğimizi ister ama bugün kabus gibiydi tekrar çocuğu bırakmaya gelince ben ağladım inanamıyorum bu kadar büyüttüğünd dedi ben bi daha şok oldum tabi.siz ne durumdasınız biz mi abartıyoruz görüşme işini.

canım bunun genel geçer bi kuralı yokki
ana kızdan ana kıza değişir, çocuklarına o mu bakıyo, üstlerinde çok emeği varsa, refleksen yapmıştır belki, doğru mu hayır, senin yaptığın doğrumuydu hayır
bi tatsızlık olmuş bence çok uzatmayın, çocuklarını bırakabileceğin emin bi el o kadar değerli ki bu zamanda, bulunmaz bişey, bence bunu kaybetmemelisin

Evet emeği çok ama çalışıyor annem zaten çocukları bırakamıyorum iki çocuk olunca da bi ayrı oluyo herşey . Insan gitmek gelmek istemiyo dengeler hepten değişiyo 'siz olsanız haftada kaç kez giderdiniz iki çocukla.

bende oğluma bağırınca annemde bana bağırır gerçekten senin alınganlığın üstündeymiş bunda birşey yok ki
ben annemle ayrı şehirdeyim hergün telde konuşuruz yanına memlekete gidince sürekli tartışırız ama canım annem dedim mi yada güzeller güzeli kızım dedim mi yelkenler suyaa anne kız olmak böyledir canım takma kafana kaynana yapsa haklısın vallha ama bu annen zamanında sende onun karnındayken az tekmelemedin anneni :40:

benim belli bi rutinim yok bazen her gün giderim bazen iki ay gitmem, yani belli bi rutinde gitmeliyim diye düşünmem
ama sen aranıza biraz resmiyet sokmak istiyorsan 15 günde bir git mesela, yaşadığınız sorunlara paralel olarak bu süreyi uzatabilirsin

açkcası ben annemle 2haftadabir görüşüyorum ama oğluma yanında hç söz geçiremiyorum
geçenlerde çok olmadı oğluma kızdım annembana kızdı oğluma seni döverim dedim annem daha ileri gitti.sinirlendim anneme
vurdum oğluma az daha oda bana vurcaktı.
torun onlar için daha acayip bişey
sonra kızdım tabi dedimki
sen beni küçükken nasıl dövüyodun hatırlıyomusun senden kaldı bana bu mirasdedim
çok üzüldüpişmanımdedi
bende üzüldüm keşke demeseydim
bence çok fazla görüşmemek lazım hani hergün bekarken bile zor geliyodu
evliyken daha da zor

bende annemle aynı şehirdeyim,her gün hatta her dk beraber olabilir bazen çıldırtma derecesi olsa bile
ama canımda istemezse gitmemde yani
annem kızıma çok düşkündür bir gün görmese bile ona sank aylardır görüşmüyo gibi oluruz
kızıma bişey dedigim zaman annem bırakın tepki vermeyi kıyamet koparır
biraz ananeler hassasdır bu konuda
büyütülecek bi durum yok bence annenle istedigin kadar görüşürsün ogün canın istemez görüşmezsin

Bana göre birşey yok sinirler gerilmiş siz anne kızsınız senin oğluna vurman ne kadar hataysa anneninkide okadar ayrıcada o senin annen ne yaşanılırsa yaşansın senide çocuklarınıda en fazla seven insanların başında.Ben anlamıyorum anneme şu kadar zamanda bir gitmeliyim olayını canım her gitmek görmek istediğinde görürüm bugün varlar yarın yoklar keşke doya doya görebilsek dünyada bizi en çok seven varlık onlar kıymetlerini bilmeliyiz böyle hesaplar yapmamalıyız yapmakda nankörlük geliyor açıkcası

açkcası ben annemle 2haftadabir görüşüyorum ama oğluma yanında hç söz geçiremiyorum
geçenlerde çok olmadı oğluma kızdım annembana kızdı oğluma seni döverim dedim annem daha ileri gitti.sinirlendim anneme
vurdum oğluma az daha oda bana vurcaktı.
torun onlar için daha acayip bişey
sonra kızdım tabi dedimki
sen beni küçükken nasıl dövüyodun hatırlıyomusun senden kaldı bana bu mirasdedim
çok üzüldüpişmanımdedi
bende üzüldüm keşke demeseydim
bence çok fazla görüşmemek lazım hani hergün bekarken bile zor geliyodu
evliyken daha da zor

bizde de benzer durumlar söz konusu....
onun yanında kızıma söz geçirmeyi bırakın yok sayılıyorum bi kızsam hemen cık cık cık diyor.. gel kızım gel anneannemmmmm
işte o zaman ölüyorum sinirden.
hani insan aklıbaşında bi nasihat bekler ne bileyim ''çocuğun suçu yok kızım abartma ya da annen haklı o ne diyosa o''.

Son düzenleme:
bizde de benzer durumlar söz konusu....
onun yanında kızıma söz geçirmeyi bırakın yok sayılıyorum bi kızsam hemen cık cık cık diyor.. gel kızım gel anneannemmmmm
işte o zaman ölüyorum sinirden.
hani insan aklıbaşında bi nasihat bekler ne bileyim ''çocuğun suçu yok kızım abartma ya da annen haklı o ne diyosa o''.

aynen ya bizde o durumdayız

bence annenın yakınında olmasının kıymetını bılmelısın kıme sorarsan sor torunlar cocuklardan daha tatlıdır kıymetlıdır anne bu hakkı odenmez bence ozur dılemelısın dılerken şikayetını guzel bır dınle anlatmalısın sen varken soz gecıremıyrm senle el bırlıgı olalaım ben kızınca sende yanlıs oldugunu vurgula vs ama sakın annene tavır yapma yarın bırgun bısey olur vıcdan azabı cekersın

bekarken kedı kopek gbıydık ayıptır soylemesı,ama sımdı bırbırımızı anlıyoruz dertlesıyoruz cogu zaman bn onu dınlıyorum,empatı kurabılıyoruz kısacası artık bırbırımızı anlıyoruz

Son düzenleme:
Annem benim canım annem, kolum kanadım annem.
Anneciğimle çok yakın oturuyoruz Allah onun eksikliğini göstermesin bana, işini gücünü rast getirsin
Her şeyime koşturur sürekli eli elimdedir. Asla beni darda müşkül durumda bırakmaz.
Gözüm arkada kalmıyor, gönül ferahlığıyla evden çıkıyorum.
Hamileliğim boyunca hep yardımcı oldu. sabah ben evden çıkıyordum annem giriyormuş.
Akşam bir geliyorum evim mis gibi tertemiz, ütüm yapılmış.
Doğum yaptım 8 ay evdeydim her gün geldi, kızımla ilgilendi ben işimi yaptım.
Şimdi işe başladım kayınvalidemle birlikte kızıma bakıyorlar.
Geçen hafta eltim doğum yaptı kayınvalidem onunla ilgileniyor kızım sürekli annemdeydi.
Akşam eve gidiyorum ohh mis gibi kızım karnı tok sırtı pek. Hemen hemen her gün görüşürüz.
Yazın 1 ay köyde kaldı elim kırıldı sandım, o derece yani.
Hiç bir şey yapmasın gelsin yanımda otursun yeter bana. Onun yanımda olduğunu bilmek bana güç veriyor.
Ve evet hepinizde olduğu gibi torunu benden kıymetli. Ona hiç bir durumda kıyamıyor
Anneciğime hiç kıyamam, üzemem onu. Bekarlığımda çok üzmüşümdür ama evlenince aklım başıma geldi.
Allahım her zaman onun yüreğine ferahlık versin dara sokmasın inşallah.

bir anlık sinirle yapmıştır tabi ki çocuğun yanından böyle bir şey yaşanması hiç hoş değil
ne yazık ki anne babalarımızın bize yaptıklarını gün geliyor farkında olmadan çocuklarımıza yapıyoruz..
ben annemle 1 saatlik mesafede oturuyorum evdeyken cok didişirdik gereksiz yere beni çok kırardı
annem sevgisini fazla gösterebilen biri değil zaten
ama evlenince birbirimizin değerini iyi anladık:16:

benim henüz çocuğum yok ablamın bebeğine bakıyor annem sürekli hır gür halindeler annemin fedakarlıklarına karşı
ablamın tutumu cok nankörce hiç kıymet bilmiyor üzülüyorum bu duruma :50:

Back
X