- 8 Şubat 2017
- 159
- 61
- 18
- 33
- Konu Sahibi Beyaz_karanfil_
Arkadaşlar yardima ihtiyacim var. 3 yillik bi iliskim oldu. Tam istemeye beklerken aldattigini ogrendim. Daha oncede mesaj filan yakalamistim ama gormezlikten gelmistim. Cok asiktim cunku. Gece kavga etsek engellese kiyafetlerimi giyip gun agarsin diye beklerdim evinin kapisina gidip barismak icin. Karda kista cok kovdu beni
En son aldattiginda dayanamadım. Cunku aldatmasi yetmezmiş gibi hala o kisinin pesinden kosuyordu. Baskasindan cocuk aldirmis 3 ay tanidigi bi kiz. Universite ogrencisiydim o zaman o ortaokul mezunu ikinci el dukkani var. Egitim onemli degil tabiki ama uymuyorduk. Ogrenci zorlugndan anlamiyordu. Ben okurken o baska segirde aldatmis beni. birlikte olmustuk cocukluk deyin salaklik deyin ne derseniz. Annem babam ayrıydı. Sadece ona guvenmistim kimse yoktu etrafımda. Ayrilmaya korktum basta ne yaparim diye. Sonra beni istemedigini soyledi ayrildik. Ben o sinirle 3 hafta icinde esimle sozlendim. Sonra pesimde kostu evlendikten sonra bile defalarca don diye yalvardi. Esimi seviyorum suan. Kariyer sahibi egitimi benden dahi kat kat ustun karakterli birisi ve mukemmel bi es sukur ki. Ama o cok aklima geliyor. Hayatimda ilkti. Yasadigimiz bicok seyi silemiyorum. Bunalima giricem artik ne yapmaliyim. Nasil silebilirim. Hergun kendimi instagramina bakarken buluyorum. Bakma etme demeyin. Cok denedim. Olmuyor. Ona donmek istemiyorum. Zaten bi hirsmis yeni bi hayat kurmus bile kiz ark yok ama bana istese s. Medyadan ulasir ulasmiyor bile. Zaten onun icin evliligimi bitirmem. Kotu yorum yapmayin nolur. Sadece yardim edin ?