Evliyim Annemlrle ayni apartmnda oturuyordk simdi uzak bi sehre tasinyor nasil dayancam buna ;(

O güzelliğe düzene alıştıktan sonra bu tür bir boşluğa düşmek endişe verici. Ama inanın zamanla yeni düzene de alışacaksınız.
Her veda beraberinde yeni bir merhabayı getirir. Üzülmeyin :)
Hemde ne bosluk dusunmesi bile kotuyken İnsallh dediginiz gibi olur ;(

Hayatta olsunlar da varsın uzak ta olsunlar insan herseye alisiyor sadece biraz zaman lazım

siz aslinda asil simdi evlenip baba evinden çikiyorsunuz gibi olmus
canlari saolsun , uzulmeyin bu kadar
ALLAH uzun omur versin saglik olsunda uzakda olsunlar alisirsin ..
Kesinlikle oyle oldu yeni gelin gidiyorum sanki hem ben hem annem dusundukce uzuluyorum baska napabilirim arkadaslar kendimi ve cocugumu gelistirmek icin kurslara falan mi katilsam bilmiyorum bi fikir verin bana olur cok zor duurmudayim psikolojim alt ust olmus durumda :( ben simdi kimr emanet edicem cocugumu her basim sıkıstiginda kimden yardim alicam kime guvenicem kime gidicem sıkılınca nasil doolduurucam bu koca boslugu :(

Kesinlikle oyle oldu yeni gelin gidiyorum sanki hem ben hem annem dusundukce uzuluyorum baska napabilirim arkadaslar kendimi ve cocugumu gelistirmek icin kurslara falan mi katilsam bilmiyorum bi fikir verin bana olur cok zor duurmudayim psikolojim alt ust olmus durumda :KK43: ben simdi kimr emanet edicem cocugumu her basim sıkıstiginda kimden yardim alicam kime guvenicem kime gidicem sıkılınca nasil doolduurucam bu koca boslugu :KK43:
bak canm ben gurbetde yurt disindayim,3 çocugum var , annem ben evlenmeden once vefat etti, kizkardesim yok ,su an oldugum sehirde tekim
okulu dr u heseyinide yapiyorum.. saolsun komsularim yardim ediyor çok acil oldugunda
ben bu gurbetde basimin çaresine bakaviliyorsam inan herkes yapabilir ..

Bana hiç doğru gelmiyor ailelerle aynı mahalle apartmanda falan oturmak :KK51: neyse yapacak birşey yok alısacaksınız

Allah yardimcin olsun aileyi senede bir gormek buyuk bir kalp acisi olsa gerek
Evet öyle eksikliği ni çok görüyorum ama yapacak birşey yok maalesef işleri gereği uzaklar sağlıklı mutlu olsunlar da yeter. Allah tan telefon int. Varda seslerini duyuyoruz bunada şükür :))

Arkadaslar merhaba konu basligindan da anlasildigi uzere 5 yildir annemlerle ayni aprtmanda oturuyordum.Ancak baska bi sehre gidecekler benim arkadasimdi onlar neredeyse hergunumuz beraber gecerdi birbirimizde kahvalti yapar bazen yemeklerimizi paylasirdik gidicegimiz yere beraber giderdik gerek hastane olsun gerek isim olsun basim sıkıssa yardima muhtac olsam hemen gelirlerdi.Cocuguma 2 saat baksalar yeterdi isimi gucumu hallederdim bi yere gidiceksem oraya birakirdim Ayni sekilde bizimde cok yardimimiz dokunuyordu .Golgem gibilerdi bu duruma cok uzuluyorum lutfen birsey soyleyin cok uzuluyorum bosluga dusmus gibiyim uyku duzenim bozuldu aglamaktan esime de yansitmiyim diyorum elimde degil herseyde onlarin hatirasi var onlarin eli var bugune kadar hic ayrilmadik ilk defa hem onlar hemde biz gurbeti yasayacagiz onlarda uzuluyorlar bu duruma ama bi yandan mecburlar nasil dayanacagim buna nasil bi fikri olan varmi?Nasil asacagim bu gunleri?Ne yapmaliyim?

Ben de aynı durumdayım, annemle bir apartman var aramızda bir şey olsa hemen yetişirdi bana, ben de ona gider gelirdim.Bazen yemek yapmış olur, yorgunsanız gel evden al git derdi.Ben de onun fatura, hastane işlerine koştururdum.Şimdi 1500 km uzağa taşınacağız.Bensiz de yaşarlar elbet ama hasta falan olsalar en yakınlarında ben vardım, hemen gidip bakabiliyordum.Babamla kavga etse beni arar dertleşirdi.Çok zor olacak annem için.Bilgisayarlarında bir şeyi çalıştıramasalar hemen giderdim.Tek umudum çocuğum falan olursa bakmak için gelmeleri.

İste onemli olan da bu alisma surecinin n asil gecicegi ya bi benim yerime koysaniz kendinizi

!
Canım ben 14 yıllık evliyim ailem balikesirde ben Erzurum dayım senede bir kez gidebiliyorum o yüzden zaman lazım dedim. Düşünsene küçucuk çocuklar annesiz babasiz kalıyo, hayata karsi o yaşta tek başlarına mücadeleye başlıyorlar herkes için farklı bi zorluk var bu dünyada biz seslerini duyabiliyoruz en azından şükür edecek o kadar çok şey var ki..

Bu kadar abartmayın bence

Hem siz gitmiyorsunuz onlar gidiyor annene yeni şehre alışmak zor olabilir de sen eski düzendesin

Çok da küçük değilsin anladığım 5 yıllık evli isen 23-24 yaşındasındır en az

Bağımsız bir hayat Yaşar kendi yağınızda kavrulursunuz hastaneye de gezmeye de bir ailenin ferdi değil birey olarak gidersiniz

Kuzenım baska sehre gelin oldu gitti.. Torun doğdu teyzemle diğer kuzenim peşine gitti.. En son herkes Yuvaya geri döndü.. Mesafeleri ayrılık saymayın.. Gönüller bir olsun.. Sağ olsunlar yeter..

Ben evlenince baska bir sehire gittim orada kaldik bir sure cocugumu birakacagim kapisini calacagim kimse yoktu. Bebegimin en kolik zamanlarinda hickimse yanimda degildi zor gunler atlattim ama hepsine alistim. Sonra ailemin yanina geldik ayni sitedeyiz. Simdi zorlugu asinca daha kolay oldu benim icin bu hayat. Ama eşimin işiden dolayi buradayiz belki cok uzagada gidebilirdik. Sonucta evlenince baska bir aile oluyoruz artik karnimiz nerede doyarsa orada olmak zorundayiz. Esim bugun baska yere tasinicaz derse üzülürüm evet ama bu benim icin cok buyuk yıkım olmaz. İki gorumcem de annesi ile ayni apartmanda cocuklara surekli kaynanam bakmis yemeklerini surekli annesinde yerler baska bir evlilik hayati bilmezler Allah korusun kaynanam baska bir yere gitse onlar da yeni evlenmis gibi olurlar.
Bence bu senin icin iyi bile olur kendi kendine yetinmeyi ogrenirsin cok ihtiyacin olursa ailen gelir sende kalir. Zamanla insan herseye alisiyor.

K
Canım ben 14 yıllık evliyim ailem balikesirde ben Erzurum dayım senede bir kez gidebiliyorum o yüzden zaman lazım dedim. Düşünsene küçucuk çocuklar annesiz babasiz kalıyo, hayata karsi o yaşta tek başlarına mücadeleye başlıyorlar herkes için farklı bi zorluk var bu dünyada biz seslerini duyabiliyoruz en azından şükür edecek o kadar çok şey var ki..
Kesinlikle haklisiniz katiliyorum sukurki esim anlayisli bu konuda ama zaman lazim diyorum iste benim anlatmak istedigimi anladiniz herhalde alismis oldugum bi durum hemen yok sayamiyorum evlenince ayrilsaydik bukadar koymazdi belki ;( cunku tabiki evlilik ayri bi sorumluluk o apayri bi konu koca insaniz cocuk degiliz ama insaniz yani ;(

Ben evlenince baska bir sehire gittim orada kaldik bir sure cocugumu birakacagim kapisini calacagim kimse yoktu. Bebegimin en kolik zamanlarinda hickimse yanimda degildi zor gunler atlattim ama hepsine alistim. Sonra ailemin yanina geldik ayni sitedeyiz. Simdi zorlugu asinca daha kolay oldu benim icin bu hayat. Ama eşimin işiden dolayi buradayiz belki cok uzagada gidebilirdik. Sonucta evlenince baska bir aile oluyoruz artik karnimiz nerede doyarsa orada olmak zorundayiz. Esim bugun baska yere tasinicaz derse üzülürüm evet ama bu benim icin cok buyuk yıkım olmaz. İki gorumcem de annesi ile ayni apartmanda cocuklara surekli kaynanam bakmis yemeklerini surekli annesinde yerler baska bir evlilik hayati bilmezler Allah korusun kaynanam baska bir yere gitse onlar da yeni evlenmis gibi olurlar.
Bence bu senin icin iyi bile olur kendi kendine yetinmeyi ogrenirsin cok ihtiyacin olursa ailen gelir sende kalir. Zamanla insan herseye alisiyor.
Kesinlikle haklisin ...

Ben de aynı durumdayım, annemle bir apartman var aramızda bir şey olsa hemen yetişirdi bana, ben de ona gider gelirdim.Bazen yemek yapmış olur, yorgunsanız gel evden al git derdi.Ben de onun fatura, hastane işlerine koştururdum.Şimdi 1500 km uzağa taşınacağız.Bensiz de yaşarlar elbet ama hasta falan olsalar en yakınlarında ben vardım, hemen gidip bakabiliyordum.Babamla kavga etse beni arar dertleşirdi.Çok zor olacak annem için.Bilgisayarlarında bir şeyi çalıştıramasalar hemen giderdim.Tek umudum çocuğum falan olursa bakmak için gelmeleri.
Ayni durumdayiz iste hemde apayni yani cok zor olmustur senin icin de cok zor ya daha burdalar bayramdan sonra gidicekler napicam bilmiyorum ;(

Back
X