Evliyim boşanamiyorum

Wisne

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
69
27
18
45
Selam arkadaşlar ben 17 yillik eviliyim iki cocugumda var. Her neyse zamaninda cok sıkıntılar cektim bir cok kez ayrilmak istedim olmadi calişmiyorum Ailemede cocuklarimla yük olmak istemedim. Ama şu son 6 -7 yildir cok sogudum kocam gibi görmüyorum yatak olayimiz yok sohbetimiz yok gezmemiz yok tartişmamiz bile yok gecen sene bi gazla ayrilmaya karar verdim evide terkettim ama sonra yine döndüm eve ve ben şu anda boşanma konusunu nAsil acarim onu da biliyorum akla ihtiyacim var :(

Neden bosanmak istiyorsunuz? Nasil bu hale geldiniz, duzeltilemez mi?

Bu kadar boşanmak istediğiniz halde bir türlü yapamamanızın nedeni ney?
çocuklar mı maddiyat mı?

Aramizda cok büyük iletişimsizlik var. Dedigim gibi ne konuşma ne sohbet ne tartişma.. Eşim kendisini sevmedigimin farkinda karşilikli oturup konuşamiyoruz konuyu acamiyorum bile

Cocuklarida düşünüyorum böyle geldi böylede gitsin diyorum 34 yasindayim elbet bulurum bir iş ama o güvenimde yok kendime sanirim

Aramizda cok büyük iletişimsizlik var. Dedigim gibi ne konuşma ne sohbet ne tartişma.. Eşim kendisini sevmedigimin farkinda karşilikli oturup konuşamiyoruz konuyu acamiyorum bile

Boşanmak istemenizin nedenini anladım da neden cesaret edemediğinizi bir yazsanız iyi olur.

kesin kararli iseniz boyle bi adim atin.. yoksa bahsini bile acmayin.. bosanma oyle bi karar ki, once kendi icinde olgunlasmali..
esiniz sizi seviyor mu?

Cocuklarida düşünüyorum böyle geldi böylede gitsin diyorum 34 yasindayim elbet bulurum bir iş ama o güvenimde yok kendime sanirim

Eşinizle aranızdaki problemi düzeltme gibi hiç mi olanağınız yok bir terapiste falan gitseniz belki aşabilirsiniz.

evlilik kalpte bitince kafada bitiyor demişti bi boşanan arkadaşım..öyle gerçektende.boşanmak istiyorsun ama kendi ayaklarının üstünde durmadığın için cesaret edemiyorsun.ya ayrılıp bi işe gireceksin,ya ailenin yanına gideceksin,yada böyle devam edip gidecek..benim ablamda ayrıldı eşinden 1.5 ay önce.evi vardı şükür ama işi yoktu.haftayada memurluk sınavına giriyor.böyle devam etmesini istemiyorsan cesaretin olacak canım

Evliligimin ilk yillarinda aldatildim hamileyken ögrendim boşanmaya kalktim şiddet gördüm evliligiimin ilk 10 yilinda ara ara siddet gördügüm oldu bir süre ayriliklar yaşandi maddi sıkıntılarda yaşadik bu dönemde daha sonrasi ben cok sogudum ve eşime göre şu an hic bir sorunumuz yok..

Sevgi adina hic bir şeyim kalmadi. Cesaretimi toplayamiyorum bir türlü

Daha cok gencsiniz...Esinize ask anlaminda hislerinizi yitirdiginizi belirtmelisiniz...17yil dile kolay ama,olmuyorsa olmuyordur...

Eşim beni sevdigini söylüyo ona göre hic bir problemimiz yok
cinsellik yok,sohbet yok,iletişim yok.tahmin ettiğim kadarıyla tartışmada yok galiba artık.eşinizde o yüzden mi sorun olmadığını düşünüyor.erkekler için temiz ev ,hazır yemek ,kavgasız ortam sorunsuz evlilik demek galiba.

Evet işte tartişma gürültü kavgada yok 3 yildir tartişma kavga olsa bi şekilde söyleyebilirdim. Ama böyle olunca konusunuda acamiyorum. İletişimsizlik cok kötü bir şey :(

Evet işte tartişma gürültü kavgada yok 3 yildir tartişma kavga olsa bi şekilde söyleyebilirdim. Ama böyle olunca konusunuda acamiyorum. İletişimsizlik cok kötü bir şey :KK43:

özel olucak ama cinsellik yok diyorsunuz,eşinizin hayatında biri olsa evliliğiniz iyi gitmediğine göre eşiniz ayrılmak isterdi ki ona göre sorun yok .gecelik ilişkiler yaşıyor o zaman bu adam.böyle bir şey sezinlediniz mi hiç.cinsellik yoksa aklıma başka bir şey gelmedi.sanki bekarda annesinin evinde yaşar gibi.siz ayrılıp kendi kendinize daha mutlu olacağınıza inanıyorsanız eşinizle konuşmalısınız.böyle bir hayat istemediğinizi anlatmalısınız ama sanırım sizinde cesaretiniz yok ekonomik sebeplerden galiba.böyle adamlar boşanmaya da yanaşmaz,boşanmanın getirdiği sorumluluğu almamak için.

Boyle bu sekilde nereye kadar? Ustelik size bir suru sey yasatmis.Aileniz sizin arkanizda durdu mu ? Yine yuk olmazdiniz.ise girer calisirdiniz.17 sene dile kolay ama yasayana Allah bilir..

İnanin eşimin hayatinda birileri olduysada pek umrumda degil o da düzenini bozmak istemediginden dolayi boşanma gibi bir niyeti yok adam yaşlilik zamanlarini düşünüyo sanirim :) Şiddet gördügüm zamanlar yanimda oldu ailem sorun şu benim için iletişimsizligi nasil aşip konuşucam bilmiyorum

Back
X