Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en guzel yanı paranı kazanmak . sonucta ayrı bır maasın oluyor. e ılerde emeklı de oluyorsun... calısmak guzell fakat evlıyken calısmak sorumluluk gerektırıyor. mesela temızlk camasır utu.. bunlar hep problem yıne de esınden destek alabılıyorsan çok da guzel bişey bı kere calısan bı kadınsın sen hıc bı zaman pasif sayılmıyorsun. kendı ayaklarının uzerınde durmak gıbısı yok. aksam gel bi süpürge cek camaır yıka as yemek yap yat.. c.tesı derın temızlk pazar ye iç gez :) bence hayatı kolaylastırmak bızım elımızde :))Hem calisip hem evli olanlar zor olmuyomu ikisini yurutmek. Iyi yanlari varmi hani guzel yanlari var sunlar diceniz biseyler varmi???
çooooook şanslısın kardeş. eşim her şey ben yapmam lazim dıyor. sen kadınsın sen ev işi yapacaksın sen çocuklar bakacaksın .......2 çocuk . çalışıyorum. kaynanaıle oturuyorum 10 kat çok zor benim eşim ,kafamı yıyorum. bazen yardım eder ama ağazı susmaaaaaaaaaaaz. beni pişman edıyor . keşke bana yardım et demeseydımBen evli ve çalışan bir bayan olarak hiçte kolay olmadığını söylemeliyim. Eşin desteği o kadar önemli kii..
Ben o yönden şanslıyım. Bazen çook yorgun oluyorum yemeği eşim hazırlıyor sofrayı kurup kaldırıyor üstüne birde bulaşık bile yıkıyor Allah razı olsun. Hafta sonu temizliğime yardım ederdi eskiden cumartesi günleri de çalıştığım zamanlarda ben süpürürdüm oda silerdiama artık cumartesi çalışmıyorum temizliğimi kendim yapıyorum.
Yemek işi sıkıntı oluyor işten gelince yapayım dersem saat geç oluyor o nedenle ben sulu yemeklerimi bi gün önceden yapıyorum pilavdır salatadır geldiğimde yapıyorum. Birde bazı adamlar sofrası hemen hazır olsun ister her yemeği yemez falan o zaman kadının işi baya zor. Ama eşlerde anlayışlı ve destekçi olmak zorunda. Sonuçta maddi olarak 2 kişinin çalışması kesinlikle yükü hafifletiyor. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Şimdilik iyide çocuk olunca ne olacak bende onun derdindeyim :)