- 22 Ekim 2017
- 9
- 3
- 16
- Konu Sahibi sekerportakali123
-
Ya ne güzel benim de eşim öğrenci şuan :)benim ki açıköğretim
eşimle birlikte 2. üniversiteleri okuyoruz
bebiş de var :)
imkam yaratıp bir de programlı olunca başarabilirim sanırım ben de üstelik çalışmıyorum ve çocuğum da yok maşallah size herkesin harcı değil sizinki :) size de başarılarevliyim, biri 4 yaşında diğeri 8 aylık iki çocuğum var, çalışıyorum, buna rağmen okuyorum. son sınıftayım bu dersleri verirsem mezun olacağım. ama tabi ki aöf. :) istedikten sonra imkan yaratmak kalıyor bir tek. başarılar
işyerinde soru çözüyorumYa ne güzel benim de eşim öğrenci şuan :)
.Evli değilim, kızım 3 yaşındayken yüksek lisansa başladım. Kızımı bana uygun saatlerde bir kreşe yazdırdım. Aynı zamanda part time çalışıyordum ama o eve gelmeden ben evde oluyordum, yaşadığım şehirde ailem yok sadece teyzem ve dayımlar yaşıyor onlarda bana uzaktalar.
Kızım beni pek zorlamadı, ona boyama kitabı etkinlik vs. veriyordum oynuyordu bende o sıra derslere çalışıyordum. Kısaca ben zorlanmadım, insan isteyince her şeyi yapabilir. Önemli olan zamanı doğru kullanmak, her şeyim saatliydi yemek yapacağım dinleneceğim kızımla oynayacağım saatler belliydi. Ve en önemlisi erken kalkmak, normal bir insan saat 9da kalkıyor ben saat 6da ayakta oluyorum. Üç saat boşa gidiyor yani. O üç saati verimli kullanıp ders yapabilirim mesela.
Bence yapabilirsin, umarım her şey gönlünce olur.
Teşekkür ederim.
Çok teşekkürler inşallah sizin de herşey gönlünüzce olsun sizin gibi güçlü kadınları gördükçe çok mutlu oluyorum kendime güvenim artıyor hangi bölümün yüksek lisansını yaptınız acaba
Hangi bölüm sizinki nasıl karar verdiniz bir de sizi ne tetikledi acabaişyerinde soru çözüyorum
o şekilde hazırlanıyorum sınavlara.
Maşallah ya şuan sizi örnek almaya karar verdim :)) peki daha da tükseltmeyi düşünüyor musunuz bölümünüzüTeşekkür ederimpsikoloji mezunuydum klinik psikoloji alanında yüksek lisans yaptım
Hangi bölüm sizinki nasıl karar verdiniz bir de sizi ne tetikledi acaba
Daha dün bir konu açmıştım, şuan özel bir okulda rehber öğretmenim eğer seneye devam edersem maaşım zamlanacak ve part time değilde full çalışacağım. Yalnız büyüttüğüm için çocuğumu rahat bir iş olsun istiyorum bu yüzden aklımda devlette çalışmak vardı birçok üye devlette çalış dedi dün ben iyice düşündüm ve şuanki işimden istifa edip bir hastanede uzman klinik psikolog olarak part time çalışmayı istiyorum. Doktora yapacağım aynı zamanda. Doktora bittikten sonra kendi kliniğimi açarım gibi geliyor. Bakalım, hayat ne gösterirse...Maşallah ya şuan sizi örnek almaya karar verdim :)) peki daha da tükseltmeyi düşünüyor musunuz bölümünüzü
Çok kolaydır ben daha rahat ders çalışıyordum yemekleri çoğunluk kayınvalidemde yada annemde yiyorduk planlı olduğun sürece çok kolay biter amaaaaaa kocaman bir ama şakın hamile kalma ben son dönem hamile kaldım ve çok sıkıntılı geçiyor hamileleigim doktor izni çıkmadı okulun son dönemini bırakmak zorunda kaldım eşinin anlayışına güveniyorsan çok kolay ve Hatta eğlenceli bekar hayatı yaşıyor gibi rahat oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?