- 12 Eylül 2014
- 74
- 40
- 288
- 35
- Konu Sahibi Durdane kara
Merhabalar.. yaklaşık 4 yıldır evliyim ve bir çocuğum var. Aslında dışardan bakıldığında evliliğimde hiç bir sorun yok çünkü sorun olmasına bile fırsat vermiyoruz herşeyi bosveriyoruz.. ben çalışan bı anneyim her işe ben yetişmeye çalışıyorum birazda mukemmelliyetcilik var eşime iş bırakmıyorum zaten temizlikle ilgili birşey söylesem de zar zor yapıyor yada trip atıyor. Gerçekten çok yıpranıyorum ama asıl sorunum bu değil eşimle arkadaş gibiyiz birlikte geziyoruz eğleniyoruz ama bı arkadaşımla nasılsa öyle özel hiç birşey yok. Zaten nerdeyse evlendigimizden beri ayrı yatıyoruz. Eşim hep biseyleri bahane etti yatmadı yatakta.. cinsel anlamda da ay bir belki. Kendime bile itiraf edemesem de gittikçe soğuyorum eşimden belki oda bana karşı aynı şeyi hissediyor. Şimdi şu cevaplari da bekliyorum evliliğini kurtar birlikte yatin siz yaklaşın filan denedim aslinda ama koyma suyla değirmen dönmez derler ya olmuyo. Bir iki gün oluyo sonra yine aynı. Artık bende biseyler yapmak istemiyorum ama bu durumdanda çok şikayetçiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum