- 25 Eylül 2011
- 7.586
- 11.493
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Kafaya koydum..kedilerin bugünki hali aklimdan gitmiyor ve dün 2 kedi soğuktan ölmüş..kendimi suçluyorum..etrafi herkesi suçluyorum..yapabilirseniz super olur. bana ulasirsaniz mama gondererek destek olmak isterim.
bana mesaj atin gerekli bilgileri hemen gonderirim. kutlarim sizi ayrica.Kafaya koydum..kedilerin bugünki hali aklimdan gitmiyor ve dün 2 kedi soğuktan ölmüş..kendimi suçluyorum..etrafi herkesi suçluyorum..
Bundan sonrakiler için birşeyler yapma kararı aldim.7
Ve kedi maması destegine cidden çok sevinirim bu çok güzel bi haber
Tesekkur ederim..mesaj attim size:)bana mesaj atin gerekli bilgileri hemen gonderirim. kutlarim sizi ayrica.
yanitladim ben tesekkurederim :)Tesekkur ederim..mesaj attim size:)
eminim hayvanlar da insanoğluna bayılmıyorlardır ama tüm yaşam alanlarını işgal eden bizleriz, üstüne onlara da nefes aldırmıyoruz. ne isterler zavallılardan anlamıyorum.ben hayvan cok seviyorum birsurude hayvanim var ama insanlar bu konuds ikiye ayriliyor. evinin onunde kedi kopek beslendigi icin olay cikaran insaarda var cikarmayanlarda.
ben sahsen hayvanlarin kimseyi rahatsiz etmeden bakilmasi tarafariyim. seven var sevmeyen var. ben hayvan seviyorum diye baska inin bundna rahatsiz olmasini istemem. isyeri ve evlerin etrafi olup hayvanlari ve size gelecek tepkileri aza indirirseniz sorun olmayabilir.
Henuz yapmadik..bu hafta basliyoruz insallah..mesajinz iyi geldi..inanin bilinclendirmw konusmamdan bile cok etkilendiler.cok heyecanlilar ve hevesliler100 tane ev mi yaptiniz yiktilar mi, bir tanesi bile ayakta kalsa kardir
Ya da bunlar olurken cocuklardan birinin bile icine hayvan sevgisi asiladiginizda bu da kardir
O yuzden kulaklarinizi herkese tikayin ve caniniz ne istiyorsa yapin
iste bu noktada hayvanseverler ve sevmeyenler daha dogrusu bu tip insanlar dusman olmuyor ama etrafinda istemiyor mesela, surekli didisme durumu oluyor. evet hayvanlarinda hakki var evet ama sonucta bu tip hayvanlardan gercejten anormal derecede korkan insanda gordum. kucukken zarar gordugu ailesi colugu cocugu zarar gordugu icin dusman olaninida gordum. herkez hayvan sevecek diye bisey yok. hic bir hayvana ozellikle zarar verilmedigi taktirde hayvna sevmemekte bir hak olabilir. ben hayvan seviyorum diye evimin etrafini hayvanlarla dolduruo sevmeyen veya korkan insanlari etkilemek durumunda olmamaliyim. her iki acidanda bakmak lazim.eminim hayvanlar da insanoğluna bayılmıyorlardır ama tüm yaşam alanlarını işgal eden bizleriz, üstüne onlara da nefes aldırmıyoruz. ne isterler zavallılardan anlamıyorum.
Ben iki acidan da bakamiyorum iste, hayvan sevmeyebilirler tamam ama bi insanin zararsiz kediler köpekler icin burda durmasın orda mamasi olmasin vs demesi icin kotu kalpli olmasi gerekiyor.iste bu noktada hayvanseverler ve sevmeyenler daha dogrusu bu tip insanlar dusman olmuyor ama etrafinda istemiyor mesela, surekli didisme durumu oluyor. evet hayvanlarinda hakki var evet ama sonucta bu tip hayvanlardan gercejten anormal derecede korkan insanda gordum. kucukken zarar gordugu ailesi colugu cocugu zarar gordugu icin dusman olaninida gordum. herkez hayvan sevecek diye bisey yok. hic bir hayvana ozellikle zarar verilmedigi taktirde hayvna sevmemekte bir hak olabilir. ben hayvan seviyorum diye evimin etrafini hayvanlarla dolduruo sevmeyen veya korkan insanlari etkilemek durumunda olmamaliyim. her iki acidanda bakmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?