evvett...

bilmiyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
871
3
0
Ankara
sosyal medyaya bagımlılık bayagı bir artmış durumda ben burumdan kurtulmak istiyorum bi kac denemem oldu ama basarılı olamadım .. facebook ve twitter tarzındaki şeylerden bahsediyorumm :)
önerilerniz nelerdir?
bu bagmlılıktan nasıl kurtulabilirim? int ilk actıgımda hemen o sayfaları acıyorum vs vs cok zaman geciriyorum cogu da boşa oluyor...
mutlaka yararlı ksımları da vardr ama bana daha cok zararı dokunuyor??

Twitterı hiç öğrenmedim, çünkü açarsam bağımlı olacağımı biliyordum. O dönemlerde facebook hastasıydım. Ama 5 ay önce falan kapattım, hem kendiminkini hem nişanlımınkini. En rahatı böyle, görüşmek istediğim insanlarla telefonda görüşüyorum. Ama bu seferde foruma fazlaca takılmaya başladım. Bağımlılık biraz boşluktan kaynaklanıyor. Bir dönemlerde messenger vardı. Açıp karşısında saatlerce otururduk, face ile kıyaslayınca ne saçmaymış değilmi. Hiç değilse face de paylaşım var fotoğraf falan var Ama hepsinin fazlası zarar. Bir müddet kapatmayı ve başka şeylerle ilgilenmeyi deneyebilirsiniz

kapattım bakalım kalıcı olacak mı? . evet eskiden msn vardı o daha bi sacma ..
bilmiyorum ben birazda oradaki ortamı begnmiyorum pek paylaşımcı degilim milleti takip ediyrum kim ne yapmıs die ..
zamanın imtihanı su internet.

twitter kullanmıyorum facebookta sadece bi iki oyun seviyorum onlar için yoksa akılma bile gelmiyo diğer sosyal mecraları bilmem de :)
bağımlılık yapıyosa işte bi bu kk

Facebook kullanmıyorum 3 seneyi geçti
Şimdi düşünüyorum da saçma saçma paylaşımlar, kim ne dedi nereye gitti her dakika paylaşılan fotoğraflar falan
Resmen insanların hayatını takip gibi
Ben bir anda pat diye kapattım yokluğu koydu mu desen hayır koymadı çokta iyi oldu.
Bi daha açmayı düşünmüyorum.

vardr ya bişeyler herkes mi kullanıyor bunları kullanmayanlar yok mu :)

Bilmemki vardir illaki biri benim cevremde sadece buyukbabam var o kullanmiyor..ona sorsammi acaba aslinda o bulmaca cozer,turk sanat muzigi dinler sabahlari kosar,haberler izler birde bol bol uyur onlari dene dicem ama sikici gelebilit

pat diye bende kapattım bakalm :) olur inş. istemiyorum işte .. bana da sacma geliyor öyle seyler paylaşmak :) ben sadece takipteydm

Şuan face.hesabım olduğunu sen hatırlattın untmuştum Benim face.açık olsun aynı senin gibiyim hemen her dakika bakasım geliyor,biliyorum kimin ne yazdığını yine de bakasım geliyor,alışkanlıktan...Sıkıldım birde face.den ama bir özelliğim var hesabımı dondurursam kendimi engelleyebiliyorum bakasım gelse bile hesabı açmıyorum tekrar tekrar... Şuan uzun zamandan beri kapalı öyle de kalsın. Bence sende kendini alıştır bağımlılık yapıyor harbiden kötü yani :)

benim facebook hesabım yok ,kapattım yani baya oldu.. erkek arkadaşımla ayrı olduğumuz dönemde yakın arkadaşımın facesinden girip onu takip ediyodum
girdiğim hesapta da hiç tanıdık olmayınca ana sayfa dikkatimi çekmiyodu bile..

şimdi ise sevgilimin hesabında takılıyorum , ana sayfada yine tanıdığım çok kişi yok

oyun oynayıp çıkıyorum , yakın arkadaşınızın ya da erkek arkınızın facesini kullanın bir süre , sonra sarmamaya başlıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…