ewde susturamadigim kizimmmm

beypazari

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.813
355
43
KiZlar 4aylik kizim var disari cikiyoruz cok sakin misafirlige gidiyoruz kimsenin kucagina gitmiyo anca agliyo hep beni istiyo ama miz miz degil ewe geliyoruz bes dakka susmuyo anca agliyo15 gundur gaz promlemimz cikti ne yapacagimi sasirdim valla yaaa

Bebek tecrubem yok ama aklima bisi geldi bazi bebekler su sesi yada elektrikli supurge sesini seviyolar ona bisi diyolardi ama unuttum belki bebeginde ses ariyordur? Allah bagislasin bu arada :)

Allah razi olsun zaten ney dinletiyorum oyle biraz sakinliyo ama beni yaninda gormesin basliyo bagirmaya cocuk dedigin koyunca bir yere durur bunda yok ne durme ne uyuma hic bise cok yoruldum artik rabbimden sabir istiyorum valla:-(

ayy senin kız da mı benimki gibi :) benim kızım keyfince canı ne isterse onu yapıyo benim kızım da iki gündür akşamları huysuzlanıyo

galiba bizim kızlarım huyları da aynı. gaz olunca da ağlıyorlar. benim kızım da çok düşkün oldu bana herkezde durmuyo.

Merhaba hanimlar.benm kizim 9 aylik.biz bu durumlari atlattik cok sukur.sanirim bebeginiz kolik.bu bir muddet sonra grcicek sakin olun yeter.benim bebegm genelde aksam saat 21:00 da basliyordu tam gece 2:00 a kadar bazende 4:00 a kadar agliyordu.bunun bir cozumunu bulamiyorlar.bebeklerde olan normal birsey.40imizi cikartigimiz gibi bitti cok sukur.sizlere tavsiyem bebeginizi kucaginizq alin eskiler almayin alisir diyor fakat bugibi durumlarda doktorlar almaniz gerektigini soyluyor.cunku bebeginizin size ihtiyaci var.karnina ilik su torbasi koyabilirsinjz.nini soyleyebilirsiniz.onunla konusabilirsnz.fakat bebeginiz agladikca siz panik yapmak yerine tam tersi olmadiginiz kadar sakin olup onu rahatlatmaniz gerekiyor.

Ya surekli oyle sakin olmamya calisiyorum zaten kafayi yiyecem arik yatiriyorum basliyo aglamaya kucagima aliyorum asagi indiriyorum gayet iyi bnde kolik oldugunu dusunuyorum kimseye gitmiyo hep bi mizirdama beni gormese agliyo komsularim sana alismis alma kucagina aglasin diyolarda gelde alma iste olmuyo ewin icinde oyle dolaniyoruz ne zaman gececek bu:-(

Bu arada "baharsamet"gaz icin kullandigin birsey varmi senin genel olarak kizinin uykusu falan nasil

Bu arada "baharsamet"gaz icin kullandigin birsey varmi senin genel olarak kizinin uykusu falan nasil

gaz için bebeğime bolca masaj yapıyorum ben de bol miktarda kimyon yiyorum.

çok ağladığı zaman küçük bir battaniye veya çarşafın arasına bebeğini koy eşinle sallayın.bunu çok ağladığı zaman dener misin :)

Bn carsafa sariyorum ney dinletiyorum oyle uyumaya calisiyo yada ewin icinde gezdiriyorum ama elini kolunu sarinca cok iyi oluyo salliyorum ayagimda bn kaynamis suya kimyon koyuyorum iki kasik falan ona weriuorum geri kalanini bn iciyorum birde humananin rezenesini iciyorum karnina bez isitip koyuyorum cok iyi geliyo yaa iki gndur yapiyorum biraz iyi gibi iste ama genede huysuz

kimyonu kaynamış suya değil de bir çay kaşığı anne sütüne bir çimdik kimyon karıştır öyle ver.

iki gündür benim kizim da ayakta sallanmak istiyo. sallanmayı seviyo diye bebek hamağı aldım o baya rahatlattı beni içinde sallanmayı seviyo amaaaa bi ağlamaya başlarsa hiçbirşey susturmuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…