• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ex problemi

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
slm kizlar,

yeni evliyim, ve biseye acayip taktim. gecen gun esim telefonundaki resimlerin en basina gitti, biz tanismadan once exinden bikac resim vardi, resimlerde pek bisey yok aslinda, bas harflerini falan yazmis bi yere kiz buna atmis. neyse ben bunlari gordum benden onceydi diye bisey demedim, ama simdi icim icimi yiyo, neden hala var, silsin! gecengun soyledim varsa oyle bisey yok et cunku sinir oluyorum diiye, diyo oncedendi hic onemi bile yok, varsada farkinda degilim ben diye, silsin! niye orda ki hala acayip taktim, ama telelfonuna bakmak istemiyorum hala ordaysa cok sinirlenicem ve tekrar konuyu acipta aklina o kizi sokmak istemiyorum, ama kendi kendimi yiyorum, yardim edin nasil atlatayim bu sinirimi??

ya evlenmiş o kadar zaman geçmiş, elbette o resimleri silmesi gerekir.

ama bazı kişiler eski resimlere telefondan pek bakmazlar, belki o yüzden fark etmemiş olabilir.

Niye silmemiski?
haa orda durması hala onu düşünüyor anlamına gelmez ama biraz dikkat yahuu
aynı şeyle o karsilassa bu kadar sakin durmaz kanımca.

yaaaaa icim icimi kemiriyo, kizi bulsam hemen gebertebilirim, ki onun sucu yok, ama cok sinirlendim ben yaaaaaaaaa

silmesi gerekirdi ama silmemis, yada simdi belkide benim yorumumdan sonra sildi ama ben bilmiyorum sildigini, napim, soyliyim mi tekrar?

birde bu ex i annesiin face inde hala kayitli, onu napim, ay cildircammm,
Bu kadar kıskançlık fazla değil mi?
Evlenmişssin adamla.
Eğer onu sevse zaten onunla evlenırdı sen olmazdın bile.
Boş yere huzur kaçırma.
İlk aylarınızın tadını çıkar.
İşe gitmiyorsan işe gir.
Bi meşkale bul kendıne.

Bu kadar kıskançlık fazla değil mi?
Evlenmişssin adamla.
Eğer onu sevse zaten onunla evlenırdı sen olmazdın bile.
Boş yere huzur kaçırma.
İlk aylarınızın tadını çıkar.
İşe gitmiyorsan işe gir.
Bi meşkale bul kendıne.

cok haklisin, obsesifim komplexliyim ama ben :( ya manyak gibi taktim mi takiyorum kendi kendime sinir oluyorum sonra, nasil duzelicem ki

Erkekler böyle şeylere anlam yüklemiyor.
Eşimin eski sevgilisiyle bilgisayarda mailinde kalmış resimleri vardı taa nezamandan.
Kızın hediye ettiği kazağı bile ben öğrenince çöpe attım yoksa giyiyordu.
Onca bir sakıncası yok.
Hatta liseden sevgilisi ile sarmaş dolaş resmi vardı onu da albümden ben çıkartıp yırttım.:KK59:
O yüzden bu durum tek başına bir anlam ifade etmez.

Ay ne büyütüyosunuz ya silmiyor diye.
Al telefonu sil. Farkında bile değilse senin sildiğini bile farketmicek.
Valla canınız sıkılıyor heralde iş arıyosunuz kendinize.

esınızın cep telefonunda bulunmasının manası yok ... Beraber silin .. Kendısıyle guzel bır dılle konusun.. Ben anılarımı gozunun onunde tutmuyorum ama kenara koseye de koymuyorum senden bu ozenı ıstıyorum sadece dersen hallolabilir diye dusunuyorum Buyutulecek bısey oldugunu dusunmedım..

ama sunu da sorgulamdım son satırları yazarken ne kadar onceydı kı ılıskısı ve o ılıskı nın varlıgında hala aynı telefonu mu kullanıyordu acaba? Yenı bır telefn alıcna bu telefona bunları neden aktarma geregı duydu acaba?

sen silseydin keşke eline alıp etelefonu kurcalaya biliyorsan onuda silebilirdin hem hiç sormana dahş gerek kalmazdı hemde kalkıp sana ni,ye sildin derse ne mal olduğunu anlardınm

esınızın cep telefonunda bulunmasının manası yok ... Beraber silin .. Kendısıyle guzel bır dılle konusun.. Ben anılarımı gozunun onunde tutmuyorum ama kenara koseye de koymuyorum senden bu ozenı ıstıyorum sadece dersen hallolabilir diye dusunuyorum Buyutulecek bısey oldugunu dusunmedım..

ama sunu da sorgulamdım son satırları yazarken ne kadar onceydı kı ılıskısı ve o ılıskı nın varlıgında hala aynı telefonu mu kullanıyordu acaba? Yenı bır telefn alıcna bu telefona bunları neden aktarma geregı duydu acaba?

iliskisi gecen senedyi, biz 9 aydan sona evlendik, telefonu degistirince silinmiyo cunku eski resimleri geri yukluyo online bi portalden, yeni bi telefon aldi ama bizim tum eski resimlerde bu telefonda

sen silseydin keşke eline alıp etelefonu kurcalaya biliyorsan onuda silebilirdin hem hiç sormana dahş gerek kalmazdı hemde kalkıp sana ni,ye sildin derse ne mal olduğunu anlardınm

benim boyle seyleri takmadigimi saniyo, ve bunu onceden dile getirdi boyle sacma konulardn sorun cikarmiyosun ne guzel diye, ama ben icimi yiyorum ona belli etmesemde, bende mi sorun orda mi anlamadim

gecen gun aslina benim bi arkadasim soyledi face imde bisuru eski nisanlimla fotolarim oldugunu ama farkinda degildim, e oda aramadigi icin gormemis bile demekki, ama hemen sildim ben

telefona ellemiyoruz derken birbirinizin telefonuna bakmıyor musunuz o_O

ayrıca evet unutmuş ta olabilir siz alın ve silin resimleri :63:ve konuyu unutun neden kendinizi heba ediyor sunuz

hııııııı facebookta anneyide silin:KK12:

Back
X