• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ex problemi

Bizim eşimle 2. evliliklerimiz ve diğer arkadaşların dediği gibi erkekler geçmişle ilgili fotoğraf yada eşyaya anlam yüklemiyor gerçekten..
Ama ben yüklüyorum arkadaş!:KK59: Ben evlenirken geçmişe dair 1 parça bile eşya sokmadım eve.. Ama o eski tv sine kadar getirmiş çalışma odasına koymuştu..
Ha ben ne yaptım.. Ocağına incir ağacı dikercesine, eskiden kalma kazak, mont, foto, albüm, tv, dolap ne varsa imha ettim :KK45:Hemde ona sormadan:cool: Hatta tv yi atmak istemedi, tv önce sehpa dan düştü, sonrada tekmeyi yedi :rolleyes:
Eşim en sonunda teslim oldu.. Ben hariç herşeyi atabilirsin diye :KK53:
Yani şakaya vurun, ve silin rahatsız oluyorsanız.. Çünkü geçmiş sıfırlanmadan gelecek tat vermiyor :KK69:

Siliver bi güzel
hiç de bişey deme:KK70::cool:
Anlarsa o zaman sıkıntı gerekeni yap derim

telefona ellemiyoruz derken birbirinizin telefonuna bakmıyor musunuz o_O

ayrıca evet unutmuş ta olabilir siz alın ve silin resimleri :63:ve konuyu unutun neden kendinizi heba ediyor sunuz

hııııııı facebookta anneyide silin:KK12:

Nasıl bir soru bu yahu? Niye birbirlerinin telefonuna baksınlar ki?

ex nedir yahu iyice türkçeden uzaklaştık meseleye gelince silsin tabi

Nasıl bir soru bu yahu? Niye birbirlerinin telefonuna baksınlar ki?
eşimin telefonunu alırım bakarım okurum neden bakmayayıım ki.........benim telefonumada o bakar ama benim telefonumda hiç bi arkadaşımın özel fotoğrafı yada mesajı durmaz zaten

İyi adam farkinda bile değilmiş demekki, al eline telefonu o yokken sen sil. Bak bakalim yoklugunu fark edecek mi;)

slm kizlar,

yeni evliyim, ve biseye acayip taktim. gecen gun esim telefonundaki resimlerin en basina gitti, biz tanismadan once exinden bikac resim vardi, resimlerde pek bisey yok aslinda, bas harflerini falan yazmis bi yere kiz buna atmis. neyse ben bunlari gordum benden onceydi diye bisey demedim, ama simdi icim icimi yiyo, neden hala var, silsin! gecengun soyledim varsa oyle bisey yok et cunku sinir oluyorum diiye, diyo oncedendi hic onemi bile yok, varsada farkinda degilim ben diye, silsin! niye orda ki hala acayip taktim, ama telelfonuna bakmak istemiyorum hala ordaysa cok sinirlenicem ve tekrar konuyu acipta aklina o kizi sokmak istemiyorum, ama kendi kendimi yiyorum, yardim edin nasil atlatayim bu sinirimi??

madem farkında değil, sen sil gitsin ruhu duymaz..
sonra gelip sormaz heralde, sorarsa da lazım mı dersin..

Bizim eşimle 2. evliliklerimiz ve diğer arkadaşların dediği gibi erkekler geçmişle ilgili fotoğraf yada eşyaya anlam yüklemiyor gerçekten..
Ama ben yüklüyorum arkadaş!:KK59: Ben evlenirken geçmişe dair 1 parça bile eşya sokmadım eve.. Ama o eski tv sine kadar getirmiş çalışma odasına koymuştu..
Ha ben ne yaptım.. Ocağına incir ağacı dikercesine, eskiden kalma kazak, mont, foto, albüm, tv, dolap ne varsa imha ettim :KK45:Hemde ona sormadan:cool: Hatta tv yi atmak istemedi, tv önce sehpa dan düştü, sonrada tekmeyi yedi :rolleyes:
Eşim en sonunda teslim oldu.. Ben hariç herşeyi atabilirsin diye :KK53:
Yani şakaya vurun, ve silin rahatsız oluyorsanız.. Çünkü geçmiş sıfırlanmadan gelecek tat vermiyor :KK69:
Bunlari yaptiktan sonra eşin birşey demeden teslim mi oldu? Benim ilk evliliğim eşimin de ilk evliliği ve yeni evliyiz. Sizinle aynı durumda olsak ve tv ye tekme atacak, onu sehpadan düşürecek olsam sanırım beni affetmez. Gerekçem için değil davranışı uygun bulmaz ve benden uzaklaşır

Ay ne uğraşıp kendini yiyosun. Ben olsam kendim silerdim. Pişmiş kelle gibi sırıtıp telefonu önüne atardım.

Bunlari yaptiktan sonra eşin birşey demeden teslim mi oldu? Benim ilk evliliğim eşimin de ilk evliliği ve yeni evliyiz. Sizinle aynı durumda olsak ve tv ye tekme atacak, onu sehpadan düşürecek olsam sanırım beni affetmez. Gerekçem için değil davranışı uygun bulmaz ve benden uzaklaşır
Ben ilk önce uyardım ama.. Kaldıki benim uyarılarıma rağmen o ısrar etseydi, sonunu kendi düşünürdü.. Tersi olsaydı, yani benim ex ten kalma eşyalarım dan rahatsızlık duyup atmamı söyleyip ben atmasaydım, ne olacaktı? Kimse kusura bakmasın, bana geçmişini dikte ettirmeye çalışması tavrı doğru olurmuydu? O davranış doğrumu olurdu? İlk önce kendi tavrına bakacak karşıdaki..

Back
X