• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Excipial hydro kullananlar..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
Kizlar merhaba
Kizkardesimin 4 yasindaki oglunun yarali ve kasintili hastaligina dr bu urunun lipo olanini vermis.gecen gun konusurken yuzune surdugunu ve sabah cildinin yumusacik oldugunu soyledi.kardesimin cildi de hassastir.dudak cevresinde bir kac sivilceyi kuruttugunuda soyledi..
Gelelim bnm cildime karmadir normalde.fakat bi kac haftadir yagli kasintili ve batma seklinde seyrediyor cildim.kirmizi kabarciklar olusuyor.kardsim bi dene dedi.cildim karma oldugu icin hydro olanini aldim.aranizda kullananlar varsa yardimci olabilir mi?bnde bu aksam baslicam.gelismeleri yazarim.uzun oldu brz kusura bakmayin ;)

bence kullanmadan önce doktora gitmenizde fayda var
uzun süre kullanmayı planlıyorsanız dikkatli olmalısınız
bu tür kremlerin uzun süre kullanımında böbrek üstü bezlerine zararları olabiliyor, ayrıca içindeki üre lekelenmelere sebep olabiliyor diye biliyorum

bence kullanmadan önce doktora gitmenizde fayda var
uzun süre kullanmayı planlıyorsanız dikkatli olmalısınız
bu tür kremlerin uzun süre kullanımında böbrek üstü bezlerine zararları olabiliyor, ayrıca içindeki üre lekelenmelere sebep olabiliyor diye biliyorum
Hayir uzun sureli kullanmayi dusunmuyorum.gunde bir kez geceleri.snra haftada bi iki kez fln kullanirim.nette baya arastirma yaptim.bazi arkadaslar dr a sorduklarini mantar ve leke yapmadigini soylemisler.birde hydro olani su bazli oldugu icin sorun yaratmicani dusunuyorum.ins oyle olur kasinmasindan biktimm :KK43:

Kizlar kimse bisi yazmamis.ben sonucu yazayim bari:KK70:
Dun cildimi temizledikten snra kremi surup yattim.sabah kalktigimda yanma ve kasinti aza indi.cildimi rahatlamis hissettim.simdi peeling yapip tekrar surdum.bakalim gelismeler nasil olacak.kirmiziliklari da alir ins:KK66:

Kizlar tekrar merhaba ;)
Bu urun gercekten cok iyi.bi hafta olmk uzere.sag yanagimdaki sivilce gibi kirmiziliklari yok etti.sol tarafta bi iki tane kaldi.gercekten duzene koydu.gul sabunu ile cildimi temizleyip suruyorum.sonuc guzel ;) bi 10 gun snra sadece banyodan snra kullanmayi dusunuyorum... :)

Back
X